Cinsel Yaşam Cinsel ilişki sıklığı sevgili ile ne kadar olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevgilinizle ne aralıkla cinsel iliski yaşıyorsunuz Cinsel ilişki sıklığı sevgili ile ne kadar olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Haftada dört yeter üç günde özleme payı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl geçen yıl ayrıldık haftada 2 kereydi 3 8 Yorumla Soran 1 yıl düzenliymiş, oteldemi yapıyordunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayır evde tek yaşıyordu Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Şu an sevgilin yok sanırım zorlanıyormusun yoklukta duzenli yapan biri icin zor olur diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok zorlanmıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben olsam zorlanırdım valla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeklere daha zor tabii Yorumla Soran 1 yıl Dogrudur daha once duzenli olmadigi icin bilemem tam ama dedigim gibi tahminimce cok zor olurdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Haftada dört yeter üç günde özleme payı
geçen yıl ayrıldık haftada 2 kereydi
düzenliymiş, oteldemi yapıyordunuz
hayır evde tek yaşıyordu
Anladım teşekkürler
Şu an sevgilin yok sanırım zorlanıyormusun yoklukta duzenli yapan biri icin zor olur diye düşünüyorum
Cok zorlanmıyorum
Ben olsam zorlanırdım valla
Erkeklere daha zor tabii
Dogrudur daha once duzenli olmadigi icin bilemem tam ama dedigim gibi tahminimce cok zor olurdu
Haftada en az 3-4 defa olmalı