Nişanlımla şu ana kadar 2 kere birliktelik yaşadık ama ben rahatlarken o boşalamıyor 35 40 dk sürüyor bu durum ve onun için pek keyifli geçtiğini düşünmüyorum ve ben de yoruluyorum bu süreçte. İlk birliktelikler olduğundan mı benden mi kaynakla bilmiyorum ya da yetersiz mi kalıyorum çözemedim. Bu durumu nasıl asabiliriz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şunları yazdığına göre yetersiz kalmandan değildir, aranızdaki uyumsuzluk vs. etki edebilir eğer aranızdaki bağ, sevgi ve diğer duygular yeterince yoksa.
Bunun asıl sebepleri varsa kullanılan ilaçlar, hastalıklar, hormon eksikliği ya da psikolojik sebeplerdir. Bu tedavi edilebilir bir şey, senden önce de böyleyse bunun için tedavi olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yoruluyorsun çok merak ettim, bütün eforu erkek sarf ediyor kadın sadece sırt üstü yatıp bacaklarını açıyor ayrıca sevgilinin geç boşalmasının seni tatmin etmesi lazım çünkü daha çok zevk alıp vajinal orgazma ulaşabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tatmin edici ama sanki beni rahatlatması için onu kullanıyormuşum gibi hissediyorum ve acı hisside oluyor bu süreçte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
kadının etkisi olurda 35 40 dakika normal degil ilaç almısta olabilir tabii 35 40 dakikadan kastın içinde oldugu sure ise ön sevişme ise kastın normal geç boşalma birazda psikooji ile alakalı
02 Yorumla
Soran+1 yılİçimde olduğu sürede 30 35 dk sürüyor, bir dönem antidepresan kullandığını söylemişti ama bırakalı cok oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çok mastürbasyon yapıyor. ya da cinsel olarak zevk almıyor.
30 Yorumla
+1 yılyeterince kendini veremiyor veya sana karşı cinsel çekim düşük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılbunda sen kendini suçlamayı nasıl becerdin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen rahatlamak için onu kullanıyormuş hissine kapılıyorum ve suçluluk hissediyorum
- +1 yıl
ya çok fedakarca düşünüyorsun ama. bu onu mahsus yapıyor senin sandığının tam aksine hemde
Soran+1 yılMahsus derken?
- +1 yıl
o biliyor işte, daha uzun sürmesini istiyor
Soran+1 yılAma bırakalım yoruldum dediği oldu, uzun isteseydi neden böyle bir şey derdiki
- +1 yıl
onu ayarlayamaz
+1 yılVar. Çok etkilenmiyor senden demek ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılDümdüz duruyorsan normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Var tabi ama bu olumlu bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu bir durum olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılNe tarz olumlu bir etkisi var merak ettim dogrusu
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen zevk veriyorsan durum onunla ilgili
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince düzelir bırakmazsa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenlik sorun olabilir onda da olabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılBenlik bir sorun olup olmadığı nasıl anlayabilirim peki?
Cevap sahibi+1 yılYani daha önce çok ilişki yaşadıysan geniştir vs ya da eşin çok şey yaşamış bilmiyorum
Soran+1 yılİkimizin de ilk birlikteliğiydi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum eşinde sıkıntı olabilir geç olması iyi değil mi uzun sürüyor işte
Soran+1 yılAma yorucu oluyor
Cevap sahibi+1 yılBence iyi bişey ben erken gelirim diye korkuyorum
Soran+1 yılErken gelmesi daha iyi değil mi
Cevap sahibi+1 yılHayır kısa sürüyor ve zevk almiyorsun bence
Soran+1 yılÇok uzun sürmesi de iyi değil ama
Cevap sahibi+1 yılYani ben evlensem her gece saatlerce isterim
Soran+1 yılUzun sürünce ağrılı oluyor ama
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum denemedim hiç 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi