1 yılNeden kötü olsun. Kime yükseliyorsan onunla ol 😂 bizim düşüncelerimiz önemsiz. Hee fikir soracak olursan bırak kızları derim. Zaten herkese yazan erkekler yüzünden bana kız kalmadı. Bir de sen rakip olma bana 😂 😂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılSadece kızların yazmasını istiyorsan soruyu sorarken daha seçeneği var orayı işaretleyip sadece kızlar cevaplasin seçeneğini isaretleyebilirsin benim fikrime gelirse homofobik insanlara duyarlı bir görüşle bakmıyorum ülke genelinde yasal olmadığı sürece saygı duyarım lezbiyen ve gay lere
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doğru öyle bir eşeğin erkek eşeğe wtladigini arkadan gördüm hayvanlarda olduğu gibi insanlardan olabilir hem erkekle hem kızla yapan kızlarda çok zevkin her türünü yaşamak hakkin
00 Yorumla
1 yılinsan doğasına ve yaratılışa aykırı bir durum hiç normal değil, bunu normal göstermeye çalışan bi sürü sapkın görüş var maalesef. ama gerçekler bu... doğaya ve yaratılışa aykırı
05 Yorumla- 1 yıl
Saçma teorini kendine sakla eş cinsel hayvan varmış hiç güleceğim yok
- 1 yıl
- 1 yıl
dikkat etmemişsindir ya da sana denk gelmemiştir ben de her gün 6 7 kedi besliyordum köyde evin önünde yavrular da oluyordu ve bazen erkek kediler küçük erkek kedilerin üzerine çıkıyordu biz kovalıyorduk gece olsun gündüz olsun rahat durmuyorlardı. İnternette de bir sürü öyle kedi videosu da var. Daha önce duyup görmemene şaşırdım çünkü genelde düzenli olarak kedi besleyenler bunu bilir. Seninki ilginç bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkötü bir şey değildir..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılhislerinden netsen kötü bir şey olmaz bende lezbiyenim
31 Yorumla- 1 yıl
Ya böyle nasıl desem bir kızla olmak bana daha çok tat veriyor
Gizli Üye(18-24)1 yılkatılıyorum seks esnasında bile lezbiyenler daha aşk dolu sevişiyor öpüşerek sevgi göstererek erkeklerin tek amacı sokayım bitsin
31 Yorumla
1 yılniye kötü bir şey olsun seviyorsan salla gitsin boş ver diğer insanların dediklerine kulak asma
07 Yorumla- 1 yıl
Sağ ol ne demek anlayabiliyorum bu arasa bana da bir keresinde homofobiğin teki taciz mesajları atıp durmuştu çok rahatsızsan mesaj kutunu kapa bence erkekler yazamaz böylelikle sadece senin takibe aldığın hesaplar sana yazabilir ayarladan ayarlayabilirsin
- 1 yıl
Ben de genelde küfür edip engelleyip geçiyordum kızlarla konuşmayı tercih ederim ben de ama onlar da genelde bu sitede pek aktif olmuyorlar
- 1 yıl
Yani istediğin zaman yazabilirsin benim için problem yok
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olabilir tâbi bu senin düşüncen. Erkekten aldığın haz tutku bir değil ama onu bil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıllezbiyenliginde pasifi aktifi var.. bulabilcek misin kafana göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence gayet normal bir durum. Umarım bulursun isteğine göre bir kız
00 Yorumla
1 yılSadece kadınlar mı erkeklerle de birlikteliğin oluyor mu
00 Yorumla
1 yılDoğru yoldasın sdjasj
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi bakalım
Duyguların o yönde olabilir gayet normal
01 Yorumla
1 yılher fişeği herkes ateşleyemiyor işte 😅
03 Yorumla- 1 yıl
böyle bir @Fişşekkız nicki koysa koysa erkekler koyar bence 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
lezleşmendeki neden erkeklerin duygularını hissettirerek sevişememesi olabilir mi?
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır benimde duygularım öyle
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılbence 3 lü yap her iki zevki birden yaşa.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılDönüp dolaşıp erkeğe geri gelirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir hiç bi kızla cinsel ilişkiye girdinmi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Fikri abi kaç yaşında adamsın boş boş işleri bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olabilir senin zevkin
00 YorumlaÇok kötü çok çok çok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHarun abi kurmuş tuzağı bekliyor 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bakire kızların ilk tercihi
00 Yorumla
1 yıldeğil
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat