Cinsel Yaşam Koca dudaklı birisiyle 👩🏻❤️💋👨🏻 ile küçük dudaklı birisiyle öpüşmek arasında nasıl bir fark var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Koca dudaklı birisiyle 👩🏻❤️💋👨🏻 ile küçük dudaklı birisiyle öpüşmek arasında nasıl bir fark var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Alttaki gibi bir dudakla hic opusmedim ustteki tat vermez sanirim alttaki cok iyi değil mi ama botoks olmuyacak Allah vergisi olacak 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sinsi dudakla opuşmek nasıl bir hiss peki Yorumla Berat_krc 1 yıl Kötü tabiki etli dudaga göre ben opusmedim ama düşününce zor değil Yorumla Soran 1 yıl Ankamadım hiç öpüşmedinmi sen Yorumla Berat_krc 1 yıl Niye öpüşmem mi lazimdi? Yorumla
Mechanicalll Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Küçük dudaklılar ketum oluyolar. Ser verip sır vermeyen tayfadan. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O ne demek Yorumla Mechanicalll 1 yıl Gayet açık. Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hiç bir fark yok siz bunu fazla takıyorsunuz ve dudak dolgusuda çok kötü duruyor bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok çok fark var diyorlar bence siz dolgun dudaklı birisi ile olmamışsınız Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Ben bakmıyorum dudaklara benim için önemli değil her şey bitti dudaklar mı kaldı kimse dört dörtlük değil Yorumla
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Dudak farkı var 😂dolgun dudakla öpüşmek daha zevkli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl mesala farkları var eyer ki tecrübeli biriyseniz Yorumla Thayatit 1 yıl Daha iyi hissettiriyo. Ayrıca oral yaparken dudaklarını vurgulayarak yapıyorsa daha da çekici oluyo Yorumla
Scorrrpboyy Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Üstteki dudağı öpmek daha zevkli 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sinsi dudağımı? Scorrrpboyy 1 yıl Evet Soran 1 yıl Ama diyorlar çok fark var aralarında Scorrrpboyy 1 yıl Yok çok fark yok alttaki dudağın somurgaçlık oranı yüksek ondan seviliyor Soran 1 yıl Aa demeli sinsi dudakda olmuyor ozaman neden seviyorsunuz ki sinis dudağı Scorrrpboyy 1 yıl Sinsi dediğin dudak bana daha çekici geliyor o yüzden
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikiside güzel albenili ikiside uyar 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dolgun her zaman iyidir 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Guzel dudakların 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Benim değil d@l yraki Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Pekte yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama diyorlar çok fark var Yorumla userrr1818 1 yıl Yok be Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Üstteki senmisin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiçbiri ben değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangisine benziyor senin oyle cevap vereyim Yorumla Soran 1 yıl Benim ki dolgun ama küçük dudaklar aynı selena gomez gibi bende üst dudak büyük ama alt üste nisbeten küçüb kalıyor biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanırım oral yapınca guzelmi durur onumu merak ediyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Oral 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne işe yarıyor mesala bence oralda dudak duak ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalin dudak iyi kavriyor Yorumla
Teslanikola42 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Küçük dudak doğal 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Biz burada doğal orjinal konuşmuyoruz işlevini konuşuyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Alttaki gibi bir dudakla hic opusmedim ustteki tat vermez sanirim alttaki cok iyi değil mi ama botoks olmuyacak Allah vergisi olacak
Sinsi dudakla opuşmek nasıl bir hiss peki
Kötü tabiki etli dudaga göre ben opusmedim ama düşününce zor değil
Ankamadım hiç öpüşmedinmi sen
Niye öpüşmem mi lazimdi?
Küçük dudaklılar ketum oluyolar. Ser verip sır vermeyen tayfadan.
O ne demek
Gayet açık.
Hiç bir fark yok siz bunu fazla takıyorsunuz ve dudak dolgusuda çok kötü duruyor bence
Yok çok fark var diyorlar bence siz dolgun dudaklı birisi ile olmamışsınız
Ben bakmıyorum dudaklara benim için önemli değil her şey bitti dudaklar mı kaldı kimse dört dörtlük değil
Dudak farkı var 😂
dolgun dudakla öpüşmek daha zevkli
Nasıl mesala farkları var eyer ki tecrübeli biriyseniz
Daha iyi hissettiriyo. Ayrıca oral yaparken dudaklarını vurgulayarak yapıyorsa daha da çekici oluyo
Üstteki dudağı öpmek daha zevkli
Sinsi dudağımı?
Evet
Ama diyorlar çok fark var aralarında
Yok çok fark yok alttaki dudağın somurgaçlık oranı yüksek ondan seviliyor
Aa demeli sinsi dudakda olmuyor ozaman neden seviyorsunuz ki sinis dudağı
Sinsi dediğin dudak bana daha çekici geliyor o yüzden
Ikiside güzel albenili ikiside uyar
Dolgun her zaman iyidir
Biri daha dişi çekici, birisi siradan
Guzel dudakların
Benim değil d@l yraki
Pekte yok
Ama diyorlar çok fark var
Yok be
Küçük dudaklı guzeldir
Ne diyon dayı
Üstteki senmisin
Hiçbiri ben değilim
Hangisine benziyor senin oyle cevap vereyim
Benim ki dolgun ama küçük dudaklar aynı selena gomez gibi bende üst dudak büyük ama alt üste nisbeten küçüb kalıyor biraz
Sanırım oral yapınca guzelmi durur onumu merak ediyorsun
Oral
Ne işe yarıyor mesala bence oralda dudak duak ya
Kalin dudak iyi kavriyor
Tahrik edici bir fark vardir
Küçük dudak doğal
Biz burada doğal orjinal konuşmuyoruz işlevini konuşuyoruz
Dudaklar harika