Cinsel Yaşam Cinsellikte sınırsız mısınızdır? handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Kendinizi isteklerinize teslim mi edersiniz, asla yapmam dediğiniz şeyler mi ağır basar? Ben sınırsız olmayı seçiyorum. 😈 Cinsellikte sınırsız mısınızdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sınırım var 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sınırsız ve sertliği seven itaatkar ve köle ruhlu bunlardan biri ile olmayı çok istiyorum. Umarım bulurum 1 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Sınırlarım var eş paylaşmam kesinlikle grupta sevmiyorum iki kişi arasında olan ilişkiler tercihim 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sınırsızlık… Bilemedim, geniş yelpazede bakıyorum olaya da göremediğim şeyler vardır diye bi çekindim:) 0 2 Yorumla handehatunnn 1 yıl Gördüğün kadarı için o zaman. Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Tek kişi ile ilişkide her şeye varım. İlerisi insanlığımı sorgulatır. Bana göre değil. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sinir iki kisinin arasinda olan ve makul istekler olmali igrenc fanteziler bence olmamali 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eş cinsellik olmaz gurup ilişkiye karşıyım, karşıt cinsle bire bir ilişkide sinir olmaz 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mmm adam tutup ağzına işemeye kalkarsa da mı sınırsız kalırsın :) 0 0 Yorumla
SinapsisArvensis Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kadın partner istiyor diye ve sınırsız olacagim diyede, ağzıma sictirtmam yani 0 0 Yorumla
mehmet1089 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben sınırlı olcen ilk baş duyguyu isetcen sonra tutkuyu 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Kendisinim bile sımırlı olduğu şu Hayatta hiç bir şey sınırsız değildir 0 0 Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bundan limit yoktur sonuna kadar gideceksin 😮💨😮💨😮💨 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. herkesin bir noktada sınırı olur farklılığa ve yeniliğe açık olmakla sınırsız olmayı karıştırmayalım lütfen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Birebirde yaşanıcaksa 3. tekil kişi dahil olmadiği sürece sınırlara pek takılmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sınırlar sıkıcıdır 7 1 Yorumla cemlara34 1 yıl Katılıyorum yeni şeyler her zaman zevklidir Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Popomla ilgili her şeye kapalıyım mesela ben 1 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle sınırsız yaşanmalıdır 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zaten cinsellik dediğin sınırsız olmalı 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sınırsız olabileceğim biri olmadı hiç 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sekste sınır olmaz o anki hazla otomatik gelişir 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sınırlarım var 0 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Evet sınırım yok 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Ens ve eşcnsel hariç evet sınır tanımam 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet sınırsız sinir oldu mu cinselliğin tadı olmaz 0 0 Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Sinirsiza yakınım 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sınırlara takılmam takılanada bulaşmam 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sınırsızım 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Sınırlıyım 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. sınır yok 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Bilmem hiç yapmadım 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Partnere bağlı biraz 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ikımızde istemeliyiz 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Anal hariç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
sınırım var
Sınırsız ve sertliği seven itaatkar ve köle ruhlu bunlardan biri ile olmayı çok istiyorum. Umarım bulurum
Sınırlarım var eş paylaşmam kesinlikle grupta sevmiyorum iki kişi arasında olan ilişkiler tercihim
Sınırsızlık… Bilemedim, geniş yelpazede bakıyorum olaya da göremediğim şeyler vardır diye bi çekindim:)
Gördüğün kadarı için o zaman.
Tek kişi ile ilişkide her şeye varım. İlerisi insanlığımı sorgulatır. Bana göre değil.
Sinir iki kisinin arasinda olan ve makul istekler olmali igrenc fanteziler bence olmamali
Eş cinsellik olmaz gurup ilişkiye karşıyım, karşıt cinsle bire bir ilişkide sinir olmaz
Mmm
adam tutup ağzına işemeye kalkarsa da mı sınırsız kalırsın :)
Kadın partner istiyor diye ve sınırsız olacagim diyede, ağzıma sictirtmam yani
Ben sınırlı olcen ilk baş duyguyu isetcen sonra tutkuyu
Kendisinim bile sımırlı olduğu şu Hayatta hiç bir şey sınırsız değildir
Bundan limit yoktur sonuna kadar gideceksin 😮💨😮💨😮💨
herkesin bir noktada sınırı olur farklılığa ve yeniliğe açık olmakla sınırsız olmayı karıştırmayalım lütfen
Birebirde yaşanıcaksa 3. tekil kişi dahil olmadiği sürece sınırlara pek takılmam
Seksteki sınırları kız sevişmede sınırları erkek belirlemeli
Bende sınırsız olmayı tercih ediyorum bdsm bile olur 😀
Sınırlar sıkıcıdır
Katılıyorum yeni şeyler her zaman zevklidir
Popomla ilgili her şeye kapalıyım mesela ben
sıçmalı şeyler hariç hepsi :d
Kesinlikle sınırsız yaşanmalıdır
Zaten cinsellik dediğin sınırsız olmalı
Sınırsız olabileceğim biri olmadı hiç
Ne mesela senin sınırsızlığın
Sekste sınır olmaz o anki hazla otomatik gelişir
Sınırlarım var