Kız arkadaşım olduğunda penisime dokunduğu halde boşalıyorm bidaha zevk gidiyor bıkkınlık geliyor, ilerde evlenince mutsuz etmek istemiyorum arkadaşlar dalga geçenler sizinde başınıza gelir 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Valla doktora git şimdiden çözüm bulman lazım. Olabilir herkesin başına gelebilir bakma herkes senin gibi bu sorununu açık yüreklilikle söyleyemiyor. Ama senin bu durumunu kabul etmiş olman ve bunun için çözüm arayışına girmeyi düşünmen bile bir adımdır.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısn da doktora bu nasıl denir birde yanında hemşire olur bana fikir verirmisn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılbende böyleyim kadın olmama rağmen saniyeler içinde aşırı heyecandan orgazm oluyorum bence düzenli ilişki şart başka türlü beyin hep aşırı heyecandan bir an evvel boşalmaya odaklanıyor. mesela ulaşılabilir olduğunda düzenli yapa yapa sürenin uzayacağını ve beynimizi kontrol edebileceğimize inanıyorum. bence bizimki yokluktan böyle. peki sen neden tekrar istemiyorsun ben tekrar isteyebiliyorum?
23 Yorumla- 1 yıl
evet ondan
- 1 yıl
Yokluktan kurtarabilirim?
Soran1 yılUlan bir kerede atlamayin yorumuma mk abazaları. Bende bilmiyorum aslında o an gidiyor zevk ve yorgun hissediyorum kendimi 🙄
Gizli Üye(18-24)1 yıluzun süre ilişki yaşamadığından ilk birleşmede erkenden boşalıyor olabilir misin? sonrasında ikinci postayı falan atmıyor musunuz? yardım istiyorsan biraz detay da vermelisin bence ya
710 Yorumla
Soran1 yılİkinci de istek gidiyor işte
Cevap sahibi1 yılkendini zorlamayı denedin mi? sadece dokunmayla boşalıp nasıl tatmin olabiliyorsun sevgilim 30-40 dakika s1ke s1ke 4-5 postada doymuyor sen nasıl doyuyosun
Cevap sahibi1 yıl@avira_07 sere serpe yatıyorum pillow princess olaraktan
Soran1 yılBen normalde doymuyorm işte o an boşalınca bir yorulma ve zevksizlik geliyor her şey boşalana kadar
- 1 yıl
30 40 dk yapıosa ıyı kac yasında sevgılın
- 1 yıl
Yani partnerin geldedimin giidecen düzenli cinsellik yoksa 7 kadar yolu var
Cevap sahibi1 yıl@anticooor07 20
1 yılBunun için kremler var en hızlı çözüm olarak oradan başlamalısın. Sonrasında kegel eğzersizleriyle kaslarını geliştir ve nefesini kontrol etmeyi öğrenmelisin bunlar zamanla olur bu aradada geçiktirici kremlerle idare etmelisin
06 Yorumla
Soran1 yılGeciktirici krem aşırı yapılırsa sıkıntı olmaz mı ve erken boşalmayi durdurur mu kısa süre de olsa
- 1 yıl
Durdurur sıkıntısı da olmaz
Soran1 yılYan etkisi?
- 1 yıl
Yok
Soran1 yılBu kremi doktor mu veriyor yoksa ben mi almam lazım
- 1 yıl
Hazır satılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Penise dokunulduğunda hemen boşalmak çoğu zaman yüksek hassasiyet ve performans kaygısıyla ilgilidir, yalnız değilsin. Dur-başla egzersizi, pelvik taban çalışmaları ve gerekirse bir üroloji ya da cinsel terapist desteğiyle kontrol ciddi şekilde artar; bu çözülebilir bir durum.
01 Yorumla
Soran3 ayEskiden sekste böyle değildi, kız arkadaşım olmadığında mastürbasyon yaptım sık ondan böyle sorun olduğunu düşünüyorum, yorumun için teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılHemen hemen bütün erkekler hayatında bir kere bile hayatının bir döneminde erken boşalma yaşamıştır. İş, hayat, okul, ilişki stresinde olabilir. Boşalma odaklı olarak da cinsel ilişkiye başlıyor olabilirsin, öncelikle psikolojik destek öneririm, onun dışında pelvik taban kası egzersizleri ve kegel egzersizleri öneririm.
05 Yorumla
Soran1 yılÖncelikle ürolojiye mi çıksam yoksa psikologa mi
Cevap sahibi1 yılErken boşalma durumu psikolojiktir. Ürolojiye gitmen saçma olur.
Soran1 yılİyide psikologa nasıl denir erken boşalma var diye
Cevap sahibi1 yılKanka gitme o zaman, kal bu sağlık sorunuyla.
Soran1 yılYok böyle olmaz ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten bu işler böyledir. Havada fazla kalırsa zaten bu ister istemez olur ki. Boşalırsan biraz dinlen ve 2nciyi dene derim. o zaman herkes memnun olur. Senin şu işi halletmen lazım.
03 Yorumla
Soran1 yılMantıklı dikkate alcam teşekkür ederim
Soran1 yılDoğru kanka
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. usta evlenme sakın kaç hatun götürdüm böyle kocası doyuramayan
03 Yorumla
Soran1 yılAga bende ılıklık yok istek var ama boşalana kadar her şey nasıl atlatcam bunu neden olur bilmiyorum 🙄
Soran1 yılBu arada bende kaç hatunla yattım ama eskiden yoktu bu erken boşalma 😔
1 yılHastaneye git çözüm bulurlar
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Çok basit kür yap
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. ÜROLOJİ dr gittin mi*
03 Yorumla
Soran1 yılBunun için hayır
Soran1 yılYokk
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılşaka değil ciddiyim ilişki öncesi çişini yap
04 Yorumla
Soran1 yılYaptım heralde bir işe yaradığı yok
- 1 yıl
yürü git len beli gevşek yapsan yarardı
Soran1 yılS. git senin mk kardeşim. Adam ol gevsek sensin yalan mı söylücem sana adam akıllı mantıklı yorum yap got
Soran1 yılS. git senin mk denyo. Adam ol gevsek sensin yalan mı söylücem sana adam akıllı mantıklı yorum yap got
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kolay yöntemi var, bana yazın anlatayım
02 Yorumla
Soran1 yılBurdan yaz ya özele gelemem
- 1 yıl
Kişisel konu olduğu icin maalesef tek bir formül yok. Bizdeki sorunun sebebini soru sorarak öğrenmem ve ona göre çözüm önermem gerekir. Mesela başı ağrıyan birçok insan var ama kimisinin migreni var, kimisinin diş ağrısı başa başa vurmuş, başkasının kolesterolü yüksek, bir diğeri depresyona girmiş gibi standart çözüm bulana güvenmeyin
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılgecıktırıcı sprey azda alkol
01 Yorumla
Soran1 yılPeki bu durum neden olur hocam
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılgörüşmeden önce iki posta at
01 Yorumla
Soran1 yıl1 posta attım bir kere denedim bu seferde zevk gitti işte heves diym daha doğrusu normalde boşalana kadar kaplan gibiyim boşalınca kedi oluyorum işin şakası ama ciddiym
1 yılDokununca ptlıyosan sorun var demek bro
04 Yorumla
Soran1 yılFarkındayım da doktorla nasıl anlatılır bu
- 1 yıl
İşi bu sonuçta doktorun. Doğru doktora gidersen sorun olmaz. Kulak burun boğaza gitme haa ona göre :)
Soran1 yılİnşallah geçer ya
- 1 yıl
Umarım
Kegel egzersizleri ve nefes egzersizleri çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir üroloji doktoruna gitmelisin.
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlatılır ki bu hemşiresi yanındayken
Cevap sahibi1 yılSenin gibi kac kisi gidiyor. Alışkın onlar. Sen ne diye utaniyorsun.
Soran1 yılHemşireden çekiniyorum benimki ayıplık bir durum
Cevap sahibi1 yılO zaman özele git.
içgüdüsel ve reflex geçiktirici sprey kullan
01 Yorumla
Soran1 yılBakalım teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yığılmak ginş/
09 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılElde değil
Soran1 yıl29 170 63
Soran1 yılNiçin sordun ki
önleyemedim