cinsel ilişkide, partnerinizin boşalmadığını anladığınız da suçluluk hisseder misiniz/böyle bir durumda ne yapmak gerekir?

cinsel ilişkide, partnerinizin boşalmadığını anladığınız da suçluluk hisseder misiniz/böyle bir durumda ne yapmak gerekir?

Hissetmem ama insan eksik bir duygu hissediyor sadece.. ben hep önce partnerimi düşünürüm mutlu ederim arada böyle durumlarda oluyor partnerim anlayış gösteriyor insanız makine değiliz bazende kısa sürer napalim biliyor ki bi dahaki sefere gerekeni fazlasıyla yaparım...
Evet, böyle bir durumda zaman zaman suçluluk hissedebilirim. Çünkü cinsellik sadece fiziksel değil, duygusal bir paylaşımdır ve karşı tarafın da haz alması önemlidir. Eğer partnerim orgazm olmadıysa, bu onun keyif almadığı anlamına gelmez ama yine de kendimi sorgularım. Böyle bir durumda açık iletişim kurarım; neyi sevdiğini, neyi daha çok istediğini sorar, bir dahaki sefer daha uyumlu olmaya çalışırım. İlişkide empati ve anlayış her şeyden önce gelir. Yeter ki samimi olalım ve birbirimize değer verelim.
Hayir hisetirmez. Bazen oluyor bazen olmuyor. Yeterki asiri kotü bir seks olmasin.
Bikeresinde kiz asiri orgasim gecirmisti kizin göz bebegi yukari kaymisti sadece göz bebegin kenarindaki beyazlik vardi gözlerinde. kiz geriye dogru yikilip bayilmisti. Cok korkmustum birsey oldu diye panik ve korkudan kuzenimi aramistik kizi dusa sokmustuk ayilmisti 😂 hic unutmam bu olayi
Niye gizlendin ki merak ettim şimdi seni gizli üyelere kapatcam sorularımi 😅😅
Öyle gizli cevaplayanlara sorularkapatilabiliyormu ya
Hahah açtı kendini teşekkürler 😅😅
Evet soruyu paylaşmadan önce gizli uyelere kapatabiliyorsun😅
Bak bunu bilmiyordum tesekürler bu bilgi icin
Ne demek efendim ricalar🌸
Suçluluk değilde neyi yanlış yaptığımı ya da eksik yaptığımı düşünürüm. Durmak yok devam derim 😅
Cevap
31Cevap
Hissettirmeli 😃 daha çok çabalasın..
Hayır beni suçluluk duygusu hissettirmez her zaman doyurmak zorunda değiliz. sekste bazen hatalar ya da doyuma ulaşamama gibi şeyler de olabilir çok normaldir. önemli olan anı yaşamak bence.
sucluluk neden hissedeyim ki, ben tum ictenlikte kendimi ona birakip icimden geldigince ona tum sevgimi gosterebiliyorsam yatakta gerisi asiri onemsiz kiralik degilim sonucta
Hissettir. Boşuna her şey yapılmış ve zaman kaybedilmiş gibi olur. Sonuçta o kadar plan program ve hazırlık yapıldıysa sonuç hüsran ise o zaman suçluluk hissettirir. Amaç iki tarafında keyf alması. Tek taraf keyif alması hoş bir şey değil.
rabbime şükürler olsun bu duyguyu hiç yaşamadım :) seks önce karşındakini düşünmek sonra o seni düşünür zaten
Tabiki haliyle etkiliyor kendini düşünen narsist değilm
Kadını bilmem ama erkekte suçluluk ve özgüvensizlik hissettiriyor
Evet hissettirir moralim bozulur şükür öyle bir şey olmadı şuana kadar
Hissettirmezse bence sıkıntı ve bencilliğin göstergesidir
Yeterince doyuramamak olumsuzhissettirebilir
Pisman oldugum olmadi, pisman olan da olmadi...
İlkzaman evet zamanla azalıyor o duygu da
Çoğu kendini düşündüğünden ona çok takılı kalmıyor bnce
Değil tabiki suçlu hissetmek yanlış olur saygı ve anlayışlı olmak gerek
erkekler hepp suçluyuz
nerak etme
Ayy deme öyle kıyamam sana 😅😅😅
💛eksik olma, selvi boylu..
Sakinlesmeye calisiyoruz soruya bak gicikk
Çözüm arayan bir soru bence siteye yakışır ehshjsj
Bu arada bosaltmadan olmazz
Ya boşaltabilen mi var Allah aşkına parmak sayısını geçmez herkes klvyede mükemmel hshs
Ben haric en son 4 defa bosalttim 🤣🤣
Çünku bosalmaniz aninda inlemeni kivranmaniz efso
Selam,
İyi hissettirmeyeceği kesin..
Misyoner pozisyonunun önemi...
Yatakta ölü gibi yatıp sadece partnerden herşeyi beklemek suçluluk duygusu oluşturur oluşturmalı
Evet oluyor bazen
Evet o yüzden devamm djdkd
Evet hissettirir
Evet suçluluk duygusu hisetirir
Böyle bir durumda aletimle bosaltamadiysam dilimi ve elimi kullanarak boşaltirim
Anı yaşayıp geçin
Özellikle erkekler ulaştırmıyor Türkiye’de
Hissettirir
İlla ki çözümü var
Doyana kadar devam
Suçluluk duyarım
Muhtemelen evet
yokk
evet hissettiriyordu
Yetersiz hissetirir
Gorjntuncok iyi
maalesef evet