Cinsel Yaşam Hiç öpüşmeyen erkeğin libidosu nasıldır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 18 yaşında öpüşmeyen bi erkeğin libidosu yüksek değil midir Hiç öpüşmeyen erkeğin libidosu nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl o yaşlarda öyle biri şöyledir https://www.instagram.com/reel/DFLMDmTsoH2/?igsh=bmw3YTBkanV5ZmVl 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. O yaşta dayanan, her yaşta dayanır. Libido kavramı değil de kendini tutuyor da olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç belli etmiyor cinsel isteği yok gibi bişey Yorumla SoLiDeR 1 yıl O zaman hiç yaklaşma, libidosu olmayan erkek değildir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Insana gore degisir. Her 18yasinda erkek ayni degil her 30yasinda erkek ayni olmadigi gibi 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet haklisiniz Yorumla catafalque87 1 yıl Evet öyle Yorumla
katilturşu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Fırsatı olmamış olamaz mı? Bunu böyle anlamak imkansız 0 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Senin şu an yulsek değil mi Ya ıyırsun sen şu an bnce? 0 0 Yorumla
Ankakusu966 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Yüksektir bir merakı vardır. Belkide diğerlerinden daha yüksektir bunmerakgan dolayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende hiç öpüşmenin libido her daim yüksek sabah mastt yaptım yine yüksek 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 19 Yorumla Soran 1 yıl Hmm kimi düşünerek mastürbasyon yapiyosn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farketmiyor genelde bizim Bi tarih hocası var onu gözlerimi kapatıp onu düşünüyorsun sen peki Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yani kişiden kişiye değişir ama bence fazladır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiç belli etmiyor Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Belli olmaz ama genelde öyle sevgilin mi Bu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır değil Yorumla Osanqqec 1 yıl Niye sordun ki kim Bh Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öpüşen de yüksektir merak etme o istek bitmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Utangaç birimi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlı sevgilin mi Yorumla
AsilKan06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Yüksektir herhalde. Değilse problem var 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Belli etmiyor ama Yorumla AsilKan06 1 yıl Belli olmaz Yorumla
antepli_ronaldo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tavandır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama dışardan öyle gözükmüyor Yorumla antepli_ronaldo 1 yıl Evet ben de öyleyim. Dışarıya belli etmiyorum ama içimde fırtınalar kopuyor. Kendime hakim oluyorum olmak zorundayım Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. Yüksektir 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Belki de değildir 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 18 yasinda cok isteklidir 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Hiç belli etmiyoo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Utaniyordur kesin yani Yorumla Soran 1 yıl Olabilir hiç öyle birisi olduna ihtimal vermiyorum ama kesin yüksek libidosu var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mastürbasyon yapiyordur canim ya Yorumla Soran 1 yıl Kimi düşünüyordur mesela onu seven bir kızı düşünür mü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baskasinida düsünebilir mastürbasyon yaparken Yorumla Soran 1 yıl Kim olabilir ünlü gibi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ünlü de olmazsa yolda okulda böyle biraz acik yeri olsa hayal eder Yorumla Soran 1 yıl Hımm arkadaşını falan düşünmüş müdür Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Acik bir yerini gördüyse evet tabi Yorumla Soran 1 yıl Mesela dekolteli giyineni düşünür mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet tabi askili giyinse sütyeni gözükse deli olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senmisin bu kiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyudunmu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
o yaşlarda öyle biri şöyledir https://www.instagram.com/reel/DFLMDmTsoH2/?igsh=bmw3YTBkanV5ZmVl
O yaşta dayanan, her yaşta dayanır. Libido kavramı değil de kendini tutuyor da olabilir
Hiç belli etmiyor cinsel isteği yok gibi bişey
O zaman hiç yaklaşma, libidosu olmayan erkek değildir
Insana gore degisir. Her 18yasinda erkek ayni degil her 30yasinda erkek ayni olmadigi gibi
Evet haklisiniz
Evet öyle
Fırsatı olmamış olamaz mı? Bunu böyle anlamak imkansız
Senin şu an yulsek değil mi
Ya ıyırsun sen şu an bnce?
Yüksektir bir merakı vardır. Belkide diğerlerinden daha yüksektir bunmerakgan dolayı
Bende hiç öpüşmenin libido her daim yüksek sabah mastt yaptım yine yüksek
Kaç yaşındasın ki
18
19
Hmm kimi düşünerek mastürbasyon yapiyosn
Farketmiyor genelde bizim Bi tarih hocası var onu gözlerimi kapatıp onu düşünüyorsun sen peki
Yani kişiden kişiye değişir ama bence fazladır
Hiç belli etmiyor
Belli olmaz ama genelde öyle sevgilin mi Bu
Hayır değil
Niye sordun ki kim Bh
Ola da bilir olmaya da bilir
Öpüşen de yüksektir merak etme o istek bitmiyor
Utangaç birimi
Evett
İlı sevgilin mi
25 yaşinda hiç öpüşmemiş erkeğin yüksek o garanti
Benimkinin yanından geçmez
Yüksektir herhalde. Değilse problem var 😂
Belli etmiyor ama
Belli olmaz
Tavandır
Ama dışardan öyle gözükmüyor
Evet ben de öyleyim. Dışarıya belli etmiyorum ama içimde fırtınalar kopuyor. Kendime hakim oluyorum olmak zorundayım
fırsat bulunca normal olsa
abaza erkek
Yüksektir
Yüksek
Belki de değildir
Olabilir
18 yasinda cok isteklidir
Hiç belli etmiyoo
Utaniyordur kesin yani
Olabilir hiç öyle birisi olduna ihtimal vermiyorum ama kesin yüksek libidosu var
mastürbasyon yapiyordur canim ya
Kimi düşünüyordur mesela onu seven bir kızı düşünür mü
Baskasinida düsünebilir mastürbasyon yaparken
Kim olabilir ünlü gibi mi
Ünlü de olmazsa yolda okulda böyle biraz acik yeri olsa hayal eder
Hımm arkadaşını falan düşünmüş müdür
Acik bir yerini gördüyse evet tabi
Mesela dekolteli giyineni düşünür mu
Evet tabi askili giyinse sütyeni gözükse deli olur
Senmisin bu kiz
Uyudunmu
Hrald3