Cinsel Yaşam Cinsellikte büyük göğüs mü yoksa küçük göğüs mü daha zevklidir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bir erkek için cinsellik esnasında hangisi daha haz vericidir Güncellemeler1 yıl Peki ya büyük kalça mi küçük kalça mi Cinsellikte büyük göğüs mü yoksa küçük göğüs mü daha zevklidir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şekillerin boyutların önemi yok kime ait olduğu önemlidir. 0 0 Yorumla
Ahmet12345621 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Orta olan çok büyük iyi olmuyor küçük olanda 0 1 Yorumla Ahmet12345621 1 yıl Orta oda basenler biraz belirdik bide dik kalça Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bi memesi küçük, diğeri büyük olsun zevklerim anlık değişebiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aslında önemli olan bu değil bu sıradan zevklere önem verenler için önem taşır 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Erkekler her zaman büyük sever 2 2 Yorumla Baleman 1 yıl Ben küçük ya da orta boy seviyorum Yorumla Handenizzzqw 1 yıl @Baleman Tamam Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Duruma göre değişiyır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Yani ne beklediğine bağlı yani bşrazxa fan5azillereAma bebim tercihim küçükten yana Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesinlikle küçük göğüslü daha seksi daha güzel 0 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Büyük ve sert diri memeler şahane 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İkisininde tadı farklı 0 0 Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diriyse boyutu değil işlevi önemli Şükriye 0 0 Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Benim için şekilli ve sarkık olmaması önemli 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek için kadının arzusu teslimiyetti yeterli 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boy kilo uyumu önemli bence 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Hepsi nin ortası ideal 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalça bence 1 1 Yorumla BigTime1616 1 yıl @Elifalevelif sen masallah duba gibi olmussun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim göğüslerim 85e 4 10 Yorumla Mustafa_R 1 yıl Bence ideali bu ya cidden fiziğin nasıl Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Güzelmiş görmek güzel olurdu😊😏 Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Yok artık. Seni göğüse takmışlar Yorumla Baleman 1 yıl Müthiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sever misiniz dolgun? Yorumla Mustafa_R 1 yıl Evet bayılırım Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Sevdirir misin 😊😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neler yaparsınız ciciklerimle Yorumla Mustafa_R 1 yıl bakarım Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Sevelim biraz😀 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. büyük 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. orta derece iyidir 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Küçük seviyorum ben 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Buyik bence 0 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. kararında olmalı 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyük 0 1 Yorumla cetin12345 1 yıl Ufak iki eline gelcek Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. küçük 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. tabiki büyük 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. buyukkkk 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 80b en guzelı 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. 80-85 b-c en iyisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Şekillerin boyutların önemi yok kime ait olduğu önemlidir.
Orta olan çok büyük iyi olmuyor küçük olanda
Orta oda basenler biraz belirdik bide dik kalça
Bi memesi küçük, diğeri büyük olsun zevklerim anlık değişebiliyor
Aslında önemli olan bu değil bu sıradan zevklere önem verenler için önem taşır
Erkekler her zaman büyük sever
Ben küçük ya da orta boy seviyorum
@Baleman Tamam
Duruma göre değişiyır
Ne gibi
Yani ne beklediğine bağlı yani bşrazxa fan5azillere
Ama bebim tercihim küçükten yana
Kesinlikle küçük göğüslü daha seksi daha güzel