Hoşlandığın birinin mutlu olduğu şeyleri yapar mısın?

Çok hoşlandığım biri var kendisi polis memuru ama cinsel eğilimi daha çok köle olmak ile alakalı onu mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu onu mutlu ediyor lakin benim duygularım ona eziyet etmeye engel oluyor vicdan yapıyorum pişman oluyorum. Bu noktada tatmin olmak biraz sıkıntılı aslında çünkü o zirvesini benim onu tokatlamam boynuna kemer geçirip elimle kavradıktan sonra yerlerde yalvartmam topuklu ayakkabım ile karnına basmam ayaklarım ile yüzüne basmam vs bu gibi değişik şeylerle yaşıyor. Ben istediğime gelince pek mümkün olmuyor o da elinden geleni yapıyor lakin başarılı değil onu üzmemek adına başarılıymış gibi davranıyorum. Tek kafamda ki soru şu beni sırf öyle mutlu olması için davrandığım için mi hoşlanıyor acaba? Benimle normal date zamanları çok ilgili üşüyünce kafede battaniye getiriyor, kasığım ağrıdığında ilaç bulmaya gidiyor, boğazım gıcıklanınca hemen su getiriyor ya da ayakkabımı giydiriyor hep hizmet etmek istiyor ama bu tamamen kölelik psikolojisi ile alakalı mı yoksa cidden onunda duyguları karşılıklı mı? Size bir danışayım dedim

Hoşlandığın birinin mutlu olduğu şeyleri yapar mısın?