İkisi de %100 korunma olmaz ama yine de prezervatif daha iyi olur geri cekilmede %1 bile zor korur prezervatif %99 korur en iyi koruma yumurtaliklari dondurma olur
Spiralde sıkıntılıymıs iyi arastirmak lazim onu ama tabi iyiyse en iyisi o olur yumurtalik %100 etkili dondurdugun zaman hamile olma durumu yok senin icin de gecerli sen de yaptirabilirsin spermleri dondurabilirsin istedigin zaman da geri açtırabilirsin aklima geldi ne deniyorsa ona artik
Kız bulursan artık prezervatif kullanacann haa yumurtaliklarini dondurmus veya spiral taktirmis olan varsa denk gelirse güzel bir de igne varmis galiba onu tam bilmiyom neyin nesi oluyor ama fiyatlari da bayagi artti prezervatiflerinde A101inkine baktim 50 lira diyor okeydi herhalde onada 150 filan diyordu
Olabilir bak ondan bir tane alip deneyim diyorum ben de hic yapmadim seks daha mastürbasyon yapiyorum bir tane onunkinden alip deneyim diyorum fiyatta uygunken
Daha rahat olur tabi boşalırken iyi olur ama o da öyle hep kullanılmaz gerçi seks olmadığı için mastürbasyonda nasıl olur üst üste kullanmak çıkarmadan boşalmak olur mu ki
Benimki daha çok şöyle ben arada yatağa sürtünüyorum da normal de bunu yapmamak lazımmış bayağı iyi de geliyor zevk veriyor çok olmasa da arada yapıyorum ama işte boşalırken zor olur prezervatifle yaparsam daha rahat olur ondan dolayı kullanacam
Yapilacak bir dey degil zaten ben de hep yapmiyorum yaparken 1 kere yapabiliyorum bir daha olmuyor bunu zaten yasakliyorlar seks konusunda zararli oldugu icin zevk verme konusuda zarari var ama su da var kuru kuru yapmamak gerekiyormus masturbasyonu ben kuru kuru yapiyorum tabi bir de ben de erken bosalma var zaten zevk alamiyorum o yuzden de masturbasyonu iste istek oldugu icin yapmis oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
geri çekilme
O bi tık tehlikeli
İkisi de %100 korunma olmaz ama yine de prezervatif daha iyi olur geri cekilmede %1 bile zor korur prezervatif %99 korur en iyi koruma yumurtaliklari dondurma olur
Prezervatif de his kaybı oluyor bence en mantıklısı sprial gibi geliyor yumurtalık dondurmak nasıl bilmiyorum
Spiralde sıkıntılıymıs iyi arastirmak lazim onu ama tabi iyiyse en iyisi o olur yumurtalik %100 etkili dondurdugun zaman hamile olma durumu yok senin icin de gecerli sen de yaptirabilirsin spermleri dondurabilirsin istedigin zaman da geri açtırabilirsin aklima geldi ne deniyorsa ona artik
Önemli olan zevk almak 😅
Zevk alirken de hamile birakmamak evlenmeyecegin kizlarla yapiyon bari dikkat et
Kesinlikle 👍🏾
Kız bulursan artık prezervatif kullanacann haa yumurtaliklarini dondurmus veya spiral taktirmis olan varsa denk gelirse güzel bir de igne varmis galiba onu tam bilmiyom neyin nesi oluyor ama fiyatlari da bayagi artti prezervatiflerinde A101inkine baktim 50 lira diyor okeydi herhalde onada 150 filan diyordu
Ahaha A101 çocuk garantili 😂😂😂
Olabilir bak ondan bir tane alip deneyim diyorum ben de hic yapmadim seks daha mastürbasyon yapiyorum bir tane onunkinden alip deneyim diyorum fiyatta uygunken
Elin kirlenmez 😅😂
Daha rahat olur tabi boşalırken iyi olur ama o da öyle hep kullanılmaz gerçi seks olmadığı için mastürbasyonda nasıl olur üst üste kullanmak çıkarmadan boşalmak olur mu ki
Elinde bi naylon hissi veriyor kral her zaman ten tene iyidir boşta deneme gerek yok
Benimki daha çok şöyle ben arada yatağa sürtünüyorum da normal de bunu yapmamak lazımmış bayağı iyi de geliyor zevk veriyor çok olmasa da arada yapıyorum ama işte boşalırken zor olur prezervatifle yaparsam daha rahat olur ondan dolayı kullanacam
İlk defa duydum ve hayatta yapamam bunu 😂 yatak zevk vermez bana asla
Yapilacak bir dey degil zaten ben de hep yapmiyorum yaparken 1 kere yapabiliyorum bir daha olmuyor bunu zaten yasakliyorlar seks konusunda zararli oldugu icin zevk verme konusuda zarari var ama su da var kuru kuru yapmamak gerekiyormus masturbasyonu ben kuru kuru yapiyorum tabi bir de ben de erken bosalma var zaten zevk alamiyorum o yuzden de masturbasyonu iste istek oldugu icin yapmis oluyorum
Düz yataga yapmak saçma bana göre benimkisi ona kalkmaz bile
Yok zaten öyle direk olur mu ben p*rno izleyerek mastürbasyon yapıyorum onun harici zaten yapamıyorum mastürbasyon o hiç olmuyor
O zaman sen hiç ilişkiye girmiyorsun
Yok hiç ilişkiye girmedim daha girmeyi bırak ne gördüm ne elledim hani yapmaya kalksam da yapamam zaten benim için imkansız ilişkiye girmek
Niye bu kadar uzaksın beee
Geri cekilme kadar sacma bir sey gormedim o korunma olmuyor yazma bence
Sen nasıl korunmayı tercih ediyorsun
Yapmayarak 🙏
Sonuç olarak birgün yapacaksın onu düşünerek cevapla
prezervatif ya da partnerin kullandığı aylık iğneler var partnerinin zevkine göre değişir.
Prezervatif bi tık his kaybı gibi geliyor ama iğne mantıklı
ince olanları var onu dene ya da mesiqna ignenin adı ;) hatunu ikna et iki tarafta mutlu olsun :D
İnce de olda sonuçta arada bişey var 😂
illa et ete değecek diyorsun :D peki bremın sen yengeyi ikna et o zaman :D
iğnenin adına kadar verdim daha ne edim :)
😂😂 yenge yok ki kral manuele devam 😅😂
ulan ne yoruyon o zaman beni :D hahahahah :D eline kuvvet :D
😂😂😂 bişey olmaz
Prezervatif kullanıyorum hap alıyorum işim gereği
Hap alıyorum derken ne hapı?
İşiniz ve korunma yöntemi arasında ki bağlantı nedir 😅
Jigoluyum canım 😉😉😉
Geciktirici alıyorum
Şaşırdım 😂 Güvenen Çağıran var mı 😅 biz normalini bulamıyoruz sen ücret alıyorsun bide
Evet çağıran müşterim çok sanalda var
Hangi ilde yaşıyorsun da yaş kaç
Malatya 27
Genelde sanalda dolandırıcı oluyorlar ondan şaşırdırm
Bende öyle şey olmuyor param gelince görüntü açıyorum
Bu zamana kadar en ilginç ne geldi başına
Özelden yazsana bişey sorcam size
Çok şey var napcan
Olmaz yazmam
Merak amaç sohbet olsun
Ücretliyim canım
Ben erkeğim 😂 kadınlardan al sen parayı