ՏҽӀɑʍՏ
çok tehlikelidir deniyo.. dokunmaya gerek duymadan aklını alabilen kadınlar 1-0 önde midir¿

ՏҽӀɑʍՏ
çok tehlikelidir deniyo.. dokunmaya gerek duymadan aklını alabilen kadınlar 1-0 önde midir¿

Ahahaha😄 Ben çok makbulmüşüm o zaman. Erkeklere dokunmaya gerek yok hiç. Dünden razılar zaten tahrik olmaya bazıları. Yalnız bu huyumu sevmiyorum. Beni, karşıma doğru insan çıksa bile ilişki yaşamaktan vazgeçiren nokta bu. Sevgilim olduğu zaman bile onun bakışlarından etrafımızdaki kadınlara yan gözle bile olsa ya da çaktırmadan bile olsa bakıp bakmadığını tahrik olup olmadığını küçük ve basit sorularla anlıyordum ve ona da anladığımı bilerek hissettiriyordum... Üzücü ve kırıcı. Çok aç gözlüler. Utanmasalar havada uçan kuşa bile tahrik olabilecek potansiyelde erkekler var "kanatları vardı melek sandım huri sandım" diye bahane uydurup...
Erkekleri farklı gruplara ayırmak lazım gelir :D
Evet 😄
Gömünce hepsini birden gömüyoruz, öyle bir alışkanlık oldu shdjs
Hak ediyorlar 🤷♀️
Suçları erkek olmak mıydı neydi :D
maalesef. 😄
Dokunmadan tahrik edebilen zaten zihin oyunlarının ustasıdır. 😏 O kadının bakışı, sesi, tavrı yeter de artar. Fiziksel temasa gelmeden önce kafada bitiriyorsa, orada bir büyü var demektir. Makbul müdür? Kesinlikle..
Zihin oyunları..
Ediyoruz da noluyor onlar tahrik oluyorlar boşalıyorlar rahatlıyorlar biz de kendimizi rahatlatmaya çalışıyoruz sonra kolumuza falan kramp giriyor bırakıyoruz geri vücudumuz bile ne kadar zor 🤦♀️
😅 lan ahahah
Dogru bu arada🤣🤣🤣
Her babayiğidin harcı değil bence de öndedir
Evet, her kadın yapamıyor bunu..
Cevap
47Cevap
Kadının dokunmasını gerek yok erkek kişisi tahrik olmaya hazırlanıyor zaten sjdj
Oldukça etki bırakır elbette. Fakat çoğu erkek kol görse harekete geçiyor 😃
Şu videodaki embesil de kendini bi halt sanıyo. Yatak odası sesiyle boş boş videolar çekip duruyo Haspam. Damacanaya hallenen bir cinsin kadının dokunmasına mı ihtiyacı var tahrik olmak için ahahahahahahshshd Meziyet, dokunulduğu halde iradesine sahip çıkabilen erkekte bence. Kadının dokunmadan tahrik edebilmesi büyük bir yetenek gerektirmiyor yani bu embesilin abarta abarta anlatmasına bakmayın siz.
Adamı niye gömdün :D ahaha
Bunun bir iki videosuna denk geldim kadınlar şişirmiş şişirmiş bu da kasıntıdan ölecek. Aşırı itici adam
Evet bu reelse denk geldim dedim ki dur bir bakayım :D gerisi çöptü sjdjsj
İki övgü alınca yatak odası sesiyle konuşup kadınları daha da etkileyeceğini sanmış muhtemelen mal tam ajajsjsndjdkdkd
Ex falan mı acaba :D
Yok daha neler hiç bir eximle kötü ayrılmadım ayrıca ne alaka kız ajajsjdkdkfkfkfkfkgkv tamamen tesadüf instada videolarını görüp gıcık olduğum bi mal
He tamam ahahaha :D sadece evler gömülür ya böylesi ondan
Ben hiç exlerimi gömmem zamanında hayatıma almışsam gömmelere değil övmelere layıktır. Benimle olma şerefine nail ettiğim adamı nasıl gömebilirim ki ajajsjskdkfkfkflflflflfllf
Doğru, onu erkekler yapıyor, neyse 😕
Bunu yapan erkek de kendi çapını göstermiş oluyor zaten. Çapaızlığını da diyebiliriz.
Çapsızlığını**
Valla Barbiem, anca milleti üstüme sallanlarla, beni kötüleyenlerle, onların önüne atanlarla muhatap olmuşum son senelerde. Bunu değiştirdim 😌 döndüm mağarama.. adamım diye dolanıyorlar bir de.
Öylelerini kendine layık gördükçe kendine saygısızlık etmiş oluyorsun. Sana saygısı olmayana şans verdikçe de bu döngü devam ediyor. Önce kendi değerini bi düşün ve buna layık görmediğin kimseye bi daha aynı şansı verme. ❤️
Doğru, bunu fark etmek zaman aldı sadece
Kesinlikle! Dokunmadan tahrik edebilmek, kadınlar için genellikle daha etkileyici olabilir çünkü bu, aradaki çekimin sadece fiziksel olmadığını gösterir. Bakışlarla, kelimelerle, hatta sadece bir ses tonuyla bile etkilemek mümkün. Sonuçta kadınlar duyduklarından ve hissettiklerinden de etkilenir. Ama tabii ki bu herkes için geçerli değil, bazıları daha çok fiziksel temasla bağ kurar. Önemli olan, doğru kişiyle doğru frekansta buluşabilmek.
👌
Öyle bir bakıştır ki. Konuşmadan anlatırsın. O bakar sen bakarsın. Saçını arkaya atar elini beline koyarsın. O Erol hırs yapar seni. Denendi yaşandı 😉
Erol kim shdha
Ahaha tamam tamam :D
Anam erkeğe bir şeye yapmaya gerek yok karsinda dondurma yala yeter sjsjsj
sjdjs tövbe tövbe
😂😂
Pek değil. Bugün A'yı tahrik eder yarın B'yi tahrik eder. Sonra A ile B kavgası çıkar. Peki kişilik olarak esad bu kadın, bu kavgaya değer mi? Hayır onu bunu tahrik edip kavga sebebi güvenilmez bir kadın olabilir. Ya da sadece 1 kişiye sadık onu tahrik ediyor olabilir. Böyle durumda nikah yapılır işte. Olasılıkları düşünmek lazım
Bunun için ekstrem bir çabaya ihtiyaç var mı cidden. 😄
Hayır yok :D
Onlar bizi o konuda hiç yormaz, hemen kıvama girerler maşallahları var 😂
Çıkmıyorlarmış kıvamdan shdjs
Kadınların hepsi öyledir ki zaten. Öyle olmayan kadın kadınlığını sorgulasın yav 😂
Aynen ya dişil enerji öff djdj
Kadınları tahrik edebilmek komple başarı sayılmıyor mu?
Soru o değil yalnız
Olabilir.
Merhaba,
Hiçbir şey yapmasına gerek yok, ben her türlü tahrik olurum sevdiğime! 😅
Üstü başı pis bile olsa, saçı başı dağınık da olsa ter de koksa canım aşkım benim! 😅
Çuval bile giyse tahrik olurum C4 gibi bum bom! 😅
Yani öyledir sanırsam, erkekler daha iyi cvp verebilir 😃
Öyledir öyledir herşeyin bir başlangıcı vardır hani kıvılcım deriz ya temastan öncesi kadının kendinden emin duruşu ve dediğin gibi aurası büyük etkendir BENCE
Evet bence bu bir tehlike işareti bakışı kokusu mimikleri ile etkileyen kadınlar öyledir
Karşı cins her şeyden etkilenir ne yapsan tahrik olur zaten
1 sıfır değil 2 -0 öndedir. Giydiği bir kıyafet , bir bakış veya sesinin tonu da yeterli olur.
Ben kendime müsade etmediğim sürece istediği kadar tehlikeli olsun. Formumdaysam her anlamda onun adına hanesine + point yazar
Tabii ki öyledir.
Dokunmayan kadın dudak, höz hareketleriyle de erkeğini tahrik edebilir.
Yok ya olur olmadık yerde insanı sıkıntıya sokar 😂
Bakışlarıyla yapanlar bile var özel bir yetenek bence helal olsun.
Dokunmadan tahrik olan kadın daha tehlikeli bence
Aynen katiliyorum, birde dokunma neler Ur neler
Günümüzdeki abazaların böyle şeylere ihtiyacı yok zaten 😂
Temas bambaşka bir şey duyguların bedenle iletişimi duygy aktarımı gibi önemli bir olay
Boyun kısmından sıcak sıcak öpülünce tahrik olurlar diye söylemek istemiyorum..
Aynen öyledir ve çok tehlikelidir o kadın. Her istediğini de elde eder.
Aynen, bakışı ile tahrik eden var piyasada. Özellikle
2 fotoğraf a bi yerleri kalkıyor zaten hepsinin dokunmaya gerek yok nefes al yeter
Sanırım şeytan tüyü olanlar oluyordur illa ki!😂🙃
Yes beybi
🥰😘
dokunmadan tahrik ediyorsa dokunduğu anki hissi düşünemiyorum 5-0 önde demektir
Dış görünüşe bile tahrik oluyorsunuz afedersinizde yani
Güzel hatunsun kankaaaaaaa konuyla alakasız ama
Teşekkür ederim knk
Rica ederim kanka ama güzel hatunsun yazayım dedim
Tamam
Yiook yiok dokunanı öndedir
Tahrik edebilmesi için dokunmaya ihtiyaç duymayan kadın öndedir. Kokusu, zekası, saçlarını savurması, beden dili, sözleri, bakışları vs.
Ya bırak, muhalefet olacan ya illa
Evet öyle tabi ki. Zekası ruhu konuşma tarzı falan
Dokunmasana tanımadığı bir erkeği tahrik edebilir farkında olmadan saçma soru
Tabiki buda bı sanattır ti'ye almamak gerekir 😝😃
Bence öyle olmalıyız.
Fiziğinin çok iyi olması lazım 😂
Onu nasıl kullandığı önemli
Ya sen sus bi be
O ne emojisi
Öpöcöök haddini bil
Öyle. kadin var mı varsa bana bir baksın
Onu yapabilen varsa saygı duyarım
Cok sevgilim oldu ama oylesini gormedim.
Kadın doğal olsun yeter. Gerisi taraflara kalır
Güzel bakışları fiziği ve ayaklari
Evet nikah kiyilir
Var öyle tehlikeli kadınlar
kesinlikle dişil enerjisi yuksek kadinlar candir
Kesinlikle öyledir.
Aklını uçuracak tarzda...
Oyledir 😄😄
Nasıl olacak bu iş peki dokunmadan
evet bence
Makbuldür
Senden korkulur 😅😅