Eşsiz güzellikleri denizi kumu ikliminin yanı sıra herseyiyle tam bir cennet olan Thailand/Pattaya seks turizmin başını ceker. Küçük Bir Balıkçı kasabası olan şehir 1800 lu yıllarda amerikan askerlerinin ugrak yeri olup burada askerlerin para karsılıgı birlikte olduklari kadınlari duyan ve zaten yoksul olan halkın genç kızları buraya akın etmeye başlamıstır ve gunumuzde ise sadece seks turizmi için yılda milyonlarca kişinin uğrak yeri haline gelen pattaya cok ucuz biir şehirdir. Şahsen ben yol parasi haric 2000 $ ile 10 gun kaldım ve herseyı yasadım fazlasıyla fakat orada hıc bır kadının size asık olma luksu yok onun ıcın yakısıklıyım para vermeden beraber olurum kanısına kapılmayın. butun thai li kadınların dilinde tek bir söz vardir. No money , No honey..
3 kere gittim. Kadımda tekrar gideceğim. Yol parası hariç her şey çok ucuz. Gidilecek en iyi aylardan biriside kasım ayı diye ekleyeyim senin verdiğin bilgilerin arasına. Birde sadece seks trizmi olarak düşünmemek lazım. Tabiki öncelik o ama gece hayatıda mükemmeldir. Canlı dj performansları ve lazer şovları efsanedir. Ayrıca doğal güzelikleride mükemmeldir.
Güvenlik çok üst düzeydedir. Tek dikkat edilmesi gereken şey çok sarhoş olup ladyboyları kızlarla karıştırmamak :D
bende agustota yıllık ızınde gıtmeyı planlıyorum bu sefer ortamım saglam otel parası falan yok belki kızlara para bıle vermeyebılırım ıyı arkadaslıklar kurdum :)
1- 2000 dolara 10 gün hiç te ucuz bir rakam değil.2- Parayla seks bence hiç te çekici değil. O paraya karadenizde sochiye git ve bedava seks arkadaşları bul.
yok kardeşim en güzel hatun geçeliği 500 baht oda yaklaşık 120 lira filan yapıyor. fakat barlardan cıkarmak ıstersen bir okadarda bar sahıbıne vermen gerekir.
En İyi Cevaplar