Cinsel Yaşam İmkansız birini çok arzulamak nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İmkansız birini çok arzulamak nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 1 yıl Onu düşünmezsen zamanla geçer. Zaman herşeyin ilacıdır 1 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başıma geldi çok uzun sürdü ama bir şekilde atlattım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl atlattın ya Yorumla nicksevmeyenadam61 1 yıl Sürece yayıldı sonra atlattım fakat yine farklı kişileri arzulamaya devam ediyorum ama tabiki anlık o çok uzun sürmüştü derste falan aklıma geliyordu sevişirken çatır çatır yaparken hayal eriyordum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Geçmiyor o olmasada onun gibi birini bulup gerekirse uğruna fedakarlıklar yapıp bazı şeyleri yaşamadan geçmiyor 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. İmkansız olduğunu idrak edince 2 0 Yorumla
Gelbanasende Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yoruma yazılmaz böyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaz sen bisey olmaz Yorumla Gelbanasende 1 yıl Yok olmaz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yap rahatlayarak unut 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Başka birisini arzulamak 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Başka birini düşünerek ancak 0 0 Yorumla
yaman_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Çok zor bir şey. seninki neden imkansız peki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eski sevgilim Yorumla yaman_adam 1 yıl İmkansız değil ki istesen onunla olursun Yorumla
AsilKan06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Başkasıyla takılıp ona odaklanarak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl olucak Yorumla AsilKan06 1 yıl Hayatına devam et ve yeni arkadaş edin. İlla ki biri manitan olur. Onunla ilgilenirken öbürünü unutursun Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlenerek 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Onu elde ederek 0 0 Yorumla
grapewhiskey Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl İmkansiz biri kim? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eski sevgilim Yorumla grapewhiskey 1 yıl İlla o mu olmak zorunda? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Onu düşünmezsen zamanla geçer. Zaman herşeyin ilacıdır
Başıma geldi çok uzun sürdü ama bir şekilde atlattım
Nasıl atlattın ya
Sürece yayıldı sonra atlattım fakat yine farklı kişileri arzulamaya devam ediyorum ama tabiki anlık o çok uzun sürmüştü derste falan aklıma geliyordu sevişirken çatır çatır yaparken hayal eriyordum
Geçmiyor o olmasada onun gibi birini bulup gerekirse uğruna fedakarlıklar yapıp bazı şeyleri yaşamadan geçmiyor
Onla olmadıktan sonra gecmez o arzu bıkere olsanda devamıda olur
İmkansız olduğunu idrak edince
Yoruma yazılmaz böyle
Yaz sen bisey olmaz
Yok olmaz
Ondan daha imkansızını bulunca dklshd
mastürbasyon yap rahatlayarak unut
Başka birisini arzulamak
Başka birini düşünerek ancak
Zamanla geçebilir ama gecmeyede bilir
Çözümün zaman...
Başkasını düşünüp bastır
Çok zor bir şey. seninki neden imkansız peki
Eski sevgilim
İmkansız değil ki istesen onunla olursun
Başkasıyla takılıp ona odaklanarak
O nasıl olucak
Hayatına devam et ve yeni arkadaş edin. İlla ki biri manitan olur. Onunla ilgilenirken öbürünü unutursun
İmkansız yoktur
Zamanla geçer
Unut bence
evlenerek
Geçmez aşkım
Ah aha geçmiyor ya
Onu elde ederek
İmkansiz biri kim?
Eski sevgilim
İlla o mu olmak zorunda?
Imkanli biri bularak