2 ay sonra düğünüm var ve yaklaşık 2 yıl çocuk düşünmüyorum nişanlıma ilk gece de prezervatif takarsın dedim zevk almam falan diyor bu şekilde birliktelik de erkek hiç zevk almaz mı (ben diğer korunma yöntemlerini denemek istemiyorum hormonal olarak da başka şekilde de kadın için eziyet)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Evliyken hiç korunmadım istedigimiz zaman çoçuk yaptık hiçte sorun yaşamadık (boşalma gelince dışarı boşaldım)
Bir çok erkek gülü maske ile koklamayı sevmez
08 Yorumla
Soran1 yılPeki ilk birliktelikte de bunu kontrol edebilir mi benimkisi beni çok seviyor ve arzuluyor sesime bile tahrik oluyor o an kendini kontrol edemez de içime boşalır diye korkuyorum
Soran1 yılAnladım teşekkürler
Soran1 yılTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🍀, sizin için de aynı şekilde
Soran1 yılAmin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 🍀
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBen evlenirken eşime dedim kullanma diye kullanmadı problem olmaz ya
215 Yorumla
Soran1 yılBen ilk birkaç yıl çocuk düşünmüyorum o da istiyor ama ben istemediğim için bana destek verdi ikimizin de ilk ve ilk olduğu için kendini kontrol edemez de içime boşalır diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılİçine boşalabilir ama korunma yöntemleri var hayatım ama :)
Soran1 yılDiğerleri kadına eziyet gibi geliyor hormonal haplar, iğneler erkeğin yapabileceği bir prezervatif zaten onu da yapsın yas
Cevap sahibi1 yılHayatım senin de var spiral taktırabilirsin ve tüp reglülasyonu da yaptırabilirsin ve prezervatif üretim hatasından dolayı yırtık olursa boşaldığı zaman da hamile kalabilirsin ama :)
Soran1 yılSpiral takip çocuk sahibi olmak isteyenler de çocuk olmuyor ( hemşireyim)
Soran1 yılParanoyak oldum resmen birkaç yıl çocuk düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılBenim arkadaşım nasıl çocuk sahibi oldu o zaman normal yolla
Soran1 yılBilmiyorum inanki
Cevap sahibi1 yılO zaman hayatım en güzeli geri çekilme yapacak
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi1 yılRica ederim canım sana kolay gele :)
Soran1 yılTeşekkürler eig seçtim
Cevap sahibi1 yılSağol canım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılvardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. İlk geceden de çocuk olucak diye bir şey yok zaten o kadsr denk gelirse kısmetmiş dersiniz ilk gece nin düşüncesi başka sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ertesi gün hapı al ikinizde kıtlıktan et ete degme keyfini yaşayın derim
00 YorumlaBırak da ilk gece poşetsiz hissetsin seni bari
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk gecede genelde korunuluyor mu bi bilginiz var mı ben de merak ediyorum bu konuyu
07 Yorumla
Soran1 yılBen çocuk düşünmüyorum eşime kalsa İlk geceden istiyor çocuk o yüzden korunma düşünüyorum ilk birliktelikte kendini kontrol edemez de boşalırsa o riski almak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılAnladım sizi de genel iliskilerde ilk gecede korunma oluyor mu bir bilginiz var mı zar yırtılması falan olduğu için
Soran1 yılHiç bilmiyorum yani soruyu sordum belki dediğiniz gibi yorum olur da ben de öğrenmiş olurum
Cevap sahibi1 yılBen genelde korunulmuyor diye biliyorum ama yine de bilene danışmak daha iyi olur
Soran1 yılBen çocuk düşünmüyorum o yüzden de o riski almak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılErkekten gelecek ufak bir zevk suyunun bile hamileliğe yol açma riski var mı
Soran1 yılVar maalesef ki
Gizli Üye(18-24)1 yılİlişkiye girdiğimde genellikle geri çekilme yöntemiyle birlikte oluyorum ve herhangi bir sıkınti olmadi prezervatif kullandığım zamanlarda da istedigimiz zevki alamadil acilcasi o zevki vermiyor
00 YorumlaZevk konusunda haklı ama ilk değilde bence sonrasında prezervatif deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğin korunması daha iyi. Ben 1 senedir korunuyorum. Gayette iyi oluyor. Hissediliyor. Ultra ince kullansın.
01 Yorumla
Soran1 yılOq zero iyi deniyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etkiliyor hissiyatı baya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılBiraz azaltıyor hissiyatı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKeşke bende aranızda olsam 🙈
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılEn iyisi prezervatif kadın için zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPrezervatif takınca kalkmıyor benimki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYoktur
00 Yorumla
1 yılEvlenme sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kullanılmaz
00 Yorumla
1 yılSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgeri çekilsin
10 Yorumla
1 yılSlaşor bence yala n
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında