Kızlarr asklarim ciddi düşünen seven erkek cinselliğe zorlamazz iyi düşünün birlikte olduğunuz kisiyi? Tabi diğer istekli kızları bilemem ama pişman olacağınız şeyler yapmayınn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvet bacım çok doğur bir olaya dedindin bu sitede ahmaklar var sonuçta az da olsa kendini bilen kızlar zaten bu uygunsuz şeylerden kaçınır ama ahmaklar söylüyorum geleceğini bilemediğiniz şeylerden uzak durun siz büyücü değilsiniz bir ilişkinin her an saçma bir şekilde bitebileceğini her zaman bilin o yüzden seven erkek zaten namusunu kirtecek kadar da aşağlık değildir sen zorlamadığın sürece erkek de yapamaz nokta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGirmez çünkü ciddi evlilik düşünür.. Zorluyorsa zaten amaçı bu yöndedir sadece ihtiyaçını karşılılayacak içindir.. Eğer bir şeklide iki tarafta istediği halde yapılırsa belli bir süre sonra hevesini alıp gidecek... O erkek de daldan dala gidecek ve evlilik düşüğünde de bakire arayacaklar veya ailelerin buldukları kızlarla evlenecekler.. olan o kızlara olacak.. evlenmeden bu işlere girilmemeli bilinlenmeli..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Güreş tutmayan birine grekoromen güreşi ögretmeye çalışmak, ya da halter kaldırmayı ögremek , Yani Yüzme bilmiyorsa zorla ögretmeyiz balıklar yemesin
00 YorumlaSeven erkek beklemeyi bilir, zorlayan erkek sevsin sevmesin cinsel istismarcıdır.
00 YorumlaEğer gerçekten seviyorsa asla zorlamaz ve saygı duyar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılSeven erkek kesinlikle cinselige girmez cünki ciddi düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe alaka iki tarafta istiyosa sana mı kaldı milletin özel hayatı
01 Yorumla
Soran1 yılİki tarafa isterse lafım yok zorlamaya diyorum ben
Gizli Üye(30-35)1 yılne s*lak insanlarsınız siz ya hemcinsim olduğunuzdan utanıyorum cinsellik istese sapık oluyor seks için sevgili oluyor diyosunuz istemese beni sevmiyomu neden istemiyor diyosunuz?
03 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun ya bizi anlayan biri işte
Soran1 yılSlk olan belli ben zorlarsa diyorum okuduğunu anlamama sorunun mu var
Soran1 yılBi de utaniyormus tipe bak sen her isteyene ver zmn sonra gt gibi ortada kal iki taraf isterse lafım yok tek taraf zorlayana okey anlarsın bunu galiba
ah bi sarilsam gececek ama yok oyle biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGünümüzde kızlar zorluyor daha çok
00 YorumlaZorlamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbence zorlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZorlar
00 Yorumlazorlar
00 Yorumlazorlamaz
00 Yorumlahemde nasıl