Cinsel Yaşam Hangi korunma yöntemi kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Biz kondom. Hangi korunma yöntemi kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yasin okuyom ablacım allahım sen bizi aidsli kadınlardan ve basur dudaklı teyzelerden koru diyerekten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin cümlemizin Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Koruma yöntemine karşıyım seviyosan olduğun gibi olacaksın doğal olacaksın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman yüz tane cocuk yaparsin olaya bak Yorumla
Fresh_Air Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Sevgililikte Tabii ki kondom kullanılır. Ama evlilikte spiral şart. Eğer yeterince çocuk sahibi olunmuşsa tüplerde bağlatılabilir. 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hemem her yöntemk kullandıktan sonra fallop tüplerimi bağlattım. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yaşınız doğrumu Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Evet doğru Yorumla Soran +1 yıl O yaşa kadar normal abla Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Düzenli iliskiniz varsa baska yontemler onerebilirim korunma ignesi mesela Yorumla Soran +1 yıl Yeni evliyim onlarda bğnyeme zararlı olur diye korkuyorum kondom kullaniyoruZ şu an Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Inanilmaz haz kaybi yaşiyorsunhz. Ve bütceye zarar. 3 aylık iğne yaptie uzun süreli kafan rahat olsun. Yorumla Soran +1 yıl Bizde tam boşalacakken takıyoruz. Evet bende sevmiyorum ama yeni evliyim ya daha pek etkilemiyor ilerde bende dediğinizi duydum ama bünyeme zarar verir diye korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl Cocugumda yok ya Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Zarar vermez merak etmeyin daha detaylida bilgi veririm. Zevk kaybi yasamayn Yorumla
CemmCenkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Bence en güzeli bisey kullanmamak hiç yoksa zevki tam alıyorsun 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Sevgilinle mi kocanla mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu neden merak ediliyor çözemedim size giren çıkan nedir Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kondom kullanmam ertesi gün hapı veririm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama zararlı onlar Yorumla Boavistaa +1 yıl Daha zevkli ama Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl kullanmama gerek yok ki. bu yönden şanslıyım 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İçine gelmiyorum kondomla zevk almıyorum 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Geri çekiliyoruz 0 0 Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Korunmuyoruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cocukmu istiyosunuz Yorumla BrownFlag +1 yıl Evet Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. en iyi kondom 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Biz poşet 😅 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kullanmiyom 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla respectemir +1 yıl Günah Yorumla Soran +1 yıl Nealaka Yorumla respectemir +1 yıl Soylemem günah Yorumla Soran +1 yıl Sallama Yorumla respectemir +1 yıl Ciddiyim böyle şeyler konusmamizda günah Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. geri çekilme 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evli misin peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
yasin okuyom ablacım allahım sen bizi aidsli kadınlardan ve basur dudaklı teyzelerden koru diyerekten
Amin cümlemizin
Koruma yöntemine karşıyım seviyosan olduğun gibi olacaksın doğal olacaksın
O zaman yüz tane cocuk yaparsin olaya bak
Sevgililikte Tabii ki kondom kullanılır. Ama evlilikte spiral şart. Eğer yeterince çocuk sahibi olunmuşsa tüplerde bağlatılabilir.
Hemem her yöntemk kullandıktan sonra fallop tüplerimi bağlattım.
Yaşınız doğrumu
Evet doğru
O yaşa kadar normal abla
Düzenli iliskiniz varsa baska yontemler onerebilirim korunma ignesi mesela
Yeni evliyim onlarda bğnyeme zararlı olur diye korkuyorum kondom kullaniyoruZ şu an
Inanilmaz haz kaybi yaşiyorsunhz. Ve bütceye zarar. 3 aylık iğne yaptie uzun süreli kafan rahat olsun.
Bizde tam boşalacakken takıyoruz. Evet bende sevmiyorum ama yeni evliyim ya daha pek etkilemiyor ilerde bende dediğinizi duydum ama bünyeme zarar verir diye korkuyorum
Cocugumda yok ya
Zarar vermez merak etmeyin daha detaylida bilgi veririm. Zevk kaybi yasamayn
Bence en güzeli bisey kullanmamak hiç yoksa zevki tam alıyorsun
Sevgilinle mi kocanla mi
Bu neden merak ediliyor çözemedim size giren çıkan nedir
Kondom kullanmam ertesi gün hapı veririm
Ama zararlı onlar
Daha zevkli ama
kullanmama gerek yok ki. bu yönden şanslıyım
karşıya bırakıyorum o işi
İçine gelmiyorum kondomla zevk almıyorum
Geri çekiliyoruz