Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. (Başka bir erkekle sadece ilişki yaşamasına) Evet ciddiyim bu konuda çok. .
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı. Geceliğe gerek yok gelinliğin altına. Müstakbel eşinle düğün gününe yakın bu konuyu konuşun mutlaka ona göre hazırlık yapın. İlla ilk gece olmak zorunda da değil zaten. Sonrasında bir sürü geceniz olucak fndns
017 Yorumla
Soran1 yılKonusamam utaniyorum ve öncesinde hic konusmadik böyle konulari
Soran1 yılInsallah pürüsüz olur anlattigin gibi sjhsj
Soran1 yılKorkmuyorum ama utaniyorum ya of
Soran1 yılInsallah hak edebiliriz 😂
Soran1 yılBenim icin siradan bir sey degil ilk defa girecegim iliskiye kusura bakmayiniz 😂
Soran1 yılEvet acmadik hic konuyu aramizda hic bir sey olmadi öpüsme haric bu yüzden hak ettik ve her seyin mükemmel olmasini istiyorum benim icinde onun icinde 😅 sanirim bir hafta kala acarim konuyu en mantiklisi bu gibi
Soran1 yılO kadarda degil ya 😂 evet evet 1 hafta kala kafama yatti cidden
Soran1 yılDegilim, müstakbel kocamda cok dindar degil, inancliyiz ikimizde ama olmasi gerektigi kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1 yılGeceliği neden gelinliğin altına giyesin ki? Duşa girer sonra geceliğini giyersin. Gelinliği çıkarır çıkarmaz seni yatağa atacak hali yok ya
05 Yorumla
Soran1 yılAy ne bilim her gün evlenmiyorum bilmiyorum nasil oluyor 😂
- 1 yıl
Biz de evlenmedik ama mantıklı düşününce her şey yerine oturuyor. Youtubeda bir sürü video var bu konu ile ilgili aç izle faydası olur kafandaki soru işaretleri gider
- 1 yıl
Düğüne 1 hafta kala konuyu aç bence. O da anlayışla karşılar
Soran1 yıl1 hafta kala iyi bir süre gibi simdi daha erken bencede yanlis anlamasin
- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılEğer korkuyorsan eşine söyle o geceyi dinlenerek geçirin acelesi yok ya da ön sevişme ile rahatlayın
02 Yorumla
Soran1 yılKorkma degil ama o günü mükemmel yapmak istiyorum
- 1 yıl
O zaman duş alın mutlaka. Daha sonra biraz güzel koku. Sonra yavaşça temaslar ve akılına bırakın. Eğer ilk günü kaygı ederseniz zor geçer o yüzden rahat olun ve akışına bırakın
1 yılEşinle konuşup rahatlaman gerek aksi taktirde bu stresle ilk geceniz işkenceye dönüşebilir.
14 Yorumla
Soran1 yılDaha evlenmedik, bu konularida hic konusmadik… Stresi üzerimden atmak icin sakinlestirici hap yardimci olur mu
- 1 yıl
Hayır olmaz bu sefer çok durgun olursun onu istemediğini düşünür
Soran1 yılAy korkuttu bu beni simdi evet haklisin aman aman uzak durayim
- 1 yıl
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılRahat olsana pijamalarla bile girebilirsin önemli olan samimi olmak. Kendini kasma güzel güzel konuş önce. Korkunu heyecanını belirt
00 Yorumla
1 yılTerli ve fazla makyajlı olduğun için once dusunu al sonra seksi geceliğini giy yatakta bekke
03 Yorumla
Soran1 yılBu mantikli geldi bana ya
- 1 yıl
Olması gereken budur bence
- 1 yıl
Cinsellik bence konuşulmalı
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnce üstünü çıkarıp duş almanız lazım inançlı isen 2 rekat namazı var sonra üstüne o geceye özel iç çamaşırı giyersin en önemlisi on svsme hazır olunca pompa
04 Yorumla
Soran1 yılInancliyim, ne namazi bu ilk defa duyuyorum
Cevap sahibi1 yılGoogle yazarsan detaya bakabilirsin burdan yazsam uzun surer
Soran1 yılPeki mecburi mi bu
Cevap sahibi1 yılDeğil tabiki hatta çoğu bilmiyor bile
1 yılErtesi gün gir bişey olmaz o yorgunlukta bir de cinsellik mi yaşayacaniz
05 Yorumla
Soran1 yılHerkes dügün gecesi yapiyor diye biliyorum
- 1 yıl
Yok ya o eskidendi şimdi 1hafta sonra yapan bile var hatta balayına kadar sabredip orada yapanlar var
Soran1 yılBilemedim beklemek istemiyorum sahsen 😅
- 1 yıl
Sen bilirsin ağırdan almak en iyisi sonuçta her şeyin sabrı iyidir
Soran1 yılSabrettik 5 sene artik kavusalim yeter hahah
1 yılKasma, anı yaşa. Oluruna bırak yani. Yol görünecektir sana
011 Yorumla
Soran1 yılBirakamam ya o berbat halde mi giriyor insanlar cinsel iliskiye? Hazirlik yapilmiyor mu
- 1 yıl
Oluruna bırak demek, düşünme. Eşin ve sen bir yolunu bulacaksınız demek.
Soran1 yılÖgrenmem lazim ona o gece laik olmam lazim o kadar bekledik
- 1 yıl
Lan o sana layık olsun. Bu ne! Çık şu düşünceden. Karşılıklı şeyler bunlar. Acemiliğin cezbetsin onu, bu iyi bir şey bile.
Soran1 yılSert cevabin kalbimi oksadi ama o managda demek istemedim mükemmel olsun istiyorum elbet karsilikli o da yapiyordur hazirliklarini diye düsünüyorum…
- 1 yıl
Mükemmeli düşünme. Seni ve onu düşün. Bu kadar.
Soran1 yılUtanmam gereken bir sey yok demi
- 1 yıl
Neden utanasın be kadın. Gayet iki farklı cinsin tensel teması gerçekleşecek. Bir mucize yani. Sevinmelisin ve oluruna bırakmalısın. Milletin ne dediğini umursama hatta dinleme bile.
Soran1 yılPeki bu konuda kendimi rahatlatmam gerekecek az bi vakit kaldi hayirlisi artik 😇
- 1 yıl
Allah mutluluk versin. Eşini ihmal etme, 🧿
Soran1 yılCok tesekkür ederiiiim, asla 😇
1 yılsoyun dökül, duş al temizlen sonra ilşkiye girersiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılEve gidince duş alırsın. Başka sorun varsa sorabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılGelinliğin altına geceliği giyip daha iyi terlemek içinmi giyeceksin? 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılicten soru cevap yaptıgın arkadasın kankan var mı hıc?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılE yerli olabilirsiniz ikimizde öncesinde duşa girer tertemiz yaparsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDusa girceniz ya sonra geceligini giy sonra yalasma baslar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBiz başta ayrı ayrı durumunu aldık yemeğimizi yedik geceliğine giydi benim eşim yatak odasına gitti bende gittim ve yaptık ilk cinselliğimizi Bi saat felan uyuduk sabah yine yaptık ve durumunu aldık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Evli bir erkekten dinlemek ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇevrendeki evli kadınlarla konuşmuyor musunuzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYardımcı olayım da buraya yazarsak banlanırız
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİstiyor musun
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eve gekinced duş al
02 Yorumla
Soran1 yılIliskiye girmeden önce mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGirme o gece
04 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Yorgunluktan bisey anlamazsin
Soran1 yılBunu erteleyemem sanirim
- 1 yıl
Esin anlayis gosterecektir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDuş almak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Islan
00 Yorumla
1 yılDoğal davran deneyimli misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbabyo yapacav
10 Yorumla
1 yılBekleme
00 Yorumla
1 yılYaz bana :d
00 YorumlaHemen olayım
00 Yorumla