Bir erkeğin daha önce biriyle bir şeyler yaşamadığı nasıl anlaşılır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. (Başka bir erkekle sadece ilişki yaşamasına) Evet ciddiyim bu konuda çok.
.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. A* s**** telefonlarından belli olur Erken boşalır seni mutlu etmek yerine sadece kendini düşünür terlemeye başlar kendini ispatlamak için mücadele verdikçe daha çabuk rezil olur daha çabuk boşalır
00 Yorumla
Eli ayağına dolaşır, titrer, heyecandan gireceği yeri dahi tutturamaz
12 Yorumla
Soran1 yılBunların hepsi var şükür bizimki acemi
Gizli Üye(25-29)1 yılÖpüşmesinden davranışlarından ne kadar tecrübeli oldugu anlaşılır sanki. Ya da önceden birlikte oldugu. Önceden hiçbir şey yaşamayan insan daha heyecanlı olur.
Ama yine de ne kadar emin olabiliriz bilemem yine de
12 Yorumla
Soran1 yılİçim rahatladı ya teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Sevısırken sacma sapan seyler yaoar sureklı degıstırır. İlişki için aceledı olur senı ıslatamaz ıslatmadan gırmeye calısır vs vs
13 Yorumla
Soran1 yılValla saçma sapan şeyler yapıyor bir ora yatıyor bir buraya yerinde duramıyor
Soran1 yılOlsun hiç sorun değil acemi olsun
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hiç yapmadım bikeresinde bi kızla öpüşme oral felan yapcaktık benimki heyecandan kalkmadı bile 😅
12 Yorumla
Soran1 yılTitreme elinin ayağına dolanması var mıydı
Cevap sahibi1 yılOnlar yoktu sadece kalkmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsin ama çok çok tecrübeli ise zaten belli eder.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıldokunuslarından tıtremesınden
16 Yorumla
Soran1 yılBöyle vücudu bir titremeye giriyor eli ayağı tutmuyor sanki
- 1 yıl
evet acemı ve heyecanlı öpmesınden de anlarsın
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
öpusmeyı bılmesse dıorfum yanı kac yasdında bu
Soran1 yıl24 , daha önceden yıllar önce öpüştüğünü söylemişti ama ilk onu bile becerememişti
- 1 yıl
hıı ögretırsın artık
1 yılHececanliysaa belli eder
12 Yorumla
Soran1 yılAşırı derecede titreme ne yapacağını bilememek falan
- 1 yıl
Aynen
1 yılDetay anlatmam lazım. burdan yazarsam sıteden atılırım. Adım acık arkides olalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen yasadin mi deneyim daha önce?
15 Yorumla
Soran1 yılHayır gerek duymadım
Cevap sahibi1 yılGerek olduğundan değil. Sadece ilkte ne hissettin nasil davrandın oda senin gibi ise demekki onun da ilktir anlaminda soylemk istedim.
Soran1 yılİkimizde heyecandan fenalık geçiriyoruz , aslında kendine bakarak anlarsın diyorsun yani
Cevap sahibi1 yılKişi kendinden biri işi. Yani en guzeli o tabiki. Gercekten saf bit heyecan varsa bence doğru söylüyor.
Cevap sahibi1 yıl* bilir
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyerleştirmede çelişkiler yaşar.. ahahaha
18 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ahdhah
Cevap sahibi1 yılbi türlü hedefi tutturamaz. aşa yukarı, fırk fırk kaçar. ahahaha
Cevap sahibi1 yılstresren, terler, titrer. biyerden tıkırtı gelse hemen iner stresren.. ahahahaha
Soran1 yılNasıl tıkırıtı ya puahshha
Cevap sahibi1 yılkapı çalsa, mutfakta buzdolabından şişe genleşmesinden gelen tıkırtı, yan, üst, alt vs daireden ses gelse. oteldeysen polis molis baskını korkusu.. yapacaklarını unutur ya iner ya da hemen bşalır.. ahahahaha
Cevap sahibi1 yılşşş. poklu donunu saklarsa ya da çoraplarını çıkarmıyosa bidaha görüşme onunla🤣
Soran1 yılÜstümüzde hep bir battaniye olur hiç açmak istemez. Özgüven eksikliği var biraz
Cevap sahibi1 yılvar demekki. iyi tesbit.
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sorarak ya da uygulayarak
14 Yorumla
Soran1 yılSorduğumda yaşamadım dedi
Soran1 yılGüven ilişkinin temeli zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılCekingen olur beceremez
10 Yorumla
1 yılAsiri heyecan
212 Yorumla
Soran1 yıl3 kere beraber yattık hepsinde aşırı heyecan titreme vardı bir şey yaşanmadı ama
- 1 yıl
peki evlimisin ya da birlikte yatıdıysan sebebi nedir acaba
Soran1 yılBir şeyler yaşamadık daha sadece 1 sene sonunda beraber uyumak istedik ister istemez yanaşıyoruz ya
- 1 yıl
anladım peki yanaşma olduysu geriside gelir yani evlenmeden yapmayın...
Soran1 yılBen zaten evlenmeden buna bile karşıydım aslında doğru bulmuyordum. Oda bulmuyordu. İlerisini evlilikte düşünüyoruz zaten çok yok evliliğimize.
- 1 yıl
hıım anladım yerinde karar olmuş.. yani bazı şeyleri heycanı yetirmeden ilerisi bırakmak çok iyi olur yanbi o zaman şimdiden hayrlı olsun allah tamamın erdirsin
Soran1 yılAskere gidecek 6 ay onun öncesinde böyle bir heyecan yaşandı ya gelinceye kadar hasretimi çeksin 😅 Allah yaptığımızı affetsin , inşallah güzel bir evliliğimiz olur teşekkür ederim
- 1 yıl
rica ederim.. haklısın yani küçük bir şey de olabilir evleneceksin birde sonuçta 6 ay yani bende bir aylık baktımda zaman geçmiyor kaldı ki 6 ay bu yani arada ziyretde gidersin hasrete giderirsin ya da izinde olabiliyor diğe biliyorum.. inşallah güzel bir evliliğiniz olur.. :)
Soran1 yılGiderim ziyaretine elbette ayda 1 gün izinleri oluyor gittiğinde değerimi daha iyi anlarmı özler mi sizce , amin aminn
- 1 yıl
tabiki ki seviyorsa özler yani geldikten sonra daha çok değer verir yani.. ama sonrasına dikkat et isteği tavan yapar yani ilişki isteyebilir isteiğin vermiş olduğu için
Soran1 yılYok gitmeden önce bir şey yaşamayacağım ben , Zaten yeterli bence bu kadar ilerisi , daha ilerileri evliliğimize kalsın
- 1 yıl
bence yani herşeyi tüketmemek gerekiyor.. zamanında olması gerekir.. bu arada tecrübesiz demşsin nasıl anlaşır diğe erken gelir bir kaç saniye ile 60, 1 dk arası genel TR deki yüzde 80 erken durumu oluyor birde heycandan deliği bulamam durum da olur
- Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılSorarak anlarsın :d
11 Yorumla
Soran1 yılSorduğumda daha önce biriyle ö. ştüğünü söylemişti ama bunu sorduğumda hayır dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl* belli olur
15 Yorumla- 1 yıl
Ama tecrübesiyle baslamani tavsiye ederim
Soran1 yılEşim olacak ya
- 1 yıl
Bu daha vahim ya
Soran1 yılNeden vahim ya
- 1 yıl
Burdan her şey yazilmiyor anlatırım da
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk girişi yapamaz.
13 Yorumla
Soran1 yılBir ilişki yaşanmadan nasıl anlarım ilk defa biriyle yattığını
- 1 yıl
Öpüş eli vücudunda gezerse tecrübesi vardır
Soran1 yılTecrübesizliğin her şeyi tutuyor ya temiz benimki çok mutlu oldum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsin
14 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Çünkü bilmen gereken kadarını gösterir de onsan
Soran1 yılAma mesele elinin ayağının tutmaması titremesi ne yapacağını falan bilememesi bunuda rol yapabilirmi ki
- 1 yıl
Yapabilir
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpüşme ve ilişkideki acemilik açık verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. İlişki esnasında bocalar her türlü anlarsın
00 Yorumla
1 yılSize yakjnkasmasindan kinusmalrindan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
1 yılSokmasından
10 Yorumla
1 yılUygulamada
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem