Böyle bir eğilimim olduğunu bilmiyordum bile ama şu sıra olduğunu fark ettim. Erkeklerden hoşlanıyorum ama kızlara karşı da bir çekim olduğunu fark ettim. Bu kötü bir şey mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu lezbiyenlik değil, biseksüellik. Kızların çoğunda olan bir durum. İşi eyleme dökmediğin sürece gayet normal. Ama işi eyleme dökersen de kimse seni yadırgayamaz. Sonuçta senin özgür bir cinsel hayatın var. Kötü değil o yüzden hiçbir zaman
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhem erkeklerden hem kızlardan hoşlanıyorsan bunun adı biseksüellik olur. kötü bir şey değil bu sadece eğilimini gösteriyor her kadında biseksüellik vardır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, lezbiyen olsaydın erkeklere karşı cinsel ilgin hiç olmazdı. Heteroseksüel bireylerin hemcinslerine cinsel ilgi duymaması gibi. Her iki cinsten de hoşlanıyorsan, her iki cinse de cinsel ilgi duyuyorsan, senin yönelimin biseksüellik. Kötü bir şey mi konusuna gelince, hiçbirimizin bunun iyi veya kötü olduğu konusunda hüküm vermeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Bu tamamen seninle ilgili, hayat senin. Herkesin senin yöneliminle ilgili "bana ne" demesi, senin de herkese "sana ne" demen gerekiyor. Hiç kimse, genel cinsel yönelim kalıplarına veya toplum normlarına uymak zorunda değil. Bana göre son derece normal, daha doğrusu normal kabul edilmesi gereken bir durumun var. Bu yüzden kendini anormal, tuhaf, sapkın vb. hissetmene gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılLezbiyen değil bisexüel oluyorsun bu kötü bir şey değil niye kötü olsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadaşıma bahsetsem ne tepki verir bilmiyorum
- +1 yıl
Homofobik biriyse ters tepki verebilir ama değilse normal karşılar. Aslında kadınlar arasında bisex oranı yüksek ama bunu itiraf etmekten çekiniyor çoğu kadın
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil ama yine de ben eşcinsel bireyleri pek sevmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Özgürlüklere saygım var ama bir fabrika düşün mesela süt üretilen bir fabrika olsun...
100 paket Süt Üretilse her gün bunların 1-2 tanesi hatalı üretilir işte o hatalı olanlar bana göre eşcinseller çünkü karşı cinsi arzulamak cinsinin verdiği daha doğrusu eşeysel hormonlarının verdiği bir şey ve eğer hormonların yanlış çalışıyorsa bu oluyor biyolojik bir hata yani...
Devletin yerinde olsam sizden vergi alırım lükse bak mk 🤣🙈
00 Yorumla
+1 yılhayır neden olsun herkesin kendi tercihleri veya zevkleri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin düşüncesi kendine sevmesende saygı duyacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTedavi ol bişey yap bence çünkü kötü bir şey bu kıyamet alametleri bildiğin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimde öyle biseks. Kadınlara ilgi duyuyor ama beni de aksatmıyor.
00 Yorumla
+1 yılelbette değil. bu bir yönelim; fakat anladığım kadarııyla biseksüelliğe daha yakın bu tanımın.
00 Yorumla
+1 yılkötü bir şey değil ve iki taraftan da hoşlanıyorsan biseksüel olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbiseksuel oluyosun lezbiyen değil
10 Yorumla
+1 yılOlabilir gayet doğal niye kötü olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil neden kötü olsun ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılKotu degil bence. Aksine cok tatli :)
00 Yorumla
+1 yılBen hep lezbiyen videolari izlerim azarim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tercihtir bence kötüde değilmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bunu oral yaptıktan sonra anladım
01 Yorumla- +1 yıl
Az önceki soruda gördüğüm kızda sensin ama bunu ispatlayamam hani şu hem cinsinize bir şey yaptığıniz mi gibi olan soru 😀😅
Keyfine göre
00 YorumlaOlabilir takma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Hayır degıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem