- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılTeorik olarak şöyle yap böyle yap demek ne kadar doğru bilmiyorum ama on sevismenin uzun olması, partnerinin/eşinin kendine odaklı olmaması ve zamana bağlı bir şey bence
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim böyle bilgili anlayışlı biri olur umarım
- 1 yıl
Umarım 😊
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bu öğrenilecek bir şey değil. Uzun süre boşalamayacaksın sinirin bozulacak. Mastürbasyon yapmayı bırakacaksın. Sadece cinsel ilişkiye gireceksin ve zamanla zevk alacak ve vajinal orgazm olmanın tadına varacaksın. Konu bu kadar.
06 Yorumla
Soran1 yılHmm bir müddet sabır gerekiyor yani
Soran1 yılAma bazıları bir yandan klitorisi de okşa diyorlar
Soran1 yılYani yapmak zorundayım şu an 😒 mecburum evlenene kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKilitoral masturbasyonu tamamen birakacaksin tek seferde bir daha yaomamak uzere. Vajinal yapacaksin hep basta belki gec geleceksin ya da hic gelmeyeceksin 2 - 3 hafta boyle gidecek ve arfik vajinal a alisacaksin onla gelmeye basladiginda digerinin yuzune bile bakmayacaksin. Ama su var yanina yatip alttan döşerken bi yandan da eliyle yaparsa o zaman en iyisi oluyor kafayi yiyor kadinlar buna.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok açıklayıcı oldu teşekkür ederim 🤗
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz zorluk olur ancak oral yolla uzun süre klitoris tahrik edilip bosalma yaklaşınca vaginal girisle kokleye kokleye yapıp dudaklara masaj yatırarak bosalmaya alistirabiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAlışır biraz farklı gelebilir ama girdikten sonra sen ya da o klitoral olarak gene devam edebilirsin 2 farklı haz alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen ilişki sırasında hiç zevk almıyordum ama 3 4 ay önce yaşadığım son ilişkimde baya zevk aldım boşalacak duruma geldim çünkü yaparken aynı zamanda klitorisi okşuyordu bunu tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran1 yılHmm işte yine klitoral orgazm yani. Orayı okşamasa olmayacaktın demek
Cevap sahibi1 yılSanırım evet
Gizli Üye(36-45)1 yılöğrenilecek birşeyi yok aslında deneyimleme.. doğduğunda nasıl hiçbişi bilmeden emme refleksi gelişiyor bu da öyle doğuştan öğrenilmiş durumlar bunlar yaşayıp deneyimlemek lazım sadece
02 Yorumla
Soran1 yılHmm belkide ilkinde olacak zaten nerden biliyorum demi
Cevap sahibi1 yılyani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDeneyimleyerek, zamanla.. Ama bir anda ilk seferde olmadı diye karalar bağlamamak lazım
02 Yorumla
Soran1 yılİlkinde olmadı diye kara bağlayack o kişi benim işte 😀
- 1 yıl
Aaa öyle olmaz :)) vakit bol denemeye devaö
Gizli Üye(30-35)1 yılBen ikisinide yapamıyorum brkwrken çok deneidm olamadım evlendşm yine olmaadım bu konuda eşime hep mahcumum maalesef
112 Yorumla
Soran1 yılNasıl olmaz ya
Cevap sahibi1 yılYapamıyorum olmuyor çok denedim maalesef olmadı 33 yaşındayım sadece bir kere oldum oda lisede eşimle öpüşürken yani normal öpüşmede
Soran1 yılÇok enteresan hiç mi bir şey hissetmiyorsun
Cevap sahibi1 yılHissediyorum ama devamı yok
Soran1 yılNe zamandır evlisin ki
Cevap sahibi1 yıl4 senedir evliyim
Cevap sahibi1 yılBen hep denedim bekarkende denedim zevk aldım ama orgazm yapamadım sonuç olmadı
Soran1 yılAa 4 sene çok uzun hiç mi orgazm olmadın, belki de oluyorsun ama farketmiyorsun bilmediğin için
Cevap sahibi1 yılYani açık açık yazamıyorum ama olmuyorum eşimde söylüyor
Cevap sahibi1 yılGizliden çıktım eğer anlar dersen
Cevap sahibi1 yılTamam teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBende size attım
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılZor bayağı. Penisin içine uzun süre kalması önemli Vajinal orgazm için. mastürbasyon yapma sıklığın nedir?
02 Yorumla
Soran1 yılYani baya sık diyelim 🤭 ama erteleyebiliyorum isteyince
- 1 yıl
Vajinal orgazm ulaşmakta zorlanırsın prenses gerçek ilişki de. Çok sık mastürbasyon yapma derim
Gizli Üye(36-45)1 yılBen klitoral yaptırmayi çok seviyorum. Kıvranırken görmek beni de tahrik ediyor o ıslaklık sıcaklık. Vajinal olarak çok denedim ama olmuyor bir türlü çok merak ediyorum 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKlitoral orgazma alışmış insanlar genelde çok zorluk yaşar. Bunun için ön sevişmeyi uzun tutmak iyidir. Ama erkeğin de rolü büyük özellikle penisi iri bir erkek bu konuda çok iyi yönde etkiler...
062 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Bu arada yaşınız kaç acaba?
Soran1 yıl32
Cevap sahibi1 yılMerakımı mazur görün peki sık mı yapıyorsunuz mastürbasyon...
Soran1 yılBazen günde 4-5
Cevap sahibi1 yılOoo oldukça fazla imiş ama bu... Aralıklarla mı yoksa peş peşe mi?
Soran1 yılYa kendimi durduruyorum yoksa her gün yapsam yaparım. Peşpeşe de seviyorum ama 10-15 dakika aralıklı oluyor genelde
Cevap sahibi1 yılYa nasıl diyeyim bende de oluyor ama bu kadar kısa süreli tekrar yükselmiyorum... Peki mastürbasyon süreniz uzun mu oluyor?
Soran1 yılErkek kadın farklı biliyorsun, çok uzun değil kolay rahatlıyorum
Cevap sahibi1 yılEvet farklı doğru söylüyorsun... Peki klitorisine ağır baskı mı uygulayan birisin zorluyor musun onu rahatlamak için...
Soran1 yılYa son zamanlarda evet sert yapmayınca rahatlayamıyorum ve sızlamaya başladı içten
Cevap sahibi1 yılİşte bu sıkıntılı çünkü yumuşak dokunuşlar olsa idi biraz daha kolay atlatılırdi ama sertçe baskıyı ister her zaman orgazm olabilmek için... Doyum zor olduğu için baskı yapıyorsun demek ki son zamanlarda...
Soran1 yılEvet ben de farkındayım soruyu da o yüzden sordum. Ama dediğin gibi artık doyuma ulaşamıyorum sert denemekten başka da çarem yoktu
Cevap sahibi1 yılEvet sorun dikkatimi çekti çünkü eski sevgilimde de vardı aynı sorun... Peki ıslanma olayın da azalma var mı?
Soran1 yılHayır ıslanma hala var çok var ama korkuyorum sızlayacak diye dokunmuyorum artık
Cevap sahibi1 yılSizlamasi şu yüzden sanırım boşalmak için baskı çoğalıyor ve tahriş oluyor orası... Bu yüzden ilk etapta suların ile klitorisine hafif baskı yaparak kendini uyarmak önemli... Dediğim gibi sevgilimde de olan bu olayı bi şekilde tespit edip büyük çoğunlukta çözmüş idik...
Soran1 yılAma tahriş dış yüzeyde olsa anlarım da öyle bir şey yok. Böyle içten sızı oluyor ağrı gibi yani. Hafif dokunduğunda bile sızlıyor umarım geçer ya. Siz nasıl çözmüşsünüz sevgilinle
Cevap sahibi1 yılÇoğunlukla ön sevişmeyi uzun tutarak... Oral seks yaptığım esnada sadece ben dokunuyordum klitorisine elim veya dilim ile onun dokunması yasak idi. İlişki esnasında da elini atar okşamak isterdi izin vermezdim... Vajinal orgazma odaklansin beyni diye...
Soran1 yılHmm ne güzel sevgilin şanslıymış bi kadın olarak
Cevap sahibi1 yılteşekkür ederim... Bu iş beyinde bitiyor aslında... O da senin gibi libidosu yüksek ve her gün çokca yapan birisi imiş... Hatta çok sert olurdum çok gergin olurdum derdi boşalma olmayınca... Sende de gerginlik oluyor mu?
Soran1 yılYok gerginlik gibi değil ama içten gelen bi istek oluyor engel olmam zor baya yani
Cevap sahibi1 yılEvet o libido yüksekliğine ve oluşan isteğe ne olursa olsun karşı koymak mümkün değil. Her ne yaparsan yap aklın hep orada oluyor... Kimisi kitap vs diyor ama akıl hep orada bilirim...
Soran1 yılİmkanı yok rahatlamadan geçmiyor o ya işin kötüsü artık sızlayacak kötü bir şey yaparım diye mastürbasyon da yapamıyorum rahatça
Cevap sahibi1 yılBu gerçekten kötü olmuş... Ya aslında kötü bişey yapmazsın ama hem sızlama hem de boşalma isteği olunca cidden kötü bir durum olur... Her gün mü yapıyorsun peki hiç ara vermeyi denedin mi?
Soran1 yılİşte en son bu sızlama olayı olunca üzüldüm ara verdim nerdeyse 2 hafta olacak
Soran1 yılBide açıkçası artık mastürbasyon da yetmediği için sinirimi de bozuyor dokunmak
Cevap sahibi1 yılCiddi misin 2 hafta güzel bir süre... Ama şu anda gerçekten çok istekli olduğuna ve aklının hep orada olduğuna eminim...
Soran1 yılAşırı hemde. Ama işte yapacak bir şey yok bekliyorum öylece o istekle
Cevap sahibi1 yılYanlış anlama sakın ama öyle beklemek ile de kendine eziyet ediyorsun... Libido yüksekliği nedir iyi bilirim... Ve bu kadar süre ara vermekte fiziksel olarak sıkıntı. Hele ki beyin hep orada iken...
Soran1 yılNe yapabilirim ki. Nasip olmadı güvenebildiğim sevdiğim biri girmedi hayatıma. Hep evlilik için bekledim o da olmadı
Cevap sahibi1 yılEvlilik nasip işi zaten bende de aynı kaç yaşına geldim evlenemedim. Ama işte libidoda durmuyor... Yaş kaç olursa olsun... Aslında şu yapılabilir 2 hafta uzun süre bi kaç gün ara ile 1 defa yoğun bir orgazm güzel sonuç doğurabilir ben bazen öyle yaparım... 😊
Soran1 yılBilmiyorum ya canım istemiyor artık çünkü yetmiyor dokunmak da çözüm olmuyor. İyice zorlayana kadar durucam bakalım
Cevap sahibi1 yılDenemekte fayda var tabi... Peki mastürbasyon esnasında direkt klitoris ile mi başlıyorsun... Başka zevk aldığın noktaları keşfedebildin mi? Burdan biraz daha özele kaçan bir soru oldu şimdiden pardon...
Soran1 yılYani tahrik amaçlı başka yerlerim de etkili olabiliyor ama orgazm için sadece ve sadece klitoris maalesef. Yoksa tahrik için aynanın karşısına geçmem bile yetiyor
Cevap sahibi1 yılÇabuk tahrik olan birisin o zaman... Dediğine göre Kendin ile ilgilenmen görmen bile libidonu yükseltiyor galiba
Soran1 yılEvet bakmak, dokunmak, bir şeyler giymek bile yetiyor bana. Ama işte iyi mi oluyor kötü mü bilmiyorum. Yükselip yükselip bir sonuca ulaşamamak da kötü
Cevap sahibi1 yılTabi ki kötü. Ve bu denli çabuk tahrik olmak günlük yaşantı içerisinde de olumsuz etkiler insanı. Günlük hayatta bi anda yükselme ıslanma gerçekten farklı hissettirir...
Soran1 yılBelki hiç yaşamadığım içindir bu isteklilik bilmiyorum yaşayınca daha mı artar yoksa azalır mı
Cevap sahibi1 yılBende yıllar önce aynı şeyi söylerdim ama gördüm ki yaşamak veya yaşamamak ile alakası yok. Libido eşiği yüksek olan insanların doğuştan oluyor. Hele bizim gibi bu denli olanlar ve yaşım ileri ve deneyimim olmasına rağmen şu an senden farksız değilim inan... Ha her insanda aynısı olmaz o da farklı bir durum...
Soran1 yılEvet belki yaşasam bu defa da bildiğim bir zevk olup daha da istekli olucam belki de. Bilmiyorum ya iki tarafın da anlayışlı olması bencillik yapmaması vs hepsi ayrı bi faktör görüyoruz evlileri falan çoğusu da yaşadığına yaşayacağına pişman 😀
Cevap sahibi1 yılDimi evlilik ile her şey çözülür diye düşünüyor insan ama dediğin gibi pişman olan çok... Ben şahsen kendim gibi libidosu yüksek biri olmazsa çok kötü olurum ya ve emin ol sende aynı olursun... Düşünsene aç oturulan sofradan yine aç kalkıyorsun 😂
Soran1 yılYani kötü olur gerçekten 😀 evliyken bile masta mecbur kalacaksam ne anladım o işten
Cevap sahibi1 yılEmin ol öyle çok insan var evli ama yine aklı orada doymamış ve masta mecbur kalan... Ve edindiğim tecrübelere göre de çoğu kadın bunların... Fırsat buldukça elleri bacak arasına giriyor şu an bizde olduğu gibi...🥹
Soran1 yılSen neden ayrıldın eski sevgilinden evlenirdiniz işte :)
Cevap sahibi1 yılAilesi sorunlu idi ve biraz sıkıntı yaşadı yaşattı... Aslında bana uygun kriterde idi yalan yok 😊 En azından sofradan aç kaldırmazdi. Ama sonradan evlendi yakın zamanda konuştuk ve o da şu an eşi yüzünden sofradan aç kalkan biri imiş 🙄
Soran1 yılAa ciddi misin kötü olmuş ya. Sana neden yazmış ki
Cevap sahibi1 yılBilmem sosyal medyadan bulmuş napiosun havasında yazmış ama tam niyetini de kestiremedim... Laf lafı açtı konu bi yerlere geldi. Ve işin kötü tarafı o çözmüş olduğumuz klitoral orgazm mevzusuna yine başlamış maalesef...
Soran1 yılYani sıkıntılı konular bir şey diyemiyorum
Cevap sahibi1 yılEvet ama üzüldüm yeniden çözdüğüm meselelere geri dönmesi mutlu olmamasına üzüldüm ama tabi bu saatten sonra elimden bişey gelmez... Evli biri ile bu kadar bile konuşmam abesti yani...
Soran1 yılEvet sonuçta herkes kendi tercihlerini yaşıyor bu hayatta, umarım düzelir ne diyelim
Cevap sahibi1 yılAyrıca onun da bizim de bir farkımız yok aslında o da aç ve aklı maalesef ki libidodan dolayı bacak arasında bizim de. O evli biz bekarız işte... 😊
Cevap sahibi1 yılEvet umarım düzelir... Peki senin hiç yüzeysel de olsa deneyim hiç olmadı mı?
Soran1 yılHayır hiç olmadı, öpüşme bile.. belki inanamayacağın kadar uzağım aslında bu konulara
Cevap sahibi1 yılAslında inanırım dışardan oldukça uzak olan insanlar içten içe bir alev oluyor ve nedense doyum düzeyi de yüksek oluyor...
Soran1 yılÖyle benim de..
Cevap sahibi1 yılDışardan uzak ve hatta utangaç olan kadınlarda bu durum oldukça fazla... Dışına yansitmadan iç dünyası oldukça istekli ve çılgın da olabiliyor... Peki deneyim olmadığı için yaşanmamış birşeyi hayal edemeyeceğine göre mastürbasyon yaparken film mi izlersin yoksa farklı bir şey mi yapıyorsun...
Soran1 yılYok hayal dünyam da çok zengindir yani çok da severim hayal etmeyi ama izlediğim de olur tabi
Cevap sahibi1 yılBenim de öyle hayal güzel oluyor hele de dediğin gibi renkli olunca... Hayal dünyamız da utanma ayıp veya sınır olmuyor 😊 Güzel film olduğunda bende izliyorum açıkçası...
Soran1 yılEvet hayalde her şey istediğimiz gibi işliyor 🤭 güzel bi sohbet oldu teşekkür ederim. Halden anlayan olgun bi tarafın var çok iyi geldi bana
Cevap sahibi1 yılGerçekten de öyle oluyor hayaller sadece bizim çünkü 😊 ben teşekkür ederim seninle de sohbet güzeldi. Hatta sohbet ilerlesin diye kabalık etmeden gizliden çıkmıştım takip atarsın yine konuşuruz diye ama sanırım olmadı 😊
Soran1 yılFarkettim ☺️ yani mesajlarda olay başka yere gidiyor beklentiler giriyor araya derken ben sıkılıyorum oradaki muhabbetten ya o yüzden böyle yorumlarda kalsın diye düşündüm ☺️
Cevap sahibi1 yılÖyle bir şey olacağını düşünmüyorum ki bu zamana kadar ne yaşadım ne yaşattım... 😊 Sanal ortamda beklenti içine girmem... Ama yine de şansımı denemek için tekrar gizliden çıkıyorum. Karar senin saygı duyarım 😊
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı şeyi ben de düşünüyorum. Sorun yaşamayız umarım
08 Yorumla
Soran1 yılUmarım canım
Cevap sahibi1 yılEvlilik ne zaman
Soran1 yılHenüz görünürde yok
Cevap sahibi1 yılAynıyız 😀 öğreniriz umarım 😄
Soran1 yılUmarım :) ama söylenenlere göre bol bol denemek gerekiyormuş
Cevap sahibi1 yılDeneriz napalım 😀😀
Soran1 yılAynen artık ne yapalım bol bol deneriz olunca 😅
Cevap sahibi1 yılEğitim şart 😄😄😄
1 yılEvet alışır ama alışması zaman alır seksi boş görür onu hissetmesi zamanını alır alışana kadar
Sağlıkçıyım00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alisiyorsunuz m. etme
08 Yorumla
Soran1 yılİşte neye dikkat etmek lazım. Kendi kendine mi alışılıyor
Soran1 yılHmm sen evli misin
Soran1 yılHmm her anlamda tecrübe konuşuyor o zaman 😀
Soran1 yılNe güzel :)
1 yılİçine girince öğrenirsin
01 Yorumla
Soran1 yılİçime aldığımda kendiliğinden olur mu ki vajinal orgazm
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılPartnerinin verecge8 zevk ve fanteziler ile.
00 Yorumla Alışkanlıklardan vazgeçmek zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce sürterek başlaya bilir uyandıktan sonra ilişki olur
00 Yorumla
1 yılişi bilen ise seni orgazım yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkek eğer işini bilirse alistirir seni
00 Yorumla
1 yılErkek işini biliyorsa her halükarda mutlu eder 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılG spot uyarıcı oyuncak kullanarak öğrenebilir.
00 Yorumla
1 yılKocan öğretir işini biliyosa
00 YorumlaHepsini yaşatırım o şanslı kişiye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlişki içindeyken klitorisi uyarmaya devam ederek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılDüzenli birliktelik yaşayarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Egzersiz
02 Yorumla
Soran1 yılNe egzersizi
- Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılKac yasindasin tavsiyem olabilir
04 Yorumla
Soran1 yıl32
- 1 yıl
Evleniyor musun
Soran1 yılYani bir gün evlenirim inşallah diye 😅
- 1 yıl
Nasil yapiyorsun masti
Zaman alır
00 Yorumla
1 yılEmdirerek
00 Yorumla
1 yılAlışırsın zamanla
00 Yorumla
1 yılKendi vücudunu ve ne istediğini öğrenerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOgretirler
01 Yorumla- 1 yıl
Alışırsın
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğin yetebilirmi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadını klitoral doyurmak zordur zor isin
Gizli Üye(25-29)1 yılOgrenirv
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes gibi zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbilmiyorum
01 Yorumla