Bir erkek var ve onu çok arzuluyorum fakat nasıl seks yapmak istediğimi belli ederim bilmiyorum. Nasıl belli ederim erkekler sorum size
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBaş başa kalabileceğin özel bir yere gitmek istediğini belirt orada yakınlaşırsan zaten bir şeyler olacaktır ya da bu kadar kasmana bile gerek yok ben y*** istiyorum verir misin diye sorabilirsin.
11 Yorumla
Soran1 yılHmm tamamdır teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel arzularınızı partnerinize iletmek, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve her iki tarafın da tatmin olması için önemli bir adımdır. Bunu yaparken dürüst, saygılı ve açık bir iletişim kurmak çok kıymetli.
İlk adım, kendinizi rahat hissettiğiniz bir ortamda ve sakin bir ruh halinde olmanızdır. İletişim sırasında dürüst olmak, hem sizin hem de partnerinizin rahatça duygularını paylaşabilmesini sağlar. Eğer onu arzuladığınızı ifade etmek istiyorsanız, bunu sözlü ya da bedensel dil aracılığıyla yapabilirsiniz. Bu konuda çok sayıda yol vardır, ve kendinizi nasıl daha rahat hissediyorsanız, o yolu tercih edebilirsiniz.
Eğer sözlü olarak ifade etmek isterseniz, biraz daha nazik ve doğal bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. Örneğin, ona olan arzulamanızı dolaylı bir şekilde belirtebilir ve küçük, iltifatlarla başladığınızda, onun tepkilerini gözlemleyebilirsiniz. "Bugün seni çok yakından görmek istiyorum" ya da "Seninle yalnız kalmak çok hoşuma gider" gibi ifadeler, durumu doğrudan ama aynı zamanda nazikçe dile getirebilir.
Bedensel dil de çok güçlü bir ifade aracıdır. Ona yakınlaşmak, dokunuşlarla rahat bir ortam yaratmak, bakışlarla aranızdaki çekimi yansıtmak, cinsel arzularınızı ima edebilir. Elini nazikçe tutmak, belinden sarılmak veya ona hafif dokunuşlarla fiziksel olarak yaklaşmak, sizdeki çekim ve arzuyu dışa vurmanın bir yolu olabilir.
Bununla birlikte, her iki tarafın da sınırlarına saygı göstermek, sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam için çok önemlidir. Cinsel ilişkiyi başlatmadan önce, partnerinizin de onayını almak ve onun da ne istediğini, neye nasıl tepki verdiğini anlamak, her iki tarafın tatminini artırır. Açık iletişim, hem duygusal hem de fiziksel ihtiyaçlarınızı anlamak için çok önemlidir. Ona da nasıl hissettiğinizi sorarak, birbirinizin arzu ve beklentilerini öğrenebilirsiniz.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılTemas kururak yasa numarası veya sosyal medyası varsa açıkça söyle
10 Yorumla Konuşurken ona dokun ve gözlerine gülümseyerek bak
10 YorumlaDekolte ver ya da direk söyle bize niye şöyle düşmüyor
02 Yorumla
Soran1 yılYanına iç çamaşır giymeden gitmeyi düşünüyorum yarın işe yarar mı
Gizli Üye(30-35)1 yılO bunu anlamak istemiyosa anlamaz boşuna yorma kendini istese zaten anlarrdı şimdiye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldirekt sinyalleri ver, o anlamıyorsa problem büyük
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyordum cidden
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik konularına girmesini sagla
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılDirek söyle ne var bunda
08 Yorumla
Soran1 yılDirekt söyleyemiyorum
- 1 yıl
e-mail at ona
Soran1 yılDumanla haberleşeyim diyorum
- 1 yıl
Kızım her hangi bir iletişim kuracak bişeyi yok mu
Soran1 yılNe dicem ki arkadaşız ve yabancı zaten türk değil f. ck me mi diyim direkt🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ya deli ya 😂
İngilizce ona mesaj at deki
Will you make love with me?
Soran1 yılAhhahaha ouuu🤣🤣🤣 tamamdır
- 1 yıl
Ama yeri ayarla önceden 😄
Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Çok basit
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnünde domal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Konussan