Selam lolipoplarım. Internette gezinirken seks turizmi hakkında bir yazı gördüm. Başlıca ülkeler arasında; Almanya, Hollanda, Tayland ve Filipinler vardı. Böyle bir deneyim için yurt dışına çıkardım diyen var mı? Neden olmasın ki 🫶🏻

Selam lolipoplarım. Internette gezinirken seks turizmi hakkında bir yazı gördüm. Başlıca ülkeler arasında; Almanya, Hollanda, Tayland ve Filipinler vardı. Böyle bir deneyim için yurt dışına çıkardım diyen var mı? Neden olmasın ki 🫶🏻

Aids hepatit vs kapar dönersiniz mantıklı normalde evet hastalık olarak bakınca hayır değil. Prezervatif olsa dahi kapılan tonla hastalık var. ya da dolandıranlar var ya da şiddet uygulayanlar var. Bir erkeğin penisine kızgın demir dokundursalar mesela ölene kadar bitti erkekliği bu kadın için de geçerli.
Seks için yurt dışına gitmek bence aptallık. Kaldı ki bunların hepsi para karşılığı seks yapmaya gidiyor. Parayla seks yapmayı ben onursuzluk olarak görüyorum.
Bu arada seneler sonra seni görmek ne güzel bir şey sevgili @bayansinirli06
Selam, çok duygulandım hatırlanınca 🫶🏻
Eski ve değerli cinsel yaşam rehber fenomeni 🥳🥳🥳
Cevap
26Cevap
Hayır ben gitmezdim tabi ki de.. gereksiz çünkü.
Benden uzak olsun gadası
Tadımız kaçmasın
Aynen
bunun için yurt dışına çıkan olur mu ya djjdjs red light atmosferi değişikti önünden geçmiştim ama deneyim kısmı beni ilgilendirmiyor tabi
Aunen ben de bulundum orada. Giden var
Hiç gerek yok o kadar yol yapmaya, bunun da turizmi oluyormuymuş 😂 yurt içinde ihtiyacımı gidersem yeterlidir dkdkd
Made in türkiye diyorsun yani
Evet deneyimlemek güzel ama sağlık yönünden riskli yerli malı yurdun malı bence daha güvenli olur
Gitmem…
Bayadır görmüyordum seni Zeynep gördüğüme sevindim 🙂
Hesabımı hatırladım bir uğrayım dedim
İyi etmişsin
Ne gerek var bunun için yurt dışına hemde biraz aptallık bence onlara para verip gitmek
Şimdi Tayland'a teleport atıyoruma gelmek isteyen varsa yazsın
Deneyim için değil normal seyahat ederim seyahat sırasında akışına göre yaşanır
Seks için başka mahalleye bile gitmem. Hatta hiçbir yere gitmem.
Bdsm tecrübesi için yapabilirdim ülkemizde çok sığ bir düşünce olduğu için bu konuda.
Giderdim elbette. Tüm fetiş ve fantezilerimi burdakinden çok daha iyi yaşayabileceğim sayısız ülke var.
Bizim ülkemizde neler neler var ahh bir bilseniz 🙂
Güzel bir deneyim olur. Burada seks sektörü çok pahalı
Tayland da bulundum gerçekten sexe doyacağın yer diyebilirim
Tahmin edebiliyorum
😀😀 gittin mi daha önce
genelde filipinler ve tayland hollanda revaçta :)
Amsterdama gittim, tayland korkutuyor haha
orası benide ürkütüyo ark ın anlttıklarından sonra:))))))))
Hastalıktan ölürsün sonra ne gerek vae
Yok yav
Emin ol öyle olur herkesle yiyişen birileri var hastalıklar oradan çıkıyor zaten
Cinsel hayatım yok ki. Farklı olmayı bırak sjjs😄
Amsterdama gitmistim meshur caddeye
O ne demek yaw
Evet gitmeyi çok isterdim hollandaya ve taylanda
Giderdim gitimde halada gitmekteyim 🍹🍹🍹
Nereye gidiyon hop
Latin Amerika hariç her yer
Tayland'a gittim
Farklı kültürleeeer. Nasıldı
@bayansinirli06 yani güzel bir yer . Yani farklı kültürler tabii ki deneyim oluyor yani değişik bir yer onlar için hani ayıptır şeyler yok öyle bir kültürleri yok ama emin ol kapris de yok yani küçük dünyaları ben yarattım havasında değil bu Türkiye'deki bayanlar günü ve gözünün içine bakıyor beni Türkiye'ye götür diye orada da o kadar Bir çaresizlik var öyle yani fazla detaya girmeyeyim
Evet burada öyle tanışıp gelen çok insan var
@bayansinirli06 yani illaki oralara belirli sebeplerden dolayı da gidiyoruz . Aynı şekilde Bratislava da öyleydi oraya da gitme şansın oldu yani o kadar sahipleniyorlar ki karşı taraftaki erkeği keza misk oraya da gittim oradakiler de öyle yani dediğim gibi hani ekonomik olarak çok büyük sıkıntıları var ve erkeklerin hiçbiri beş para etmiyor içiyorlar votkayı devrilip yatıyorlar yani kadına bir değer verme Yok bir şey yok orada da aynı şeyleri yaşadım yani beni götür dedi bir günlük tanıştığım bir bayan Türkiye'ye gidelim benide götür yani dediğim gibi sahipleniyor. Burada kompleksli insanlar çok bayanlar daha doğrusu havaları 5 karış yani kendini çok güzel sanan bayanlar dediğim gibi öyle kapışmış oradan bir tanesini al koluna tak bir mekana götür yani fiziken bak kaprisliler mi daha güzel yoksa koluna taktığım hatun mu mekana girince anlarsın zaten yanındakine tüm kafalar çevrilir.
Yurt disinda yasiyorum normal benim icin
Aynen
ülkemizde çok geride değil
Gelecek için giderim
Giderim farkli lezzetler iyidir
tabii ki giderim
Denemeliyimmm
isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?