25 den sonra ciddi ilişki olayını saldım, evlilik istemiyorum su an diye yaklaştım hayatimdaki tüm erkeklere. Sevmediğim insanlarla bile zevk için takıldım ama gün sonunda onlar yoluna gitti ben yoluma yaşadıklarımzla kaldım ve ruhum yaralandı çünkü aralarında gerçekten değer verdiğim biri de olmuştu ama beni çok kolay elde edebildigi için uğraşmaya gerek duymadı. Üstüne üstlük benle bittikten sonra koşa koşa exine yazmaya gitti ona çabaladı vs vs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında sadece kadın ruhunu değil erkeği de yaralar çünkü bu insanı etkileyen bir şey.
Zihin çünkü şunu algılıyor. Deneme yapılıyor ve başarısız olunuyor. Kişi ne kadar fazla kisi ile birlikte olursa her anlamda o kadar yaralanır aslında. Bunu sonradan fark eder.
Sen yine iyi bir yerde fark etmişsin.
Bence saldığın şeye geri dön. Merhem olmasa bile en azından daha fazla yara olmaz. Hem hayat bu belki bir yerden şifaya da denk gelirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapılan bir araştırmada 5 taneden fazla sevgilisi olup evlenen kadınlar evlendikten sonra eşlerini sevgilileri ile kıyaslıyormuş. Erkeklerde böyle bir durum yokmuş. Bu da kadınların duygusallıklarının 5ten sonraki sayıda köreldiklerini ve bunun ilerideki evliliklerinde sorunlar yarattığı sonucuna ulaşılmış. Kadın erkek farketmez herkes seçici olmalı. Ama kadınlar sanırım bu konuda daha bir seçici olmalılar ve skor yapmamaya dikkat etmeliler bence.
20 Yorumla
1 yılHem ruhu hem ilerdeki hayatına büyük darbe indirir takıl geç mantığı esc lerin ve yollu kişilerin yaptığı bir olaydır ve böyle kişiler ilerde evlenmek istese bile geçmişleri kabarık oldukları için düzgün biriyle olmazlar ya tek başına geberip giderler ya da pisliğin teki ile evlenirler. Mutlu bir sonu yok yani keyfin bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de bazen böyle düşünüyorum ama bunun sonu yok. Takıl geç yapmak kadına göre değil. Bi zaman sonra elde edilmesi kolay basit bir mal muamelesi görüyorsun.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılÖyle şeyler herkesi yaralar duygularını kaybedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTamm olarak nasıl bişey bekliyordun
Mesela benimle tanıştın ben seni tanımaya uğraşırken sen ben günü birlik zevk için birlikte oluyom dedin ne yapmami bekliyon sen af edersin kendini erkeğe kolay kazandırıp sonra hiç bişey olmamış gibi yoluna bakıyon onlarda aynısını yapıyor
Tabiki yaraliyacak bu seni hoşlandığın beğendiğin oluyor onada kendini sunuyon sonra gitmesin istiyon12 Yorumla- 1 yıl
ZmMmM
- 1 yıl
mmM
Gizli Üye(25-29)1 yılKeşke böyle yapmasaydın bak kendinde farkındasın beni kolay elde edebildiği için uğraşmadı diyorsun. Benim sana benzer tarzda bir sevgilim oldu artık ciddi ilişki istiyordu evlenip çocuğunun olmasını istiyordu ama ruhu yaralı maalesef ciddi ilişkiyi yürütemedi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılArtık o kadar duygusuz olmuş ki karşındaki kişiye değer veremiyor ayrılırken üzülmüyor hemen yeni birini buldu falan gibi gibi
Yaralar. Erkek ruhunu da yaralar ama kadın daha hassas ve duygusaldır
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece kadın değil erkekleri de yaralar ama onlar öyle duygusuz ki neyse...
81 Yorumla- 1 yıl
Ben 27 yaşıma kadar deneyimsiz geldim, bir sürü kişiyle konuştum deneyimlerinden ve ne kadar kolay "takıl geç" yaptıklarından bahseden. Bana onların özenilecek şeyler olmadığını söyler miydin yoksa "27 yaşına kadar deneyimsizlik de fazla, o kadar da değil" mi derdin?
1 yılYaralar tabi. İlk herkes kendine aynada bakmalıdır. Bunu yaşatan varsa yaşamadan ölmez. Hep şahit olduğum olay. Yaşatan olunca yaşayınca belanı buldun diyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılGeçmişe mazi derler önemli olan bundan sonraki hayatında hata yapmaman yanlış insanlarla arkadaş olmaman önemli Dur sana bir kahve yapayim sakinleş☕️☺️☕️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bilmiyorum ama şu anda bir ilişki istemediğim kesin
20 Yorumla
1 yılTürk kadınları yaralanır, Amerikan kadınlarına bir şey olmaz,. bu durum kültürün insan üzerindeki psikolojik etkisiule alakalı bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yap unut olmali giren çıkanlardan biriyle özel ilgilenirsen onun adı sevgili olur oda yaralar. Öküzden takil sil olmali
00 Yorumla
1 yılArkana bakmayacaksın zevk aldığın anlar seni mutlu ediyorda devam et
00 Yorumla
1 yılRahatladiysan sıkıntı yok hayat zaten yeterince gergin ve sıkıcı boş ver doğru olanı yapmışsın ben de takılmak isterdim seninle dndj
00 Yorumla
1 yılGamsız olmak lazım. Bilemiyorum başka bir şey gelmyor aklıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoş ver , ben de aynı düşünüyorum , ama ben para ile yapıyorum , kazan kazan şeklinde. Ask meşk vs artık bir yerden sonra boş geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuygusal olarak bağlanamıyor musun yani bir erkeğe? Ve pişman mısın geçmişinden, cinsel tecrübelerinden dolayı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne yaşadığını bilip kabullenirse kişi yaralamaz ama bilmiyorsa boşluğa düşer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine uygun olmayan bir yol seçmişsin, kötü bir şey yapmamışsın ama senin için doğrusu değilmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUcuz kadın hareketleri. Ucuz erkeklere bu yüzden denk geldin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyaralar mı bilmem ama peynir çeşidi olmak için bi adım olur
00 YorumlaEn güzeli. Canını sıkan olmaz kafan rahat olur. Farklı zevkler deneyimlersin
00 Yorumla
1 yılKadın erkek diye düşünme aslında, duygusal bakan zarar görür takıl geç yaparken
00 Yorumla
1 yılGerçekten takılmak şstemiyorsan takılmamak lazım
00 Yorumla
1 yılYanlış insanlar yanlış kişiler yanlış zaman kısaca hepsi yanlis
00 Yorumla
1 yılBoş ver bir tane de sana sigara yakayım dur
00 Yorumla
1 yılTuhaf gerçekten ruhunu okşayan adamı okşa bedenini değil!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBüyük yaralar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYani birileri seni üzdü diye hayat kadını yaşantısına girmene gerek yok
Yaşattığını yaşamadan ölmez kimse00 Yorumla
1 yılArtık moda oldu
00 Yorumla
1 yılCevabını sen almışsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılOnlarda vur geç yapar 😂
00 Yorumla
1 yılDoğru seks yapana denk gelirsen yararı dahi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Çakıp geçeceksin dayı şap şap şap
00 Yorumla
1 yılYazık olmuş ee bu arada takılmaya devam mı hshsh
00 YorumlaSen kendi değerini düşürmüşsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karsinizdaki insalara göre yaralayabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılhiç anlamlı değil bence
00 Yorumla Gayet güzel yapmışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne yarslicsk bile bile takılıyorsunnn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibi geçmişe bakmayan birini bul evlen
00 Yorumla Hiç yaptin mi peki takil geç?
00 YorumlaBiz ona fck buddy diyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBoyle bile olsan bi duygu arar kadin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKadın erkek gibi değildir. Mutlaka acı çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden bu boşluğa düştün?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılnormal zamanda kıskanc bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten evlensende bos bitiyor hersey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir insanın ahlakına yakışmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn güzeli bende jigiloyum mesala
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSil bastan başlayamaz misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTakilalim gecelimmi senle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKüçük biriyle takıl geç yapmak ister misin
00 YorumlaEe napalım şimdi
00 YorumlaYaralamaz
00 Yorumla
1 yılEvet yaralar
00 Yorumla
1 yılÇok önemli bir soru ve kesinlikle yıpratır
00 YorumlaSonuç olarak herkes istediğini almış sen de öyle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 631 cevap paylaştı.
1 yılEn azından denemiştim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİsteyen
00 Yorumla
1 yılbir şey olmaz
00 Yorumla
1 yılRuhumuz yaralandı.
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri