Standartlardan doggy diyorum. Hem kadın erkeği daha derinde hissedebilir, hemde erkek git gel yaparken kadın kaslarıyla sıkma hareketi yaparak erkeğine daha fazla zevk verebilir. Kalçaya şaplaklar, alttan sıkılan memitolar, hatta ele dolanan saçlarla biraz sert ilerlemeye patlayan volkan etkisi de yakalanabilir.
Pozisyona girmeden tüm hassas düğmelere dilimizle dokunup, oralla ilerledikten sonra, o ıslak halimizle, onun uzun saçlarını sımsıkı kavrayıp Doggy pozisyonunda kendime çeke çeke kasıklarımda tam olarak kalçasını hissedip yüklenmekkkk ve sonra sırt üstü yatırıp bacaklar omuz onun üzerinde göğüslerini ve dudaklarını öperken en diplerde insafsızca en büyük risklerle azgınca gezmek en ateşli ve heyecanlısı olur bence… 🔥❤️🔥🥰😎
Her anlamda birbirini tamamlayan pozisyon bence net kaşık pozisyonu. Hem fiziksel haz, hem de duygusal bağ açısından tatmin edici tam bir ruh beden buluşması gibi geliyor bana. Birbirine sarılarak nefes alışverişini daha yakından hissediyorsun. Birde böyle çok fazla yakınlık olduğu için aynı zamanda güven ve şefkat gibi sevgi doluda bi yakınlık oluyor. Hem çok samimi hem de çok erotik buluyorum bu pozisyonu.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
misyoner ama modifiye edilmiş hali. Yani klasik misyoner değil, bacakların yukarı kaldırıldığı, kalçanın altına yastık konduğu, göz teması kurulan hali. Bu pozisyonda hem klitoral uyarı artıyor, hem G noktası daha iyi uyarılıyor, hem de duygusal yakınlık tavan yapıyor. Kadın için yoğun his, erkek için kontrol ve temas ikisi bir arada.
adını bilmiyorum ama hani şu erkek sırt üstü yatar durumda bacaklarını 90 derece kaldırıyor ve kadın ayakta göz teması olacak şekilde ilişkiye giriliyor adını bulamadım ama benim finalim ters kowboy ve av köpeğini de ekliyorum... Aslında linkteki bütün pozisyonlar favorim :D :D :D
ancak herkese yardımı dokunur diye bir link bırkaıyorum neler varmış neler şaşkınım bu yaşıma kadar görmediğim pozisyonlar varmış yuh bana,
Prone bone kadar zevk veren bir pozisyon yok bence…
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ayakta kucak yaparken öpüşmek efsane oluyor. Öncelikle başka pozisyonlarda yapıp hem kendinizi hem partnerinizi ıslatmanız lazım. Sonra yüzü size bakacak şekilde kucağınıza alıp ayakta hızlı ve sert bir şekilde yapmalısınız. Sevgilim çok fena boşalmıştı, o boşaldıktan sonra 20 saniye daha devam ettim ve ben de boşaldım. Onu yatağa indirdiğimde zevkten titreme krizine girdi istemsizce. Harika olduğunu söyledi.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Erkekleri tam. bilmem ama benim en derinde hissettiğim 2 pozisyon var biri doggy biride bacaklarımın omzunda olduğu pozisyon adı ne bilmiyorum
Sekste iki tarafı da zirveye çıkartacak en ideal pozisyonlar misyoner, kaşık ve dogydir. Bu iki pozisyon da erkeğe en aktif maskülenliği, kadına da en pasif feminenliği yaşatır.
Kişilere göre değişiklik gösterir bence. Çünkü her kadının cinsel organının yapısı farklı ve zevk aldıkları duyu noktalarıda değişkenlik gösterebiliyor.
Lotus'un üstüne tanımıyorum. Sadece fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da zirve.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bence kız için cowgirl ve kucak. Kızlar kontrolün onlarda olduğu pozisyonları daha çok seviyor. Erkek için ise misyoner diyelim. İkisinin ortak noktasi kucak ve doggydir.