Cinsel Yaşam Öpmeden sevişen erkek normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bi öpme yalama vs yapmadan sevişen erkek Öpmeden sevişen erkek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normal değil. Ne o öyle karşısında insan olduğunu değil şişme bebek olduğunu sanıyor sanırım aşırı bencilce ve aceleci bir davranış, çok itici. Ben böyle birisiyle ikinci defa asla birlikte olmazdım adam sevişmenin "S" sini bilmiyor 2 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Sadece ellerimi kullanarak sevişebilirim. Tene uygun dokunuşlar yaparak ama şöyle bir şeyde var memeler her türlü öpülecek ve ısırılacak 🙈🫠 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç normal değil. Öpüşmeden yalamadan olmaz o iş. Nedemiş büyük düşünür sulamadan çam dikilmez yalamadan a m zikilmez 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kadını önce yalayıp kıvama getirmeden direk ilişki ancak erkeğe zevk verir bosalirken ama kadın doyamaz 0 0 Yorumla
halo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl cinsel hayatta biz insanları hayvanlardan ayıran şeyler ön sevişme ve tutkudur. eğer bunlar yoksa ne farkımız kalacak ki? 0 0 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Normal değil çevremden duyuyorum ben onu yapmam bunu yapmam diyen erkekleri şaşırıyorum 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Bunları yapmadan nasıl sevisiyor direk mi sokuyor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Var çookk normal mi değilmi çiftler arasındaki ilişkiye uyuma bağlı 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Opmeden yalamadan nasil sevismek oluyorsa icat çıkarmayin 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. yalnlızca s. k. yo yani ee sen nasıl hissediyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dakikalarca yalamak dururken yalamadan gireni de anlamıyorum harbiden 0 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl Öyle sevişme olur önce saatlerce okşayacaksın öpeceksin yalayacaksın 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. deyıl sevısmek çok olacak 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil, hastürbasyondan farkı yok 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunlar olmuyorsa sevişmek olmuyor ki o zaman. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevişmenin tanımına aykırı 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sevişme ne demek oğren Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Direk pompa olayına mi giriyor 0 0 Yorumla
yanlizkurt68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bir kızin tadına bakmadan olur mu öyle direk * 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Normal değil bence 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek değildir o😂 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
sertenaygunes Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Nerenden hadi ordan 1 1 Yorumla sertenaygunes +1 yıl S@ikti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Normal değil
Normal değil. Ne o öyle karşısında insan olduğunu değil şişme bebek olduğunu sanıyor sanırım aşırı bencilce ve aceleci bir davranış, çok itici. Ben böyle birisiyle ikinci defa asla birlikte olmazdım adam sevişmenin "S" sini bilmiyor
Sadece ellerimi kullanarak sevişebilirim. Tene uygun dokunuşlar yaparak ama şöyle bir şeyde var memeler her türlü öpülecek ve ısırılacak 🙈🫠
Hiç normal değil. Öpüşmeden yalamadan olmaz o iş. Nedemiş büyük düşünür sulamadan çam dikilmez yalamadan a m zikilmez
Kadını önce yalayıp kıvama getirmeden direk ilişki ancak erkeğe zevk verir bosalirken ama kadın doyamaz
cinsel hayatta biz insanları hayvanlardan ayıran şeyler ön sevişme ve tutkudur. eğer bunlar yoksa ne farkımız kalacak ki?
Normal değil çevremden duyuyorum ben onu yapmam bunu yapmam diyen erkekleri şaşırıyorum
Bunları yapmadan nasıl sevisiyor direk mi sokuyor
Var çookk normal mi değilmi çiftler arasındaki ilişkiye uyuma bağlı
Opmeden yalamadan nasil sevismek oluyorsa icat çıkarmayin
yalnlızca s. k. yo yani ee sen nasıl hissediyorsun?
Dakikalarca yalamak dururken yalamadan gireni de anlamıyorum harbiden
Öyle sevişme olur önce saatlerce okşayacaksın öpeceksin yalayacaksın
O nasıl oluyo anlamdım?
enteresan. incelenmeli
deyıl sevısmek çok olacak
Değil, hastürbasyondan farkı yok
Yalayıp yutmadan sevişme mi olurmuş
Bunlar olmuyorsa sevişmek olmuyor ki o zaman.
Hayvan gibi sey yapan erkektir
Öpmeden sevişme olmaz gir çık olur
Sevişme olmuyor ki o zaman
Sevisme bunun neresinde
Sizden iyi çoban olur.
Sevişmenin tanımına aykırı
Sen sevişme ne demek oğren
Bencil birde zevkini al ne acelen var
Eskort alışkanlığı vardır onda
Napiyor knk o zaman
ona sevişme denmez :D
Direk pompa olayına mi giriyor
O ne öyle. Yalamadan a.. m s.. kilir mi hiç?
Bir kızin tadına bakmadan olur mu öyle direk *
canım mı erkekler yalamadan sevişme mi olurmuş
Öyle bir şey mi olur be
Kesinlikle anormal
Normal değil bence
Saçmalık
Erkek değildir o😂
Ona sevişmek denemez zannımca
Odundur net
olur mu öyle şey
Normal değil
Nerenden hadi ordan