Farklı açıdan bakınca farklı anlam yükleyebilirsin , ama ikisi farklı şeyler yanaktan herkesi öpebilirsin çünkü bir sevgi göstergesidir ama dudak çok özel sadece bir kişiyi dudağından öpebilirsin , ve yanak kadar masum değil farklı şeylerin tetikleyicisi olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bilmem sevgilim olmadı ne yanaktan ne dudaktan öpüştüm yanaktan öpmek masumiyet dudaktan ise belli
bende öyle düşünüyorum :)
Bence yanaktan öpmek daha sempatik ve masum dudaktan öpmek ise daha heycanlı
herkesle bu yüzden yapılmıyor olsa gerek
Farklı açıdan bakınca farklı anlam yükleyebilirsin , ama ikisi farklı şeyler yanaktan herkesi öpebilirsin çünkü bir sevgi göstergesidir ama dudak çok özel sadece bir kişiyi dudağından öpebilirsin , ve yanak kadar masum değil farklı şeylerin tetikleyicisi olabilir
doğru söylüyorsun
dudaktan öpmek külfet ve hiç hijyenik değil yanak her durumda daha güzel ve tercih edilesi
haklısın
Var tabiki.. dilin dile karismasi sehveti arttiran seyler
iyi yönde mi?
Evet iyi yonde
Dudaktan öpüşmek, vücuttaki tüm stresi atma özelliği bulundurur. Gerilimi azaltır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.
çocuğunuzu yanağından öpersiniz ama dudağından öpmezsiniz...
Dudaktan öpmek insanları sevişmeye hazırlar yanak ise normal sevgi göstergesi herkesi yanağından öpebilirsin ama dudağından öpemezsin
Yanaktaki öpücükle kimse o kadar oyalanmaz. Arasında gayette fark var
Fark olmasaydı arkadaşlarını da dudağından öperdin
katılıyorum :)
dudaktan öpmek kadının kalbine doğru yol almaktır yanakta öpmek iste gözde kalmaktır
Vardır dudaktan öptükten sonra yatağa daha kolay atarsın ;)
Sevgili olmayanı dudaktan öpemiyorsun. Yanaktan öpüyorsun.
👍👍👍👍
Farklı, dudaktan olan karşılıklı
var tabii dudak çok hassas ve zevk verir öpünce
bence yanaktan öpmek çok zevkli değil dudaktan börde fransız öpücüğü en iyisi🤭🤭😋😋😋😘😘
haz noktasi dudaktan, daha fazla
Bir fark yok, ikisi de sevgi göstergesi
Ben anlından öpmeyi tercih ederim
Birinin tahrik gücü daha yüksek
Herkes dudaktan öpüş o zaman senin bileceğin iş
Biri dudak biri yanak
Dudak daha ateşli oluyor çünkü
Erkeğin amacı anlaşılıyor öpme şeklinden
Bence çok vardır
Dudaktan daha sıcak
Bence yok.
bende öyle düşünüyordum ama :) var gibi