Hastalığı yoksa bir şey bulaşmaz Penisinde değişik bir kitle gördün mü oral yaparken?
0
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Sonrasında elimle tutarken farkettim çok küçük iki sivilce gibi bir şey vardı orta kısmında ve sorduğumda yok bende bir şey dedi ameliyat iğne izi o dedi, bilemedim valla
Doktorlara gidiyorum dilimin boğaza doğru gerisinde sivilce gibi şeyler farkettim doktorlara diyorum ki öyle bir şey olabilir mi yok diyorlar dilin tahriş olmuş öyle bir şey değil olsa bu kadar kısw sürede böyle şeyler çıkmaz falan dedi 1 2 haftaya böyle şeyler çıkmaz internete bakma sen dedi ama bilemiyorum hiç belli olmaz belki onun ağzından kaptım daha önce çünkü çk iğrnç birisi kızlarla çeşitli şeylr ypn y*tan bende de ne c*saret anlamıyorum ki ağır d*presyon böyle şeyler yaptırıyor demek ki insana
27 yim o daha küçük ve ben çok merak ettim bazı izledigim şeylerden de kaynaklı işte tadı hissiyatı vs falan özellikle ve çok güzel bir şey gibi geldi ama biraz hayal kırıklığı yaşadım ve sonrasında endişeler stresler başladı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sevgilin esc ye gitmiş mi birde ne zamandır sevgilin çok cinselliği var mı
Kızlarla yapmış bişeyler işteee
Escye gitmiş mi önemli ol sen değil sevgilinin teste gitmesi lazım vajinana girdimi oeki
Yok girmedi orada bişey yok sadece hafif sürtümmüştük orada fazla temas olmadı
Canım dilinde olması değil sürtsen bile bir şey olsa direk vsjinan kapat çünkü orası çok hassas temiz bence ama genedende oralda ağzına boşalttırma
Olabilirde inşallah değildir iyi cesaretle bosalmasina musade etmişsin çok zevk almış kesin seni birakmaz
bir şey kapmazsın direk yutsaydın adam sevinirdi ya
Zaten mutluydu çok surat ifadesinden de belliydi
mutlu olmazsa totoştur :D erkek adamın en mutlu anıdır o
Sevgilinin böyle hastaliklari mı var? Ağızdan bulas olasılığı var ama düsük
Hastalığı yoksa bir şey bulaşmaz Penisinde değişik bir kitle gördün mü oral yaparken?
Sonrasında elimle tutarken farkettim çok küçük iki sivilce gibi bir şey vardı orta kısmında ve sorduğumda yok bende bir şey dedi ameliyat iğne izi o dedi, bilemedim valla
Peniste mi gördün kitle
Sivilce gibi bir şe5 evet penistw
Ağzına bakmak lazım diline filan
Benim mi
Evet
Doktorlara gidiyorum dilimin boğaza doğru gerisinde sivilce gibi şeyler farkettim doktorlara diyorum ki öyle bir şey olabilir mi yok diyorlar dilin tahriş olmuş öyle bir şey değil olsa bu kadar kısw sürede böyle şeyler çıkmaz falan dedi 1 2 haftaya böyle şeyler çıkmaz internete bakma sen dedi ama bilemiyorum hiç belli olmaz belki onun ağzından kaptım daha önce çünkü çk iğrnç birisi kızlarla çeşitli şeylr ypn y*tan bende de ne c*saret anlamıyorum ki ağır d*presyon böyle şeyler yaptırıyor demek ki insana
bana ulaş konuşalım bence
Ağzına boşaldı mı?
Evet ve gidip hemen tukrdm
İşte ağzına ve diline iyice bakmak gerekli artı bazı kan tahlilleri var
Kaparsan tarihe geçersin. Yuttuysan gebelik testi yaptir
Çükü hastalıklı mıyıd
Niye ağzına izin verdin
Kapacağını kapmışın zaten fjfj
Yok rahat ol yutsaydın
Neden ağzına yaptırıyorsun ki
Merak ettim p*rn olardan baka baka canım çekti
O zaman sonuçlarına katlanacaksın yapacak bir şey yok
Dilinde filan yara filan yoksa kapmazsın
Hayır yara falan yok da hpv den korkuyorum... Çok işte onu kaptıysam diyeee
Sağlıklı biri olduğunu bilmem lazımsa
Cok kişiyle mi birlikte oldu sevgilin
Öyle olmuş ama prezervatifsiz yapmıyorum diyor ama o an prezervatif yoktu
Bir sey olmaz rahat ol bence
Kac yasındasın ilk kez mi oldu senin neden korktun
27 yim o daha küçük ve ben çok merak ettim bazı izledigim şeylerden de kaynaklı işte tadı hissiyatı vs falan özellikle ve çok güzel bir şey gibi geldi ama biraz hayal kırıklığı yaşadım ve sonrasında endişeler stresler başladı...
Biraz hassas bi kadınsın sanrım sen ve kendini yoruyorsun biraz rahat ol tadına odaklan hayatın
Evet hassas biriyim duygusakım da fazla belli etmemeye çalışsam bileee😔😔😔😔😔😔😔
Kıyamam ya ince dusuncelisindirde sen cokca
Sadece oral mı oldu ilerisi oldu mu sizin
O kabarcıklar geniz akıntısından korkma
evet var
Sıkıntı yok
Agiz gevseklıgı olur
Kapma ihtimalin var tabi
Var bu arada
Evet 1 defa da kaparsin...
şifadır o.
Sacmalama