Seks öncesi fiziksel ve mental hazırlık nasıl olmalı?

20 yaşındayım. Ergenliğe bile girmeden önce mastürbasyon yapmaya başlamıştım. Son 3-4 senedir klitoral mastürbasyondan doğru düzgün zevk almıyorum. Arada internetten cinsellikle alakalı sohbet ettiğim kişiler oluyor sadece. Son 4 aydır konuştuğum kişi 2 hafta sonra başka bir sebeple okuduğum yere geliyor. İstersen bi kahveni içerim, istersen bir şeyler yaşarız, istemezsen buluşmayız bile dedi. Adamın düzenli seks hayatı var yani bakire bi kızın yarım yamalak çekeceği saks0ya muhtaç değil ama istekli olduğumu bildiğinden teklif etti.
Ben ise istekli olduğum için buluşmayı çok isterim çünkü istemediğim bir şey yaşanmayacağına eminim. (Lütfen bu konuda saçma sapan yorumlar yapmayın. Güvenmesem buluşmayı aklımdan geçirmem zaten. İstemediğim bir şey yaşanmayacağına eminim.) Ama kendime hiç güvenmiyorum. Geleceğini söylediğinde eteklerim tutuştu çünkü vücudumu hiç beğenmiyorum. Kilo problemim var. Bu sebeple seksi iç çamaşırlarım yok. Ayrıca son birkaç haftadır yaşadığım bi akıntı problemim var. Vesvese yaptım ya benden iğrenirse diye. Aslında vücudumu çamaşırlarla gördü, biliyo yani kilolu olduğumu. Yarın sabah doktora gidicem akıntı konusu için. Bir de tabii ki hijyene önem veren bir insanım. Ya vücudumun herhangi bir yerinde koku problemi olursa, ya kıl tüy olursa ya benden iğrenirse diye vesvese yaptım ağlayacağım kendimi tutmasam. Diyeceksiniz ki kılını tüyünü al, duş al. Bitti. Evet ama korktum işte ya o an bir sıkıntı olursa diye. 🥲 Son olarak muhtemelen birçok kişi için saçma bir soru. Hatta gireceği günaha bu kadar hazırlanmak ne saçma gibi bi minvalde konuşacak olanlar olacaktır. Lütfen çenelerini kapatsınlar. Buraya kadar okuyanlar, ciddiye alıp fikir verirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.

Seks öncesi fiziksel ve mental hazırlık nasıl olmalı?