Cinsel Yaşam Hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 en iyisii onerdiginiz bise var mii Hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel münasebette bulunmamak en iyi korunma yöntemi sanki 1 7 Yorumla BillySummers +1 yıl Pov: araba çarpma ihtimaline karşı hiç dışarı çıkmamak Yorumla Soran +1 yıl haftaya dugunum var kocama ne dicem mwkamwjahana Yorumla corpse_bride +1 yıl @BillySummers şaka.. Yorumla corpse_bride +1 yıl Ya jrjsjdjs doğum kontrol hapı sıkıntı onu biliyorum cevremden bulursunuz bi yolunu ya Yorumla Soran +1 yıl sagolun cok yardimci oldunuz nwkzmwjsnwi dogum kontrol hapinin neyi sıkıntı Yorumla corpse_bride +1 yıl Şöyle yani zaten artık sağlıklı bir kadının bile çocuk sahibi olma ihtimali %25lere kadar indi doğum kontrol hapını uzun yıllar kullananlar sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. Yorumla Soran +1 yıl aa bunu ogrendigim iyi oldu cok tesekkurlerr Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben geri çekiliyorum. kondom falan sevmiyorum. ağza yüze çok seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl geri çekmeyi kullanıp kızın ağzında boşalmayı çok seviyorum hem daha güvenli 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Prezervatif en iyisi. 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. en sağlamı kondom 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. geri çekilme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen ne kullanıyorsun 0 14 Yorumla Soran +1 yıl kullanmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl daha hic iliskiye girmedimde ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korunmayı düşünüyorsun o zaman girmen yakın Yorumla Soran +1 yıl evet haftaya dugunum var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Prezervatif kabul etmezse eşin ertesi günü hapı kullan Yorumla Soran +1 yıl tamamdir tesekkurler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun şimdiden korku yoktur umarım Yorumla Soran +1 yıl cok tesekkurler yok korkmuyorum ama biraz heyecan var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atlatırsın umarım onuda Yorumla Soran +1 yıl insallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutluluklar 🌸 Yorumla Soran +1 yıl sagolunn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel münasebette bulunmamak en iyi korunma yöntemi sanki
Pov: araba çarpma ihtimaline karşı hiç dışarı çıkmamak
haftaya dugunum var kocama ne dicem mwkamwjahana
@BillySummers şaka..
Ya jrjsjdjs doğum kontrol hapı sıkıntı onu biliyorum cevremden bulursunuz bi yolunu ya
sagolun cok yardimci oldunuz nwkzmwjsnwi dogum kontrol hapinin neyi sıkıntı
Şöyle yani zaten artık sağlıklı bir kadının bile çocuk sahibi olma ihtimali %25lere kadar indi doğum kontrol hapını uzun yıllar kullananlar sıkıntı yaşıyor diye biliyorum.
aa bunu ogrendigim iyi oldu cok tesekkurlerr
ben geri çekiliyorum. kondom falan sevmiyorum. ağza yüze çok seviyorum
geri çekmeyi kullanıp kızın ağzında boşalmayı çok seviyorum hem daha güvenli
Prezervatif en iyisi.
Evliyim geri çekilme yoluyla
Çorabımı geçirir dalarım
en sağlamı kondom
geri çekilme
Bağlatma
Sen ne kullanıyorsun
kullanmiyorum
Neden