Arkadaşlar merhaba internette araştırdım ama istediğim bilgiyi alamadım dün ilk defa eşimle anal yaptık bir bir kere diye ısrar edince tamam dedim fakat bana çok şaşıracağım bisey söyledi dediki sen daha önce yaptın mı ben şok oldum dedim sacmalama nerden çıktı geniş diyo hemen girdi rahat aldın bunun eski sevgilisiyle bir kere yaşadığını biliyorum çok önceden anlatmıştı niye onunki nasıldı dedim dar dedi var mı böyle bir şey?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şöyle bunun birkaç sebebi var ya onun penisi gerçekten çok incedir Sen çok istekliymişsindir kolay almasıdır ya da eşin çok deneyimlidir o konuda senin canını acıtmadan ilkten girmişti Yoksa hani uzun süre yapmadığın sürece genişlemez hani biz uzun süreleri yaptığımız halde Hatta bazen 3-4 saat yaptığımız halde 2 kişi yaptığınız halde kıza İlk girdiğimde hala dar oluyor yani düşün bir 10 gün 15 gün yapmazsak Sanki hiç girmemişizin gözünden yaş geliyor Yani öyle bir şey yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet daha önce gtten yediysen genişler çok yediysen 10 yıl da geçse daralmaz kolay kolay en azından ilk haline dönmez az yaptıysan bile penis kalındır veya büyüktür kocanın ki ince ve kısaymış önceden arkadan yemediysen muhtemelen ince olduğu için rahat girmiştir aşağıdaki yorumlarda millet genişlemez demiş ama sor bakiiyim arkadan yemişler mi? yeseler öyle demezler :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin bu konuda size böyle bir iddiada bulunması kötü olmuş. Ancak, herkesin vücut yapısı ve deneyimleri farklıdır. Önceki ilişkilerde yaşanan deneyimler, şu anki ilişkinizi etkilememelidir. Önemli olan şu anki ilişkinizin kalitesidir. İletişim kurarak birbirinizin ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamak önemlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer kilo fazlan yani yağlanma veya kaslarda azalma varsa vücudunda sık yapmasan bile büyüme hormonu yaş geçtikçe düşeceği için anüsteki kasların da nasibini alabileceğini düşünüyorum ben. yaşın kaç bilmiyorum ama kilo fazlan varsa veya yağlanman. bu çok büyük sorun kasların korunmasında.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkilolu musun bi söyler misin veya bel bölgende yağlanma var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Çok az bir genişleme yaşıyor evet.. Eşim de benden önce bi çok kez anal ilişki yaşamış.. Bu kendini belli ediyor evet.. Fakat ilk kez anal ilişki yaşattığım bayanlar da oldu.. Dar olmasına karşın alışları rahattı ve çok acı duymadılar.. Bu tarz ilişki esnasında bayanın vücut yapısı geniş izlenimi oluşmasına ve psikolojik tavrı acının azalmasına sebebiyet verebiliyor.. Eşinin o cümleyi kullanması evet kırıcı olmuş..
02 Yorumla
Soran+1 yılEşinin daha önce birçok kez yaşamasını sorun etmemişsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenişlemez, 2 yıldır düzenli anal yapıyorum hala kasarsam ve ıslak değilse gözümden yaşlar dökülüyor
98 Yorumla- +1 yıl
çokmu acı
- +1 yıl
Wuhuuu <3 Sabah sabah, sorudan çok daha fazla, sizin mesajınızda coşku hissettim :)
Soran+1 yılEe bu niye öyle dedi geniş diye ona niye öyle geldi
Cevap sahibi+1 yılYapısal olarak dar biri olmaya bilirsin
- +1 yıl
Anal delik, yapısal olarak nasıl geniş olabilir ki :) Offf yapısal darının nasıl oldugunu mu merak ettirceksin şimdi bize yaaa :)
Soran+1 yıl@Maça-As ya kuruntudan ziyade ne bilim eski sevgilisi için niye dardı dedi sadece anlamaya çalışıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnaldan rahat almanın, daha önce arkadan yapıpı yapmamanla alakası yok. Eğer giriş esnasında kendini iyice gevşemiş halde tutarsan ve hem deliğine hemde kocanın penisine bolca kayganlaştırıcı sürersen, rahatça yapabilirsiniz canım
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte bana sordu bunu daha önce yaptın mı diye
Soran+1 yılBen dedim kendimi kasmadım
- +1 yıl
Eğer sen daha önceden anal tecrübesi yaşamadıysan, kocan analda tecrübesizmiş demekki :) Burada linç yemek istemem, gün içinde hep müsaitim yazışmak için
Soran+1 yılDaha önce yapmış bir kızla dardı dedi onunki
- +1 yıl
O daha önce bi başka kızı analdan yapınca her şey gayet normal ama sen daha önce yaşamış olma ihtimalin mi sorun oluyor yani? Tuhafsınız... Ona bir daha arkadan vermemelisin bence ders olsun şapşala :)
Merhaba, evet anüs ilişkiye girdikçe esner, genisler yani. Ancak rahat girmesinin tek nedeni anal genişlik değil penisin ince olması da olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ince ve kısa
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Esnek bir yapıdadır. Öncesinde uyarılma olmazsa hemen genişlemez. Eşinizle sevişirken önceden parmakla filan genişlettiyse içinize girerken zorlanmadan girmiş olması muhtemel.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Esnek olduğu için her gün yaptıktan sonra bi yerden sonra genişleme oluyor ama uzun süre yapmazsan kapanır ilk halini almaz ama %80 kapanır
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilkti
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla genişler ve dardır ama sen kasmadın kendini sıkmaydıysan ve bol kayganlaştırıcı gibi bir şey kullanmışsan kolay girmesi normal
02 Yorumla
Soran+1 yılİşteee kasma olmadı kaygandı
- +1 yıl
Normal eşin seni nasıl ikna etti?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaptıkça genişler ama yapmadıkça da tekrar daralır iyi de o bende orada farklı bi fantezi peşinde koşup sana öyle demiş
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası nasıl genişliyor ya anlamıyorum sonuçta vajina değil ki o
- +1 yıl
Biraz da ilişki de rahat davranmışsın kendini kasmamis devam etmişsin ondan dolayı. Yani surekli yaptıkça genişler ama bir seferden bişey olmaz o kadar genislemez yani belki de pozisyonu doğru aldın o yüzden rahatça girdi
Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Öyle bir anda genişlemez çok sık yaşamak gerekiyor. Eski ile itham etmesi ise sallamış biraz.
Kadının kendisini kasmaması ile alakalı bir durum bu.03 Yorumla
Soran+1 yılDimi hay Allah razı olsun bende dedim kendimi kasmadım diye sadece sordu gerçi ama kötü hissettim
Soran+1 yılBen dedim zaten kendimi kasmadım çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaptıkça genişler ve genişledikçe daha rahat ve zevk alması kolay oluyor yeterki çok sık yapmayın ara sıra keyfi başka oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılEşim benden önce sürekli yapmış anal 6 yıldırda ben yapıyorum hala dapdar genişleme yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEe Bna neden geniş diyor ki
- +1 yıl
Bilemem
+1 yılIslak ıslak analdan yaparsan rahat girer kuru kuru soksun bakalım rahat giriyormu
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya cahil cahil konuşuyor işte
- +1 yıl
Cahile ilim anlatmak eşkıyaya silah vermekten daha zordur
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet normalde dar olur. Ama seninki iyi hazırlamış seni o yüzden biraz genişletmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte boş yapıyo bişey bilmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişki öncesi orası uyarıldıysa ister istemez gevşer ve rahat girer bunun daha önce yapılmasıyla alakası yok yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeterli ıslaklık varsa ve pozisyona göre de fark eder bu içine kolay alabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılO altta uzanıyordu ben üste rahattı yani
- +1 yıl
Farklı pozisyon olsa belki daha zorlanırdın bu pozisyonla da ilgili olabilir kadınlar üstte daha rahatlar genelde
Soran+1 yılİşte cahil
- +1 yıl
Üstte kontrol sende olduğu için içine alman pozisyon gereği çok kolay bunu fiziksel olarakta anlaması gerekmiş ama seni yargılaması ayıp olmuş
- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılSeninkinden daha kalinini cikartiyorum tuvalette deseydin 🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂ben şaşırdım işte
- +1 yıl
Şakası bir yana genisleme olsa kacirma yapar oksurdugunde falan diskini tutamazsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim götüm geniş değil senin pipin ince ve küçük diyemedin mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılOda dedi tamam kabul penisşm istediğim boyutta değil falan ama önceden yaptığı kızın darmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenişler de senin kabul etmen enteresan dün gece benimki yüzüstü pozisyonda yaparken yanlışlıkla vajinadan çıkıp arkaya geldi eşim çok kızdı hatta bilerek yaptın dedi inanmadı bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRahat alabilmen için prno oyuncusu olman lazım. Kremlerle falan dendiysen biraz on sevisme varsa alım kolaylaşır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenişleme falan olmuyor ya esnek gene eski haline dönüyor bunlar uydurma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde dar olur ama senin kaslar esnek sanrm ondan rahat aldin
00 Yorumla
+1 yılSeni bilmemde demek ki eşin yapmış bence sen bunu eşine sormalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi esin karisina dedigi lafa bak. Sevgilisi olsan dicem neyse karısına demesi..
05 Yorumla
Soran+1 yılDedim niye öyle dedin tutturmuş geniş diye önceden eski sevgilisiyle olmuş yıllar önce onu sordum dardı dedi
Soran+1 yılYa çünkü ben ona hiç ilişki yaşamadım dedim
Cevap sahibi+1 yılEe yaşadın mi peki de sorguluyor
Soran+1 yılZaten hiç yaşamadığımı dediğim için sordu ve anlam veremiyorum dar geniş nasıl oluyo
Cevap sahibi+1 yılDar olsa zor girer geniş olsa kolay girer de belki bünyenle alakalıdır yinede bunu sorması saçma
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Anal ilişki sürekliliği olduğunda genişleme olur ve sonrasında yaş ilerlediğinde tuvaletini tutamama durumu yaşanabilir
00 YorumlaKeşke yapmasaydin. Allah mis gibi vajina vermiş, B.. yolunda ne işiniz var?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki siz yapmışmıydınız önce?
03 Yorumla- +1 yıl
İlk defa yapıyorsunuz. Ve yırtar, kan gelmemesi mümkün değil. Ayrıca ilk defa yapan insan o kadar sakin olamaz 👍🏻
Soran+1 yılBen kendimi normalde de kasan biri değilim ki ondan ziyade söylemesi ayıp penisi kısa yani
- +1 yıl
Anladım , yırtan kısım kafası zaten , boyu değil. 😅👍🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyuk ihtimalle senin kendini kasmamandan dolayi rahat olmustur tabi ki yapmadiysan dardir sonucta. Zevk alabildin mi peki nasildi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsko genisler ama vucud yapisina da bagli biraz nasil peki sevdin mi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi yapmayı bilene
Cevap sahibi+1 yılYani enişte bey iyidi yani :) bilmeyenle yapinca zevki olmuyor ya ben tecrübesiz olan biriyle yapmam zevk alamıyorum yoksa ya
Sacmalamis yani sen rahat mi aldinki
00 Yorumla
+1 yılfizik vücut tipi vs vs yaptıkça alışır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmismiydin bekarken dediği gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenisler
50 Yorumla
+1 yılDaha önce yaşadıysan anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSorum bu değil onun penisi öyle anlı şanlı bisey değil ki kısa yani benim bildiğim arka asla genişlemez?
- +1 yıl
Normalde genişlemez ama anal seks yaptıysan anal kaslar daha rahat gevşeyeceği için anlar
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılGenişler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç acımadı canın acımadı mi peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHm hiç zorlanmadin mi alırken cidde. n?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden yaptinmi
32 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılNe zm yapcan
+1 yılHoşuna gitti mi
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenissin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında