Dudaklarıyla bedeninizde dans ederken zaman kavramını yitirdiğiniz oluyor mu¿

O dudakları bu kadar ustacayken birkaç dakikadan fazlası bazen işkence gibi olabiliyor..

Dudaklarıyla bedeninizde dans ederken zaman kavramını yitirdiğiniz oluyor mu¿

O dudakları bu kadar ustacayken birkaç dakikadan fazlası bazen işkence gibi olabiliyor..
Ben seksi sürelere ve sayılara sıkıştırmam. Belki öyle bir zevk veriyordur ki ağzına boşalana kadar devam ederim. Belki 30 saniye sonra bir bütün olacak aksiyona geçerim. O anda ortamın akışı neyse ona uyarım.
Bu aslında özel bir soru, o sebeple direk kendimden bir cevap veremem ama yorum yapabilirim genel düşünerek.
İyi bir oral sekste dayanabilmek iki unsurların bağlı diye düşünüyorum.
Oral yapanın sabrı ve tecrübesi
Oral yapılanın çabuk orgazm olabilmesi
Oral yapan kişi eğer sabırlıysa ve partnerini kıvrandırmak istiyorsa, orali uzun soluklu tutacaktır.
Oral yapılan kişi ise çabuk orgazm olabilen biriyse (ki bu genelde kadınlarda olur) çabuk gelecektir. Eğer oral yapılan kişi geç orgazm olabiliyorsa oralin süresi de uzar.
Uzun veya kısa, iki türlü de zevkli.
Erken bosalma durumu hariç)
Yapay zeka cevabı 😄
Kanıtla bakalım hadi attın ortaya bir argüman kanıtla bakalım sıkıysa.
Al profilimi incele bakalım kaç tane yapay zeka cevabı varmış sonra al bencelerimi incele bak bakalım neresi yapay zeka.
Ya var ya şöyle dingil dingil kendinizden bi haber atıyorsunuz iftira sonra biz uğraşıyoruz açıklamasıyla.
Sizin ağzınıza pelesenk olmuş yapay zeka demek. Bir insanın bilgili olabileceği, bir konu hakkında güzel bir üslup kullanabileceği ihtimali beyninizden çıkmış, tecrübe içeren yorumlara da yapay zeka der durursunuz.
Yapay zeka cevabı verecek olsaydım uğraşmaz her soruya yapay zeka cevabı atardım.
Şimdi gir profilime diğer yorumları da oku bakalım. Yapay zeka mı yoksa insan yorumu mu?
Bi dahakine de haddini bil.
Yaptın şovunu tamam sakin ol artık
Ben şov yapmıyorum bebeğim iftira atanın çirkinliğini yüzüne vuruyorum😀
Zamanında yorum yapardın bana yüz vermedim diye mi bu ne yani?
Gtün yemedi profile bakıp diğer yorumlarımı incelemeye, yapacak diyecek de bir şey bulamadın, ergen çocuklar gibi "şovu kes" muhabbetine girmeye başladın.
Dur engelleyeyim de haddini ve yerini öğren.
Oral candır, oral sekse hayır demeyip, canı gönülden yapan ve yaptıran kadın eşsiz bir kadındır. Elbette oral seksin her aşamasında beynimiz yanar ve kendimizden gçer, çıldırır, sabırsızlanır, konturolden çıkarız...
Ruh hali ve pertnerle alakalı bir değişken bir durum normalde bir saatin altını hatırlsmıyorum ama bir keresinde bir kadın beni yarım saatte 3 posta hemde damızlık süt ineği sağar gibi sağmıştı.
Cevap
54Cevap
Oral çok etkilemiyor beni o yüzden boşalmayabilirim
Onun dili ne kadar dayanırsa o kadar
Yani bunun dakikasını tutmadım henüz ahshhd
gittiği yere kadar dayanırdım ben tabi ki de.. ama net sürem yok elbette
Yaparken de yapılırken de hiç süre tutmadım bereketi kaçmasın diye 😃
Libidom şu an o kadar düşük ki bi saat yalayıp yutsa yaprak kıpırdamaz
Yapmadım, yaptırmadım. Kocamla da zirveyi yaşarım. Benim için cinsellik budur.🫴🏻
Baksen
Ömrü hayatımda 2 kere oralla boşaldım. Çok aç olmazsam, ya da işin master seviyede uzmanı olmazsa boşaltamaz beni sıradan biri
Dudaklarıyla beni boşaltabilen 1 hatun oldu o da inat etmişti yazık 45 dk 1 saat uğraşmıştı ertesi güne ağzı felç olmuştu neredeyse 😂
Canım ne kadar isterse. Yaş itibariyle bunu kontrol altında tutabiliyorum. Kolay boşalmam. Ama partnerim isterse boşalırım.
kesinlikle önceliği ona bırakırım önce kadınım sonra ben kolayım
ama ne kadar dayanırsın diyorsanız olabildiğince uzun dayanıyorum
Oral seks, partnerinizin cinsel organlarıyla stratejik bir öpüşmeye benzer.🫠🥰🫠
Uzun sürüyor hocam 🥳🥳🥳
Ben bayılırım zevkten uçarım saatlerce yapsa hiç sıkılmam
Atma o kadar
@Nerdelinknerdeahlak senden daha ateşli ablalarla doğru konuş yavrum
Anca burada
Öncesinde orgazm olmamışsam en az 5 dakika sürüyor ama sonrasında artık boşalmamaya gücüm yetmiyo ;) Oral sekste maalesef çok iyiyim, partnerimin hali ne olursa olsun Onu tahmin ettiği süreden çok daha çabuk tüketir - bitiririm her zaman ;)
Katlanmak zorunda olduğumu düşünmüyorum.. Bir mecburiyetim yok çünkü.. En kötü iki defa üst üste olur..
Bu arada oyun oynamayı sevmiyorum bazı konularda.. Hassasiyet gösterilirse memnun olurum..
Saatlerce dayanirim Akrep burucuyum delirtmeyi de severim
@aytenlikaadın kimse dayanamaz
Oral seks yapılırken daha orgazma ulaştırabilen olmadı.
Yaparken de yapılırken de hiç süre tutmadım bende ama öyle pat diye gitmiyorum.
yapan kişiye bağlı kimisinde boşalamıyosun kimisi bi kaç dk da boşaltıyo
valla bilemiyorum ama öyle bi sevgiliyle hayat bulur ınsan
Yeter awk çocuğu hadi artık dik diye yalvartmak kadar güzel bişey yok
15-20 dakika oral yapariz iyice sulanincada giriş olur. Karşılıklı harika oluyor
Ben yaklaşık 1 saat yapiyorum ama bana yapilmasona 10dakka falan dayanirim
Dişleriyle canımı acıtıp durmasalar orala güzel derdim ama güzel emebilen denk gelmedi maalesef. Ya kemikten ilik somurur gibi somurup canımı acıttılar ya da dişiyle gırç gırç sürtüp acıttılar
Genelde dayanırım ama bi süre sonra boşalmada oluyor bazen
Yarım saat sürdüğü oldu 😀
Test etmek lazım her konuda 😀
Oral sekste gec bosaliyorum ve iyi yapan bir kadinda uzun sure kendimi tutarim. O zevk hemen bitmesin.
İlişki öncesi on sevisme dediğimiz yani on boşalma bayanlar için çok önemlidir bunun dakikası saati olmaz diye düşünüyorum ki bu ilişkinin daha uzun sürmesine isarettir
Oral seks yaparken bir de gözümüz içine içine bakıyorsa, o süre kısalıyor..
Dayanma ne anlamda :))
Bır yarim saat kadar goguslerımı emse belkı en fazla o kadar
Bak şimdi yalan diyeceksin kanıtı bile var . Yemin ederim bir saate yakın dayandim
İlk seferim değilse şaşırtıcı sürelerde dayanabilirim diye düşünüyorum 😅
Kadınların dayanabilme süresi daha fazla erkeklere nazaran ama ben 7-8 dakika rahat dayanabiliyorum
Nasıl yaptığına göre degişir
3. Postadan sonra 1 saat😈
Ortalama bir 20 dk dayaniyorum
Oanki durumum ve onun yapis istekliligine bakar.
Dayanamam hocam dayanamam (ne desem boş)
Maalesef sap bir birey olarak ne desek yalandır
Nasıl yaptığına göre değişir çok güzel yapmalı
Oral seks ile tatmin olamıyorum.
Daha oralla boşaltabilen olmadı
Nazara ben de inanıyorum.
15 20 dk
Diline bagli
,10 dk saçından destek olurum ona
ben oralla bosalamıyorum ya
dilini kullanmasına bağlı
denemedimdeeee
İşkence mi 😂