Arkadaşlar bende hepiniz gibi tahrik olduğumda, cinsel olarak yakınlaştığımda orgazm oluyorum fakat çok kısa sürüyor o zevk dalgaları 2-3 saniye içinde bitiyor.
Neden bu kadar kısa sürüyor olabilir?
Neden bu kadar kısa sürüyor olabilir?
süre tutmadım ama bir bayan ilşkide orgazm oluyorsa süre hesabı yapmasın mümkünde.Yaşlada ilgili fiziksel ve ruhsal yapın geliştikçe daha uzun süreli tatmin yaşarsın.
artını verdim
psikolojik olabilir doktora bir git aa partnerinle çözüceksin olayı otur konuş böyle bir sorunum var de birlikte arayın çözümü destek olun birbirinize
yaşın küçük, zaman içinde kaslarında gelişir orgazm sürende uzar... kafana takma zevkli zevkli yap seksini sen..
Cevap
11Cevap
Orgazmın kısa sürmesi kişilen bünye ilişkisine ve ön sevişmelerine baglı olarak değişkenlik gösterir,yaş olarakta fark eder,ilişkinin hemen bitmesindende.
Daha önceden bir kaç kez tıp derslerine girmiştim ve konulardan biri de buydu.Kadınlar bir ilişki müddetince hızlı bir şekilde ama kısa müddetçe orgazm oluyorlar.Yani seninki normal olan.
kadının biri 12 dakika oldu öldü sence yeterli sebep olabilirmi
bi sorun yok. orgazm kadınlarda kısa, erkeklerde uzun olur. bunu gogıla sor her yerde görürsün
2 saniyemi bende 7 veya 8 dk sürüyor diye geciktirici kullanıyorum 30 40 dk sürüyor şimdi
Evet çok kısa biraz daha zaman ayırın bence ön sevişmeye
Pilin Zayıflamıştır.. Şarj et ve tekrar dene :D :P
benım ortalama 7 8 sanıye kadar suruyor
ne güzel kısa ve öz sorun etme bence
her guzel sey kısa olandır.
Cennet mi la burası
kısa gerçekten yaşadığın süre.
garip bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?