Sevgilime oral yaptım ve?

1 aydır tanışıyoruz ama hersey çok hızlı ilerliyor ilk bulusmada öpüstuk 4. bulusmada yattik bende bunları yaptığıma inanamıyorum. Ilk benim için doğru düzgün opusmemistim bile oda onun ilki olduğumu öğrenince dha çok azdı baya bir seviştik bna çok güzel sevisiyosun çok ateşlisin dedi ve arabanın arkasına geçtik oral yapmamı istedi bilmiyorum dedim tarif etti bende yaptım ve boşaldı içime girmek çok istedi ama bn müsade etmedim.. sonra evine gittik bbannesi ve kardeşi evdeydi onlarla tanistim çay falan içtik biraz onun odasında oturduk biraz dha seviştik snra annesi geldi onlada tanistim çok sevdiler bni nemde çok kanım ısındı yabancilik cekmedim annesi çok ısrar etti yemeğe kal diye ama çok geç oldu diye kalktım kötü bir tanışma oldu ama bilemiyorum rahat bir aile galiba anlamadım yani şimdi bu çocuğun amacı ciddi olabilirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar herkes konuyu yanlış anlamis evlenmek isteyen o istemeyen benim ona kalsa ailemle hemen tanışıp yüzük takmak istiyor ama ben maddi durumu Şu an ii olmadığı için pek düşünmüyorum ama yakışıklı buldugum ve güvendiğim için bişeyler yaşamak istedim yaşadım ten olarak çok uyumluyz
Sevgilime oral yaptım ve?