Arkadaşlar erkek arkadaşımla evlenince gece gündüz sevişmek seks yapmak istiyorum bu mümkün olur mu ya da her gece her sabah yapmak istesem sıkılır mı adamcağız?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar genel olarak mümkün olduğunu anladım fakat sıkılma konusunda haklı arkadaşlar var. Bence de sıkılır o yüzden çok da şey yapmamak lazım sanırım. Teşekkürler.
Başbaşa kalırsanız niye olmasın ki. Ama azcık da mola verin. Bu spermler anında oluşmuyor 😂
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aaa bazıları şelale mi bu demişti de anlamamıştım bundan bahsediyorlar sanırım. Spermler sürekli yok mu yani oluşum süreci mi var. Bu konuda cok cahilmişim😄🤦🏻♀️
Ben 10 gün durmaksızın sevişeceğim. seks duş yemek uyku, seks duş yemek uyku. İntikamım acı olacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
yani bende bakirim knk bende isterim ozellikle de ilk baslarda bunca zamanin acisini cikarmak gibi ama 7 24 de olacak hali yok ya isiniz gucunuz olacak vs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Hergün sevişiyorduk insan değişiklik istiyor haliyle arkadan deneyelim mi demiştim tokadı yedim hep önden sıkıldım valla
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
tabe tabe... stresli bi hayata girince adam sonrasi gozune hos...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Oyle bir sey olmaz yani ilk baslarda cicim aylarinda olur ama zamanla azalir sana tavsiyem her gun yapmayin bir sure sonra anlamini yitirip kabak tadi verir arada sirada yap biraz ozle ozlet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İlk zamanlar öyle olur zaten sonra azalır biraz. Yıllar geçtikçe daha da azalır ve en son 70li yaşlarda biter
Evlikte her şey istediğin gibi olmaya bilir hayal dünyası böyle şeyler
Tabikide ikiniz yanyanaysaniz her an her saat olur
Başbaşa kalırsanız niye olmasın ki. Ama azcık da mola verin. Bu spermler anında oluşmuyor 😂
Aaa bazıları şelale mi bu demişti de anlamamıştım bundan bahsediyorlar sanırım. Spermler sürekli yok mu yani oluşum süreci mi var. Bu konuda cok cahilmişim😄🤦🏻♀️
Yani biraz kaba olacak ama taşaklarda ne kadar sperm üretir sen düşün. Gün içinde en fazla 4 5 olur. 😄
Oyle hayaller genelde seksteki uyumsuzluklarla maalesef kotu oluyor.
Ben 10 gün durmaksızın sevişeceğim. seks duş yemek uyku, seks duş yemek uyku. İntikamım acı olacak.
yani bende bakirim knk bende isterim ozellikle de ilk baslarda bunca zamanin acisini cikarmak gibi ama 7 24 de olacak hali yok ya isiniz gucunuz olacak vs
Hergün sevişiyorduk insan değişiklik istiyor haliyle arkadan deneyelim mi demiştim tokadı yedim hep önden sıkıldım valla
tabe tabe... stresli bi hayata girince adam sonrasi gozune hos...
Oyle bir sey olmaz yani ilk baslarda cicim aylarinda olur ama zamanla azalir sana tavsiyem her gun yapmayin bir sure sonra anlamini yitirip kabak tadi verir arada sirada yap biraz ozle ozlet
Performansı iyiyse sıkılmaz
Sabah akşam ateşe devam
koçanı Hiç boş bırakma sakın
Mümkün.
Eşini iyi beslemelisin
Beslemek. ne alaka
@CAGRI16
Sen matabım değilsin
her fırsatta yaparsımnnnn
İcinden gecer neden sikilsin
Çeşmeden mi geliyor lan bunun suyu
Bir sürw ve gittikçe azalır