İlk için biraz yanlış tercih etti sanırım 😅 oran da kesinlikle mükemmel oluyor ama anal da ilk olduğu için sorun yaşamıştım , baya kayganlaştırıcı gitmişti
Kalınlık vardı bayağı o yüzden bir de ilk olduğu için almam zordu , bir de ben kendim ettim aslında oral yapıp bırakacaktım sonra bayağı salya oldu bunun penisi gir dedim başını soktu biraz girmiyim falan istersen dedi yavaş yavaş gir dedim baktım olmayacak en son çekecek dedim herhalde o da zevkine vardı bir anda girdi direkt kalçam direk kasıklarını istettim zaten orada bir gittim ben yani kalktığımda Git gel devam ediyordu 10 dakika falan geçmiş öyle
Herşeyi dozu var. Önce yavaş yavaş git gel daha ilk bide yani. Kaçamadım da. Zaten yattım kaldım öyle 10 dk sonra kendime geldim tam olarak. Sonra boşaldı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır. Anüs genişler ama kendini toparlar
Hafta da 1 sorun olur mu?
Olmaz devam et.
Penis boyu sa önemli mi? Anal da?
Tecrübeliyse önemli değil. Tecrübesizse büyük sıkıntı
Mesela kalın penis girse sorun olmaz mı? Mesela acı olmaz ama genişleme olur diyorlar.
Şahsen ben 22 cm ile çok yaptım kimseninki genişlemedi. Çok p*rno izlemeyin
22 cm baya iyi.
Teşekkür ederim. Test edildi ve onaylandı
Oralda güzel oluyor da anal da sıkıntı olabiliyor.
Yavrum tecrübe meselssi bu
Aynen ilk yaptigimda 22 santimdi
Alabildin mi hepsini
Evet ama gittim geldim baya sertti
Senle iyi anlaşırız o zaman
Tecrübeli insan severim
İlk için biraz yanlış tercih etti sanırım 😅 oran da kesinlikle mükemmel oluyor ama anal da ilk olduğu için sorun yaşamıştım , baya kayganlaştırıcı gitmişti
O zaman partnerin biraz acemiymiş
Kalınlık vardı bayağı o yüzden bir de ilk olduğu için almam zordu , bir de ben kendim ettim aslında oral yapıp bırakacaktım sonra bayağı salya oldu bunun penisi gir dedim başını soktu biraz girmiyim falan istersen dedi yavaş yavaş gir dedim baktım olmayacak en son çekecek dedim herhalde o da zevkine vardı bir anda girdi direkt kalçam direk kasıklarını istettim zaten orada bir gittim ben yani kalktığımda Git gel devam ediyordu 10 dakika falan geçmiş öyle
Güzel güzel tam benim tarz. Ben hard severim baya ki ben olsam ağlasan yine bırakmazdım
Herşeyi dozu var. Önce yavaş yavaş git gel daha ilk bide yani. Kaçamadım da. Zaten yattım kaldım öyle 10 dk sonra kendime geldim tam olarak. Sonra boşaldı.
Seninle tanışalım bi
Genişler
Eski haline döner mi
Dönmez bro
Hafta da 2-3 defa olsa 5 ayda genişler mi? 17-18 cm kalında?
Olm o fanus olmuş
Sevgilimin anal kısmı normal yani.
Normal kanka
Aldatmıyordur dimi
Evlimisin
hayır
neden merak ettin?