Cinsel Yaşam Tam birleşme hangi pozisyonda olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Dogy pozisyonu tam birleşme olduğu için mi erkeklere daha çok zevk veriyor Tam birleşme hangi pozisyonda olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Misyoner, cowgirl, bacak omza ve doggy tam birleşmenin olduğu pozisyonlardır bence. 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tam birleşme kadının altta erkeğin üstte kadını eze eze s*kmesi pozisyonunda olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vavvv Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bence tam birleşme cowgirl pozisyonuyla olurkadının penis üzerine oturması tam birleşmeyi sağlar zaten 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Fark etmiyor ki dogy misyoner kucak hepsinde tam birleşme oluyor penis her pozisyonda içine giriyor pozisyonlar zevki arttırıyor sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doggyde manzaraları daha güzel ve ayakta durduklari icin 5 14 Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Bu çok doğru Yorumla Enser_ +1 yıl Valla cok icten bir cevap olmus hdhss Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Görsel şölen niteliğinde oluyor doggy 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilime video cektirmistim benim bile hosuma gitmisti manzara Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Gider tabii her şeyiyle mükemmel oluyor doggy Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Senin favori pozisyonun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Misyoner Yorumla Lavenderr09 +1 yıl O da çok güzel ama ben kucak ve doggy seviyorum Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Sen sanırım daha soft seviyorsun seksi sertten ziyade Yorumla Enser_ +1 yıl İnsan ama o pozisyonda kendini tutamıyor 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sertte seviyorum yumusakta Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Ben de aynı şekilde o yüzden kucak favorim oluyo benim Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Bazen hani tempoyu partnerime bırakıp zıplatmayı tercih ediyprum sert istersem de belinden tutup hızlı hızlı köklüyprum ki o sırada zaten ellerim ve dudaklarım da boş durmadığı için daha çok tatmin ediyorum benceee Yorumla Board-Tennis +1 yıl şanslıymış lakin bakireliğin hiç mi önemi kalmadı Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Pozisyon çeşididir.. tam birleşme pozisyonu misyonerdir 1 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kontrol daha iyi ve kalçaların ve giriş çıkışı görmek icin 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Penis uzunsa dert etme her türlü fazlası ile birlesirsin ufaksa sorun zor kavuşursunuz 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Misyoner bence bir de göz teması kurdun mu her türlü birleşmiş oluyorsun :) 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göz teması tutku oldukça daha çok zevk alırsın bence :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bacak omuzda süper olur mu 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Crowgir tam birleşme 0 1 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Yüz yüze olunca ya da Balerinde aynı Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim de sevmediğim bi pozisyon ya anlamadım neden 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Temas ve sıkışma daha fazla olduğu için 0 0 Yorumla
Lavenderr09 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hepsini alabilmekten mi bahsediyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Misyonerde daha rahat alabilirsin Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Ya da bacak omuza Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Favori pozisyonun ne senin Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet dogy iyidir 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Misyoner 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Misyoner 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Misyoner ve kucak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Misyoner, cowgirl, bacak omza ve doggy tam birleşmenin olduğu pozisyonlardır bence.
Tam birleşme kadının altta erkeğin üstte kadını eze eze s*kmesi pozisyonunda olur
Vavvv
bence tam birleşme cowgirl pozisyonuyla olur
kadının penis üzerine oturması tam birleşmeyi sağlar zaten
Fark etmiyor ki dogy misyoner kucak hepsinde tam birleşme oluyor penis her pozisyonda içine giriyor pozisyonlar zevki arttırıyor sadece
Doggyde manzaraları daha güzel ve ayakta durduklari icin
Bu çok doğru
Valla cok icten bir cevap olmus hdhss
Görsel şölen niteliğinde oluyor doggy 😂
Sevgilime video cektirmistim benim bile hosuma gitmisti manzara
Gider tabii her şeyiyle mükemmel oluyor doggy
Senin favori pozisyonun ne
Misyoner
O da çok güzel ama ben kucak ve doggy seviyorum
Sen sanırım daha soft seviyorsun seksi sertten ziyade
İnsan ama o pozisyonda kendini tutamıyor 🙈
Sertte seviyorum yumusakta
Ben de aynı şekilde o yüzden kucak favorim oluyo benim
Bazen hani tempoyu partnerime bırakıp zıplatmayı tercih ediyprum sert istersem de belinden tutup hızlı hızlı köklüyprum ki o sırada zaten ellerim ve dudaklarım da boş durmadığı için daha çok tatmin ediyorum benceee
şanslıymış lakin bakireliğin hiç mi önemi kalmadı
Pozisyon çeşididir.. tam birleşme pozisyonu misyonerdir
Kontrol daha iyi ve kalçaların ve giriş çıkışı görmek icin
Penis uzunsa dert etme her türlü fazlası ile birlesirsin ufaksa sorun zor kavuşursunuz 😅
Misyoner bence bir de göz teması kurdun mu her türlü birleşmiş oluyorsun :)
Göz teması tutku oldukça daha çok zevk alırsın bence :)
Bana misyoner daha güsel geliyo daha romantik ama
Harika olmalı umarım bir gün olur
Bacak omuzda süper olur mu
Kaleyi cepheden gördüğümüz için
Crowgir tam birleşme
Yüz yüze olunca ya da Balerinde aynı
Çok var. Hangisini anlatayım
Benim de sevmediğim bi pozisyon ya anlamadım neden
Temas ve sıkışma daha fazla olduğu için
Hepsini alabilmekten mi bahsediyorsun
Evet
Misyonerde daha rahat alabilirsin