Cinsel Yaşam Erkeğin deneyimli olmadığı nasıl anlaşılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sürekli herkesle ilişkiye girdiğini söylüyor ben nasıl anlarım Erkeğin deneyimli olmadığı nasıl anlaşılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hali tavrı acelecidir tadını çıkarmaz öpüşmeyi bilmez seni keyiflendirmeden sonuca ulaşmanın peşine düşer 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Öpüş anlarsın iyiyse seviş iş bitiminde düzgün yürüyebiliyosan boş adam 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Öpüşmüyorum ben onunla dudağım simsiyah oldu onun yüzünden öpüşmeyi bilmiyor Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Palavracı ozman iyi erkekle öpüştüğünde onu yatağa atmak için can atarsın bunu unutma Yorumla Soran 1 yıl Ben kaçıyorum valla öpüşmemek için😂🤢 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl İyi birini bul 😉 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlişkiye girerken anlarsın öpüşürken anlarsın el ele tutarken anlarsın 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ahhahaha öpüşemiyor da dişleri değiyor dudağımı morartıyor Yorumla HeadSh0t 1 yıl Tamam acemi işte burdan anla Yorumla Soran 1 yıl Eliyle bile boşaltamıyor Yorumla HeadSh0t 1 yıl Acemi işte azıcık isi bilen olsun da bak nasıl oluyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hiç zevk de almıyorum Yorumla HeadSh0t 1 yıl Acemiden alamaman normal prof olmalı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İyi sevişiyor iyi oral yapıyor yalıyor ve özellikle senin yani bir kızın ıslaklığından zevk suyundan yalarken zevk alıyorsa asıl deneyim tecrübe budur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Öpüşemiyor Cevap sahibi 1 yıl Zerre kadar deneyimi yok demektir Yer uygun değil kıza neler yapılmalı yaşatılmalı her erkeğin deneyimle yaşatması gereken şeyler var Soran 1 yıl Eliyle boşaltamıyor dişleri değiyor dudağım morardı simsiyah bacağımı ısırıyor morarıyor değişik ya Cevap sahibi 1 yıl Böyle biri bazı şeyleri özellikle yukarıdaki yazdığım şeyleri nasıl yapabilirkiDeğmez
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben sinemada bile 2 dk da boşaltmistim elimle ilginçmis ciddenm palavracı ya da 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söylüyorsa öyledir zaten ama neden böyle biriyle? 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Anlayaman ki amasyada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Azı bol olandan bişi olmaz, masaldır o 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni boşaltamıyor eliyle bile yapamıyor doğru düzgün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E denek ki işi bilmiyor, gönder Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimisi hava gazı 1 1 Yorumla birhosumagittin 1 yıl 10 atarım diyenler 1 de kalıyor :) Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaptınmı hiç onla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yatakta belli olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Of öpüşemiyor işte dişleri değiyor dudağımı morartıyor sadece emiyor resmen Yorumla fatihankara06 1 yıl degiştir o zaman bebegim Yorumla
Romanitus Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Eli kolu titriyorsa seni bosaltiyo mu hic 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır boşalamıyorum ben Yorumla Romanitus 1 yıl Ne olursa boş alırsın zormu geliyosun Yorumla Soran 1 yıl Hiç birşeyi düzgün yapamıyor ki ne öpüşebiliyor ne de eliyle boşaltabiliyor Yorumla Romanitus 1 yıl 🥹🥹 bana yazsana bu kutum acik Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Asil böyle diyenler acemi OWJSNMWS 1 1 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hali tavrı acelecidir tadını çıkarmaz öpüşmeyi bilmez seni keyiflendirmeden sonuca ulaşmanın peşine düşer
😂😂😂
Öpüş anlarsın iyiyse seviş iş bitiminde düzgün yürüyebiliyosan boş adam
Öpüşmüyorum ben onunla dudağım simsiyah oldu onun yüzünden öpüşmeyi bilmiyor
Palavracı ozman iyi erkekle öpüştüğünde onu yatağa atmak için can atarsın bunu unutma
Ben kaçıyorum valla öpüşmemek için😂🤢
İyi birini bul 😉
İlişkiye girerken anlarsın öpüşürken anlarsın el ele tutarken anlarsın
Ahhahaha öpüşemiyor da dişleri değiyor dudağımı morartıyor
Tamam acemi işte burdan anla
Eliyle bile boşaltamıyor
Acemi işte azıcık isi bilen olsun da bak nasıl oluyorsun
Hiç zevk de almıyorum
Acemiden alamaman normal prof olmalı
İyi sevişiyor iyi oral yapıyor yalıyor ve özellikle senin yani bir kızın ıslaklığından zevk suyundan yalarken zevk alıyorsa asıl deneyim tecrübe budur
Öpüşemiyor
Zerre kadar deneyimi yok demektir
Yer uygun değil kıza neler yapılmalı yaşatılmalı her erkeğin deneyimle yaşatması gereken şeyler var
Eliyle boşaltamıyor dişleri değiyor dudağım morardı simsiyah bacağımı ısırıyor morarıyor değişik ya
Böyle biri bazı şeyleri özellikle yukarıdaki yazdığım şeyleri nasıl yapabilirki
Değmez
Erkeklerin cogu yalanci
Deliği bulamaz ilk kzkdkd
Ben sinemada bile 2 dk da boşaltmistim elimle ilginçmis ciddenm palavracı ya da
Söylüyorsa öyledir zaten ama neden böyle biriyle?
Anlayaman ki amasyada
Azı bol olandan bişi olmaz, masaldır o
Beni boşaltamıyor eliyle bile yapamıyor doğru düzgün
E denek ki işi bilmiyor, gönder
Kimisi hava gazı
10 atarım diyenler 1 de kalıyor :)
Atiyorrr
Yaptınmı hiç onla
Hayır
yatakta belli olur
Of öpüşemiyor işte dişleri değiyor dudağımı morartıyor sadece emiyor resmen
degiştir o zaman bebegim