Sizinki ne kadar sürer erken denilmesi için kaç dk olmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erken boşalma diy bir hastalık var ama yok denecek sayıda. yani normalde ülkemizde 3-5 kişi çıkabilir
amaaaaa maşallah her erkeğimizde bu var
o zaman uyanın kadınlar. bu erken boşalma değil. bu bencilce öküzce kendine odaklanarak kadını düşünmemek ve hemen sonuca ulaşmak isteğidir. ve sonucudur.
gerçek erke kkdını mutlu eder o nedenle asla kendine odaklanmaz bencil olmaz. hedefi kadını defalarca mutlu etmektir. kadın tamamen doyduktan sonra kendine odaklanır.
bencil erkek kadını düşünmez kendi hevesini gidermek ve sonuca hemen ulaşmak için çabalar
benim boşalma sürem kadınımın boşalmalarına bağlı. onun doyum durumuna bağlı
yani 45 dk ile 1.5 saat arası değişiyor00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 dk aşağısı erken 20+ ise geç diyebiliriz. Tedavi olması gerekir. ya da geciktirici sprey denesin. Bunun için penis halkalarıda var ama işe yarar mı bilinmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Normalde 1 dakikanın altı erken boşalma sayılıyor fakat iki tarafın da tamamen tatmin olamadığı her boşalma, erken boşalmadır bence. Erken boşalmanın en büyük sebebi travmatik mastürbasyonlar, bir de penisin doğuştan aşırı hassas olması durumu var ama o kadar etkili değil. Doğru mastürbasyon yaparak boşalma kontrolü 1 yılda öğrenilebiliyor. Bunun dışında geciktirici spreyler falan var.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru mastürbasyon nasıl bide bu soru erkekler için biliyosun yani dimi o erken boşalınca kadında doymuyor
Ortalama sevisme hariç 20 dakika sürüyor ve bugüne kadar orgazm edemediğim kadın olmadı soruna gelirsek erken boşalma aşırı mastürbasyon ve tecrubesizlikten olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmak bir hastalık değildir. En azından sanılanın aksine çok küçü bir kısmı organeldir. Daha çok psikolojiktir ve kadın kaynaklıdır...
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. psikolojiktir bu zamanla deneyerek hher severinde kendini tutarak aşama aşama aşılır bir anda olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi
Soran+1 yılBende değil ya
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. 1 ve 5 dk aradı erken boşalmaya girer
Ben 30-40 dk arası boşalırım00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Duzensiz seks ten genelde biir eken gelir ikiciyede urastiriyor tamaman kadina bali oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla hic seks yapmadim mastürbasyonla 1 saati bulabiliyor sıkılmazsam eğer
03 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmak?
Cevap sahibi+1 yılArada sıcaklık, duygu yok kendi kendini tatmin ediyorsun yani insan sıkılıyor bir sure sonra iş uzayınca yeter gari diyip saliyorum kendimi boşalıyorum
Cevap sahibi+1 yılKesmiyor yani artik beni kendi kendime : )) zevk alamadigim için bir süre sonra sıkılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnatomik sıkıntı yoksa düzenli ilişki ile zamanla düzelir
00 YorumlaErken bosalmanin sebebi iliski devamliligi olmamasi
12 Yorumla
Soran+1 yılOylemi
30 saniye bence oldukça yeterli
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılBenimki 20 do buluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılViski içir erken boşalmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli yaparak antrenmanlı olmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki erken geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılErken gelmesin
Cevap sahibi+1 yılBu beni aşırı rahatsız ediyor. Ama düzenli seks hayatım yok. En son iki yıl önce yaptım. Birnci posta ile üçüncü posta arası 10 dk anca. Bir aktara falan gidip bitkisel bişiler bakayım diyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15-20 dk sürüyo uzun değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılİdeal
Cevap sahibi+1 yılSeninki kaç
Soran+1 yıl15
Cevap sahibi+1 yılOrgazm yaşatıyo mu
Soran+1 yılYess
Cevap sahibi+1 yılGüzel tatmin ediyorsa partnerin daha ne istiyorsun 🤫
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir saat sürdüğü oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılVaay
Cevap sahibi+1 yıl😉
+1 yılkadınlarda da erken boşalma oluyor mu ya :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKadınları sormadım jsjss
- +1 yıl
süre olarak bakmak doğru değil bence. kadından önce boşalmamalısın. erken geliyorsan da ilişkiden önce 31 çekersin ikinci üçüncü postayı seks yaparak devam edersin :)
Soran+1 yılHmm
+1 yılYapmayarak
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılErken boşalmanın önüne geçmenin çok yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3-5 dk arası erken bence
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninki kaç
Cevap sahibi+1 yılZaman zaman değişiyor alkol kullandıysam 15-20 dk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde erken
03 Yorumla