29 yaşında bi kadınım ve uzun süreli ilişkimizi var hiç beraber olmadık ama sadece sev i s me oluyor o sırada eli özel bölgeme gittiğinde tam zevk alıyor gibi olup hemen arkasından canım acımaya başlıyor ve elini tutup durdururuyorum. Kendi kendime yapınca da böyle oluyor sebebi nedir acaba evlenince çözülür mü bu sorun çünkü bu yaz düğünüm var ve korkuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
klitoral yani. Hassaslasinca olur oyle seyler
Çözüm ne peki ya da evlenince gecer mi
yani evlenince vajinal olacagi icin artik ordan orgazma ulasirsin muhtemelen ama canin aciyor derken nasil bir aci bu tam olarak
Korkma erkeğin davranışı da çok önemli. Birilikte halledersiniz
Senin ki psikolojik bir durum. Vajinismus olma ihtimalin bile var. Hiç psikolojik yardim almayı düşündün mü?
Düşündüm aslında ama evli bile değilim o yüzden bu destek için erken dedim belki evlenince böyle olmaz ama yinede emin degilm
Umarim olmaz ama kendin bile yaparken bundan rahatsız oluyormussun. O zaman daha da zor olacak muhtemelen. Peki kendin yapinca orgazm olabiliyormusun?
Oluyor gibi oluyor sonra aniden bi durma isteği geliyor sonrası can yakıyor zaten olmuyor max 3 dk
Normalde isteğin var ama yapinca acıyacak korkusu ile yapmaya bile uzak kaldigin oluyor mu?
Regl düzensizliğin var mı peki?
Kendini kasıyorsun aslında acı yok sen korkuyorsun o yüzden bu şekilde hissediyorsun
Biraz yavaş ilerle, oral sonrası oraya dokunmayıp dudaklara falan geçin.
Kademe kademe artsın direnci 😅
Bence karşında ki kişiyle alakalı sertliği ayarlayabilir olabilir
Sexting yaparken de mi böyle
Hiç tam haz yaşamadın mı
Kendini cok sıkıyor olabilirsin ondan dolayı olabilir stres yapma kendini çök sıkma on sevismeyi uzat oral vs yaptır fazlasıyla zevk alırsın bakire misin peki
Sorun olmaz keyfine bak
rahat birakirsan kendini korkmana gerek yok
Çok sık yaptığım için çok sık yaptığım için
Parmağını içine sokuyor mu? Niye canın yansın ki
Bakirelik korkun hassasiyetin var mı
Yani
Muhtemelen dokunuo oraya yaklaşınca o korkun devreye giriyor dur ve olaydan kopuyosundur
E çözüm ne
Ya korkmayip kendini bırakacaksın ki pek şenlik değilmiş gibi ya da evliliği bekliycen
antrenmanla alıştırmak lazım yaramazı :D
Zam az la öğrenirsin
Gorebilirmiyim
Sevişmeyi uzun tut.
Ne kadar sürüyor