Cinsel hiçbir şey konuşulmayacak ve olmayacaksa neden bir ilişki yaşamak isteniyor? Eğer konu sevmekse birisini sevmek için ilişki yaşamaya gerek yok ki. Kafalar mı karışık? 😀

Cinsel hiçbir şey konuşulmayacak ve olmayacaksa neden bir ilişki yaşamak isteniyor? Eğer konu sevmekse birisini sevmek için ilişki yaşamaya gerek yok ki. Kafalar mı karışık? 😀

Dün başım fenaydı yazamadım😀🙏
Din veya tabu..
İlişki kelimesi ilişik olmaktan gelir. İlikli olmak diye bir kelimede vardır ve yine aynı kökten gelirler😀
"Düğmelerini ilikle" dersin di mi bir insana?
Yani ne demek istersin? "Düğmelerini birleştir. İç içe geçir."
İlişki kelimesi de böyledir. Karşındaki insanla yaşadığın İlişki biçimine göre onunla farklı şekillerde iliklenirsin.
Bu ilişki bir anne oğul ilişkisiyse, arada merhamet, şefkat ve sevgi iliği olur.
Bu bir dost ilişkisi ise, arada sevgi, saygı, anlayış, empati, ve destek ilikleri bulunur.
Bu bir sevgili ilişkisiyse, arada aşk, sevgi, saygı, arzu, şehvet bağları bulunur. Bulunmalıdır. Aksi takdirde yukardakilerden farkı yok gibi.
(Yine bencelik yorum geliyor OrganiQ kafama terlik atmasa bari)
Kişiler dini kaygılar sebebiyle ilişkilerinde cinsellik yaşamamayı elbette tercih edebilirler😀
Ama yanlış olan, ilişkide cinselliğin hiç lafının bile edilmemelidir. Dini kaygıları olan insanların bile içlerinden değişik değişik fanteziler çıkabilmektedir. Adamın dini kaygısı vardır okey ama anal seksi de merak ediyordur mesela😀 kadının bunu bilmesi ve ona göre ilişkiye devam etmesi lazım.
Veya kadının dini kaygısı vardır ama belki de kendisine hiç oral seks yapılmasını istemiyordur. Belki karşı tarafa da oral yapmak istemiyordur. Hatta belki de penisten tiksiniyordur. Erkeğin bunu bilmesi ve ona göre ilişkiye devam etmesi lazımdır.
Sonra ilk gece de sürpriz yumurta gibi deşilirsiniz🤣😂
Gitmiş yine güzelim Bence 🤣
Başın iyi olsun da cevap zamanı önemli değil 🙏
3. veya 4. günde bile muhabbet dönebiliyor benim sorularda jdjdksk
Daha kötü sorular sor lütfen 😀🙏yorumlarım heba oluyorr🤣
Gerçi olmasaydı da sanki yazmaya vaktim vardı da cjsks
Ahahaha o biraz zor 😂
Siteden ilham alıp taslak olarak hazırlıyorum, iş ve moderasyon yoğunluğu olmadığı zamanlarda üzerinde konuşmak için 😀
Haliyle sormuş olmak için sorulan soru bekleme jjdkdkd
Niyetim felsefe yapmak, cinsellik etiketinde bile 😂
Yapabileceğin insanlar bulabiliyorsun da şanslısın 😂
Evet bu cidden şanslı olduğum bir konu 😇O da sizlerin sayesinde 🥳
Yani gene senin sayende🤣😂🤣😂🤣
O nasıl oldu? 😂
Sizi siteye ben mi kayıt ettirdim? Jdkdk
Evet cjdkdks
O imkansız ben kendi kaydımı bile istemeden yaptım 🤣
Bende şakasına demiştim zaten djdj
Sen bize güven verdin😀 bizde sana içerik.
O olar jdjdkd
""İlişkim hiç olmadı""" bence sağlıklı bir ilişkide. En azından cinsel hastalıklar veya normal hastalıklar konuşulmalı. Sonucta eğer ciddi bir ilişki yaşanmasını istiyorlarsa taraflar birbirinin hastalıklarını gizlememeli. bu ilişkinin sağlık boyutu.
Gizlenen hastalıklar ilerde daha büyük sorunlara hatta boşanmaya kadar gidebilir.
Duygusallık isteyenler ilişkide duygusallığı arayabilir bu normaldir. Unutulmamalıdır ki kadın ve erkeklerin istekleri aynı olmayabilir. Önemli olan bu isteklerin ortak bir zemine oturtulabilmesi. "Diye düşünüyorum"
""Çoçuk bir oyuncak değildir"" kesinlikle emin olmadıkları takdirde ya da öylesine ben çocukları cok severim diye çocuk yapmaya kalkışılmamalı ve yeterli donanıma sahip olunmaz ise ekstra düşünülmesi gerek "Diye düşünmekteyim"
"Sorgulamak yani cinselliği konuşamamak ya da konuşmayı istememek " pek çok manaya gelebilir.
Rahatsızlık hissediyor olabilir.
Kendini hazır hissetmiyordur.
Utanıyor olabilir.
Tam olarak ne istediğini , ne istemediğini belirtmek gerekir ki. karşı taraf bunu anlayışla karşılasın.
Şeffaf bir iletişim kurulduğu takdirde her şey sorunsuz ilerleyecektir.
Ooo beyefendi diğee cevapları da okumuş gelmiş ve fikrimizi belirtmişiz galiba 🤩
Çok da iyi olmuş.
Mesela cinsel sağlık kısmını kimse yazmamıştı ama çok çok önemli 🤓
Hatta bu olası çocuk mevzusunu da etkiler vs.
Eline zihnine sağlık efenim 😀
Cinsiyeti senin gibi olana bey
Hali tavrı senin gibi olana efendi 😂
İşte onu ben söyleyince olmuyor 😂
Ha o bazıları için öyle, yoksa diğerlerini olur da moderasyon yaparım diye engellemiyorum 😈🤣
Yok be toplam 4 oda, 2 altta 2 üstte dubleks jdjdkdk
Cevap
2Cevap
İlişki yaşamak sadece normal sohbetten öteye gitmediğinde evlendikten sonra istekler ve arzular birbiriyle uyuşmayabiliyor... Evlenmeden önce mutlaka konuşması gerekir yani uygulamaya geçilmese dahi...
Sadece ilişkim olsun normal konuşayım evlenince cinsellik olur nasıl olsa diyenler her zaman mutlu olamazlar... En başta konuşmak anlaşmak ve bazı şeyleri netleştirmek lazım...
Haa bana kalırsa cinsellik yaşamak, anlaşabileceğin ve sevdiğin biriyle tam bir uyum içine girmiş olabilmek ya da bazen ilişkiye eğlence katabilmek mesela pozizyon zarları, bunun için yapılmış kart oyunları, jenga benzeri denge oyunu 😂 yani son zamanlarda oyun olarakda destekleniyor bu konu...
Keşke ilk iki paragrafı bu etiketin başına sabitleyebilsek 😂
Sorulan soruların bir kısmının cevapları.
Maalesef işte bunu böyle görmeyince sorunlar yaşıyorlar.
Son paragraf biraz kişisele kayıyor 😂 adamlar monoply benzeri oyun bile yapmışlar
Çünkü ilk ikidekini yapmayıp sorun yaşayanlara çözüm arıyorlar kdkdkd
İlk 2 yi yapıp birde oyun oynasak üff 🤩 Hayat 2 kişilik daha zevkli geçerdi 😂
Zaten cinsel yaşamında mutlu olanlar onlar 😀
Bende mutluyum 🙃...
... Ama rüyalarımda 😂.
O da bir şey jdkdkd
Ayıp, günah, pis bir şey olarak kodladılar zihinlere.
O cinselliği sorgulayanlar görev olarak görüp, yapacaklar ve hiçbir zaman gerçek anlamda mutlu olamayacaklar ilişkilerinde.
Kafalar kesinlikle karışık evet.
Kızları rahibe gibi yetiştirip, evlendikten sonra da esc performansı bekliyor erkek milleti..
Eksik bir yer bırakmadan yazmışsın 🤩
Maalesef durum bu.
Bu sıfatlardaki ayrım ve neyin ne olduğu, duyguların ne olduğu kime olduğu tam belirlenmeden de zor.
Gerçi sonuncunun olabilitesi var 😂
Bu artık bitmez dimi 🤣
Gayet güzel olmuş, helal olsun canım kendim 🤣
Ben de uyumazsam yaparım jdjdkd
Normal konu sohbetlerin yanında bir süre sonra cinsellikte konuşulmalı nelerin sevilip sevilmediği neler yapmak istendiği gibi şeylerin bilinmesi gerekir ayrıca sevgilimle bu konuları konuşmayacaksam kiminle konuşmam gerekiyor bu durumda yakın arkadaştan bir farkı kalmaz
Sana hay demeyeceğiz de kime diyeceğiz 😂
Helal olsun, tam sormak istediğimin cevabını verdin 😀
Hatta seven erkek sevdiğine dokunmaz düşüncesi de var ki eyvah eyvah jdjdkd
Eline sağlık 🙏
Teşekkür ederim 🙏 🙂
Seven sevdiğine gayet dokunur oldu o zaman hiç dokunmadan sarılmadan karşıdan bakışalım sadece 😂 Kemal sunal gibi cama ekmek mi banalım yani 😅😂 sevgili olmak bu olmamalı
Ahahaha
Bu arada hay yazmışım ama o kullanıcı adına gönderme, sen anlamışsındır da okuayacaklar için yazayım 😀
Ya bu neyse. Bir de onu sevip başkası ile sevişmeden bahsedenler var. Yani sanki sevgilisi varken karşı komşu ile sevişmesi doğru olan 🤣
Anladım sorun değil 🙂 ahahaha onlar ayrı bir konu zaten
Niye her sevgili olduğuyla cinsellik yaşamak zorunda mı insanlar. Belki dini inanışından dolayı olmaz diyor, belki evlilik dışı ilişki yaşamak istemiyorlar.
Hayır tabi ki değil.
Fakat konuşmamak başka seviye.
Ayrıca evlenene kadar arkadaş da kalabilir.
Evlenme zamanı teklif eder ve evlenir.
Yani sevgililiğe gerek yok aslında teknik olarak 😀
Yanlış düşünüyorsun insan bazen sadece duygusal olarak birini istiyor hayatında ve o insan onu sadece safiyane olarak sevsin istiyor. Ama siz erkekler yani şöyle düşün bir kadın çocuğum olsun istiyorum derken onun anne demesini böyle paytak paytak yürümesini falan hayal ediyor, siz çocuğun yapım aşamasını düşünüyorsunuz erkekler olarak yani tek düşünceniz uçkurunuz gibi bir durum çıkıyor ortaya ve bu bir çok kadının hoşuna gitmiyor.
Genellemenin kralını yaptın 😂
Yok öyle bir şey. Çocuk hayali kuran erkekler var tam da o şekilde isteyen.
O dediğin duygusal olarak birisi hayatında arkadaş dost olarak da olamaz mı? Bence olabilir 😀
Duygusal olarak arkadaş nasıl olacak bir anlatsana
Hiç sevdiğin arkadaşin yok mu ya da dostun? Sevmek bir duygu değil mi? Güvendiğin? Saygı duyduğun?
Bak bir insanı kalbi olarak sevmek ayrı arkadaş olarak sevmek ayrı yani siz her çıktığınızla sevişeceğiz diye diye diye insanlardaki bütün siniri stresi ortaya çıkartıyorsunuz.
Her çıkılanla sevişilmeli diye bir cümle var kı soruda? 😀
Senin stres sinir olmana gerek yok ki isteyen sevissin isteyen sevişmesin.
Sen de duygusal ilişki yaşa o her ne demekse 😀
Açıklama kısmındaki ilk cümlenin soru işareti olsa bile bir şeyleri sorguluyorsun orada olmalıymış da sanki diğerleri buna ket vuruyormuş gibi bir anlamı var O sorunun
Ben burada çok sık sorulan sorulardan yola çıktım.
Soru cümlesinden sen şurada şunu demek istedin diye niyet okuması yapıp yargılayamazsın.
Eğer heehangi bir yerde benzer bir cümle yazdığımı görürsen o zaman yazarsın 😀
Ben de sen yazmasan da bak şurada şunu yazmak istedin sen diye uydurabilirim 😂
Konuşularak anlaşılmayacak bir şey varsa.. o da.. cinsellik.. ve sürekli konuşulması gerekli.. aman mutlaka konuşun ha.. gibi bir algı var ortalıkta.. evet gerçekten kafalar çok ama çok karışık..
Cinsellik meden konuşularak anlaşılmaz peki?
Ne diyecek adam.. Ben her hafta isterim mi diyecek.. kadın ne diyecek.. şuramdan huylanırım iş o kerteye gelince orama elleşme mi diyecek.. adam ben sert severim dayanabilir misin mi diyecek.. peki kadın ne diyecek buna.. sence uygulamaya dökülmeyen bu gibi ya da daha farklı cümleler iş o kerteye gelince neyi değiştirecek.
Bunların hepsi söylenebilir ce istenebilir.
Mesela örneğine göre her hafta istemem daha az isterim diyecek veya ben aseksüelim diyecek ya da ben her gün isterim diyecekler olabilir.
Bu da cinsel uyumsuzluk demek. Olmamalı boşuna zaman kaybı olur her iki kişi için de.
Mesela sadece bu soruya cevabından bile senin konuşma değil de uygulama sevdiğin onu daha değerli bulduğun anlaşıkabiliyor 😀
Demek ki konuşarak da oluyormuş 😂
Cinsellik yaşayıp da birbirlerini sevmeyen çiftler var mı bilemiyorum.
Eskortlar sadece rahatlamak için sevişirler..
Sevgi onlarda pek yok akılları, fikirleri hep sekste 😂
Varmış.
Hatta evli pek çok çiftin durumu ilk cümledeki gibi diyorlar 😂
Eskortların da çoğu geçim derdi bakma sen söylenenlere. Çok çok azı öyledir.
Sırf para için bedenlerini satıyorlar..
Maalesef
Hatta burada sorulan sorularda da var.
İnsanın okurken içi acıyor ama mecbur bırakanlar utanmalı.
İnsan kocasıyla/karısıyla her şeyi yaşamalı, bedenini sokaktaki kişilere satmak yanlış..
Kesinlikle.
Dün haberde izledim şimdi de kadınların yumurtalıklarını satıp para kazanıyorlar..
Yaaa sorma.
Ben de gördüm o haberi.
Maalesef artık teknolojiyi kötü niyetli kullanıyorlar ve bunlar olabiliyor.
Zaman geçtikçe daha da fazla olacaktır.
Çocuk yapmaktan korktum..
İşte bu olmasın.
Sana bunu yapmalarına izin verme.
Bunları bilelim, öğrenelim, dikkat edelim ama doğal yaşantımızdan da vazgeçmeyelim.
Yoksa bu şekilde sadece kendilerine yaşam alanı açıp diğer herkesi dışaeıda bırakıyorlar.
Çocuk isteğini kaybetme 😇
Zor ama teşekkür ediyorum. 🙏😄
Ne için teşekkür ettin? 😀
İçimden geldi..
😇
Her ne yaptıysam rica ederim bea ne demek 🙏
😊
İlerde uyumsuzluk yaşanmaması için mutlaka konuşulması gereken bir konu bence. Bazı insanlar çok ihmal ediyor
Aman efenim bu etikette kimleri görüyoruz 😀
Kesinlikle.
Burada soruların bir kısmı cinsellik konuştu olur mu veya yaşamak istedi olur mu 😂
Ben de dedim bir de ben sorayım bakim üzerine konuşalım.
Dediğin gibi ihmal edilince bu sorular hatta sonraki sorular ortaya çıkıyor. Aslında düğüm şurada çözülebilir 😂
Yok yok tarayıcı kullanıyorum o hata bende olmuyor 😂
Bu kadardı.
Şurada çözülebilir derken altta yazacaklarım değil de şu konudaki kafa karışıklığı demek istedim 😂
Haha şurada deyince iki nokta üst üste falan derken devamı gitti mi acaba dedim😂
Ya cinsellik konusu açılınca bazı insanlarda "acaba cinsellik için beni kullanacak mı, niyeti kötü mü, ya da benim istemediğim bir şeyi yapmak isteyip bana saygı göstermeyecek mi" gibi düşünceler oluşabilir veya ayıp karşılınabilir. Hele karşısına çıkan bir iki kişi bu konuda olumsuz izlenim bıraktıysa
Aynen öyle.
Maalesef hemcinslerim sebepli imaj baya kötü bunu bu sitede de görmekteyiz zaten 😂
Yani kadınlar haklı ama bu cinsellik işini artık oturtmalılar yoksa yazık oluyor çoğuna 😀
😂
Bu arada yeni Pp güzel olmuş 😀
İyi yaptın.
Telefonlar, uygulamalar, kanunlar vs. güncellenirken biz niye güncellenmeyelim 😂
Ahaha evet ama benimki benim dışımdan güncelleme oldu 😂
Teşekkür ederim 🙏
Bu son güncellemeydi artık son sürüm budur 😀
Tabi Profildeki herhangi bir yeri değiştirmeme sebep olacak bir gelişme olmazsa 😇
İnada biner bazen çivi çiviyi söker bazen unutturur sanırsın bazen de laf olsun diye yani kafa karışık ya da çok erken hata üstüne hata kalpten biri gitmeden inatla başka birini içeri almak tekli koltukta üst üste oturmak gibi ha hay 😂🤭🤭🤭🤭
Doğru soruya yazdığına emin miyiz? 😂
Karışık kafa sorusuna karışık yorum modum 😂🤭
Ahaahha 🤣
Oradan yakalamasan alakasızdan alacaktım 😂
Yalnız cümlenin bitişi söver gibi olmuş jdjsjs
Sövmek mi aaa aslaaa🤭🤭🤭😎😎😎😎😎😎
@Firu_Zen benim yazacaklarım yazmış, katacak hiçbir yorumum yok, aynen kaşe mühür imza 😃🌸
Üşengeç 🤣
@OrganIQ Nan üşengeç olsam fıldır fıldır karnımda bebemle gezip durur muyum, @Firu_Zen'e haksızlık olurdu bişiyler daha katsam o yüzden böyle dedimmm 😣😂
Sorumda flörtleşmeyin 🤣
Sana ne be kıskanç, yobaz, homofobik seni hıh istediğimiz yerde istediğimiz her şeyi yaparıs 😉😃😎
Yalnız ben homofobik değilim 😂
Bu sitede de benden daha anlayışlı ve hoşgörülü mavili bulamazsın iddialıyım.
Fakat ben kendi totomun derdindeyim, o yüzden de o görselden sonra kaçıyorum 🏃♂️➡️ 🤣
Banane bizim flörtleşmemizi kıskanıyosan homofobiksin bananeeee, bence de kaç bak bıçak elimde keserimmm 😉😂
Jdkdks
Cinsellik olmayacaksa kızların kahrını niye çekelim bro, kendi paramızı yemeyi bilmiyor muyuz 😅
Ahahaha 😂
Bak normalde feministim, hatta geçen değil de önceki sene şunu okusam karşı çıkardım jdjsks
Fakat son iki senede yaşadıklarıma bakınca haklısınız 🤣
Ha ben yine tercih etmem bende eş olma güdüsü var. Eşeysiz olsaydık iyiydi ama eşeyli canlılarız ve yanımda birisini istiyorum.
Ha bu şekilde düşünenlere de artık hak veriyorum bak 🤣
O yüzden unisex beyne sahip bir kadın arıyorum. Umarım vardır ve bulabilirim jdjdkd
Bu kadar uzun cevap yazacak müsaitliğim yok ama şunu bilir şunu söylerim, bedava olan cinselliğini bana vermeyene para yedirmem😅
Erkek konforu istiyorsan kadın konforunu da bize sunacaksın 😅
Sen de işi ticarete dökmüşsün ama o kadar da değil jdjdkdk
Ticaretle alakası yok.
Farklı kafa yapılarında olunca uyuşma olmuyor
Aynen öyle, o yüzden de en azından konuşulmalı.
Kesinlikle
Bir insan birini seviyorsa onunla bir süre cinsellik aklına bile gelmez zaten.
Her şey cinsellik değil doğru.
Bir süre de gelmez o da doğru.
Fakat sevgi ilişki olmadan da hissedilebilir sanki 😀
E bunu ilişki olmadan da yapabilir 😀
Manevi haz az gelmiştir.
Nasıl yani? 😀
Etiket bu yorum için pek uygun değil sanki ama bilemedim jdkdk
Z kuşağından bıktık ya
Doğru soruya mı yazdın acaba? 😀
Açıklama yapmadan yazıyorum da o sebepten anlamıyorsunuz beni ah ah
Soruyla Z kuşağının alakası yok da 😂
Seks + Flört ayrışması sadece Z kuşağında var da
Hayır.
Ben Y kuşağıyım mesela benim kuşakta da var.
X'te de olanlar duydum az da olsa.
Şimdi son hangisiydi Alfa mıydı onda da olacaktır 😀
Bu bakış açısı ve kavramlarla ilgili. Bir gruba veya topluluğa ait değil.
Valla ben boomer ım benim zamanımda yoktu 😅
Ha şu bebek sayısı patlaması kuşağı 😀
Olabilir ona bir şey diyemem 😂
Jsjddkdkdkdjjs
Sorunu uykusuzluktan tam anlamadım
Bir de uyanınca bak bakim yoksa tekrar denerim 😀
Sadece cinsellik
Nasıl yani? 😀
Cinsellik yaşamak isteyen kişi zaten cinsellik yaşıyorsa neden sorgulasın ki?
Beğenmiyordur yetersiz görüyordur istediği gibi değildir ne bilelim
Anladım 😇