Ne güzel soru sormuşsun. Galiba ilk kez bir soruya verilmiş cevapları ve yorumları moderasyon yapmak haricinde okudum 😀
Çok iyi cevap ve yorumlar varmış, duygulu olanlar. Bu etikette böyle sorular görmek güzel.
Bir tane olmadı ki çok oldu. Sevmek o kadar da zor bir şey değil. Aileden olanı seversin, arkadaşlarını, akrabaları, bitkileri, hayvanları vs. O yüzden sevmek olarak bakarsak epey kadın sevdim.
Aşk
İşte başka konu. Henüz onu yaşamadım. Çünkü benim için basit bir şey değil, o kelimeyi kimse için de kullanmadım. Sadeec o kişiye kullanmak için bekletiyorum, her kimse artık.
Cinselliğe gelince bazı cevaplarda sevilen, aşık olunanla düşünülememiş böyle de çok var ama ben aynı fikirde değilim.
İnsan aşık olmadığına nasıl dokunmak istemeyebilir? Ona dokunmayacak da başkasına mı dokunmak isteyecek? Bu nasıl aşk?
Asıl başkasına dokunamaz, istemez, içi almaz. Sadece ona dokunmak ve sevişmek ister gözü başkasını görmez. Kendisine dokunulmasına da izin vermez çünkü baskasına aittir.
Benim aşk tanımımda cinsellik de var hatta sadece aşık olunanla var. Çünkü her sevilenle cinsellik düşünülmez. Cinsellik aşkın içinde olmalı.
211 Yorumla
Soran1 yılÇok sevindim yaptığınız yorumlara teşekkür ediyorum. Sizi sorumda görmek de mutlu etti aynı zamanda
Soran1 yılHafagagafhahagaha : D güzel bi karşılaşma olmus o zaman.
Soran1 yılEğer yazacak bir seyin yoksa sorum için, sana da iyi gecelerrr : )
Soran1 yılDaha fazla yazacak bir şeyin**
Soran1 yılHmm şunu diyeyim, sevgi konusunda katılıyorum dediklerinize. Aşk daha kutsaldır. Ama sanki onu bu kadar büyüterek kaçırıyor olabilirsiniz, aşk yüce olduğu kadar bir o kadar da basit bir şeydir. Gülüşündeki bir kusuru sevebilmek, yanlış söylediği bir kelimeyi sevimli bulmak veya iste olur olmadık şeyleri sevebilmek de aşktır bence. Onun dışında arkadaşların cinsellik hakkında yazdığı şeyler bence daha çok cinselligin ön planda olmayışı, yanında olmakla bile ruhsal tatmin sağlanabiliyor olmasıyla ilgili. Yoksa tabii ki sevdigin tene dokunmak bambaşka bir şeydir. Herkes ister : )
- 1 yıl
Çok güzel 3 detay yazmışsın.
1) kaçırma konusu ki haklısın belki de ama daha azı kesmiyor beni.
2) bunun da sebebi evet o küçük şeylerden bile etkilenebilir, hayranlık duyabilir vs. ama bence aşkın içinde güven, saygı vs. gibi duygular da var.
Mesela o sayfıkların güvenemeyeceğim, saygı duymadığım birisinde olursa kafamfa soru işareti olur. Aşk soru işareti, acaba vs. kaldırmaz bence.
3) evet aynen daha ruhani bir şey olarak yorumluyorlar da ilahi aşk başka bir şey, karıştırılıyor.
Biz fiziksel olarak varız, fiziksellik olmak zorunda 😀
Soran1 yılHmm bi noktada azcık ayrıldık. Çünkü aşk bence "iki kişi" arasındaki her şeyi kaldırabilmeli. Sana göre aşk daha dingin bir sey belli ki, bana göre daha fırtınalı çetrefilli..
Onun dışında haklısınız aşk büyüleyici kılar fizikselligi ama bu aşkın tanımında sadece bir parçadır. Fiziksellikten ayrı olarak aşk ruhumuzu zenginleştirir hatta en çok da.
Aşkı bulabilmeniz dileğiyle : )- 1 yıl
Saygı, güven yazdım ya zaten o yüzden hatta hayranlık, tutku, şehvet de fiziksel değil. Yani fiziksellikten ibaret değil aşk. Hatta duygu yoksa o da yok.
Her şeyi? Fazla iddialı olmadı mı o?
Mesela şiddet, aldatma, hakaret, psikolojik baskı vs.
Aşk böyle bir şey mi?
Bence değil ve olamaz, olmamalı 😇
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçekten sevince insan öyle cinsellik falan düşünmüyor bir tatlı söz bakış zaten eritiyor insanı zamaninda yani 2011 sonlarında yaşadım bunu ama maalesef istemeden ayrıldık acı bir tecrübe oldu inanır mısın cinsel konular aklıma bile gelmiyordu
07 Yorumla
Soran1 yıl:') belli bi şeyden sonra hissedilmiyor bence bu hisler. Sizin de bayaa olmus. Özel olmayacaksa bu kadar seviyorken ne ayırdı sizi?
Cevap sahibi1 yılAilesi istemedi yani ikimizde öğrenciydik uzaktan akrabamdi hatta o daha çok seviyordu ama ne yapıp edip vazgecirdiler bende ailesiyle karşı karşıya bırakmamak ve geleceğini okulunu falan etkilememek için ustelemedim içim yana yana uzaklaştım iyi ki yapmışım şimdi öğretmen olmuş
Cevap sahibi1 yılBazen uzak durmak da iyi gerçek seven illa benim olacak demez mutluluğu için uzak durmak da lazım bazen
Soran1 yılİşte sizin ki tam da sahici bir sevgiymiş. En ağır şeylerden biridir onun için ondan vazgeçmek herhalde.
Cevap sahibi1 yılBenim için de ağır oldu o dönem için onun için de ağır oldu en son ben yalandan yazma dedim başkası var dedim yalandan biliyordum ki ayrı da olsak sürekli yazacakti kendimden uzaklaştırmak için öyle yaptım ailesi de sadece okulu için istemedi etkileneceğini düşündüler galiba onlara da hak verdim yapacak bir şey yok olmayınca olmuyor
Soran1 yılÇok yürekli biriymişsiniz. Tebrik ediyorum sizi..
Cevap sahibi1 yılAslında ben normal biriyim de o çok düzgün biriydi bu devirde eşine az rastlanacak insanlardan biriydi yani işin kısası gerçekten ben aşığım diyene bir bakış bile yetiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılAşk farklı bir şey. Çok sevgilim oldu benim. Çok çapkındım. Sonra aşık oldum birine. Ondan sonra bir kızla f. b. takıldım dokuz ay. Bir daha da kimseyle çıkmadım sekiz sene oldu.
18 Yorumla
Soran1 yılAnlatir misiniz biraz rica etsem..
- 1 yıl
Normalde bir kadınla konuşurken çok enerjik davranıyordum. Özgüvenim yüksektir rahat davranırım. Biraz taktikseldim. Güldürüyordum. Güzel giyiniyordum. Ağzımda iyi laf yapar. Bir şey sanıyorlardı. Bir de arkadaş ortamında falan dinlenen bir adamım. Çevrem de geniş, nereye gitsek iyi karşılanıyoruz falan kız düşürmek kolaydı o sebepten. Önemsemiyordum pek açıkçası. Beni düşünmüş, aşıkmış, beklentileri varmış falan bağlamıyordu yani işime nasıl gelirse öyle davranıyordum. Kıskanç, darlayan kızlara tahammül etmiyordum pek tatava yapma diyordum direk. Ayrılırsa ayrılsın kız mı yok kafası vardı. Pisliktim yani baya. Cinsellik konusunda da tecrübe çok olunca yatakta da iyi oluyorsun. Dokunmaktan çekinmiyorsun. Yakınlaşmaktan falan. Kızlar düşünmese bile konu oraya rahatça geliyordu pek reddedilmedim. Reddedenle de uğraşmadım açıkçası. Oyun gibiydi biraz. Skor kovalıyoduk. Hödük arkadaşlarla geyik muhabbetinden ibaret olay. Sonra onu gördüm. Tepebaşı dersliğindeydik. Siyah kalem etek giymişti. Saçları tepeden toplamış. Çok hafif bir makyajı vardı ama çok güzeldi. Burnu gayet düzgün kulak memesi yapışıktı. Sesi çok olgun geldi istemeden kafamı çevirdim aslında. Hedefine odaklı biri gibi görünüyordu. Hiç bir açıklık yoktu kıyafetinde. Çok zevkliydi, temiz ütülü kıyafetleri vardı. O kadar asil geldi ki. Böyle kalbim sıkışmış gibi hissettim. Nefesim daraldı. Korktum da ama gözlerimi ayıramadım. Sonra sağda solda kızı sürekli görmeye başladım.
- 1 yıl
Benim olduğum ortamlara gelmeye başladı. Bizim çocuklarla arkadaş oldu. Kaçıyorum kızı gördüğüm yerde bir tuhaf oluyorum çünkü. Heyecanlanıyorum. Kız da fark etti sonunda bu durumu. Sonra bir gün kütüphanede ders çalışırken Yüksel lavaboya gitti baş başa kaldık. Yemin ederim ağzımı açamadım. Kız benle konuşmaya başladı falan. Sağda solda oturuyoruz millet kayboluyor baş başa kalıyoruz. Ve ben kıza soğuk davranıyorum benden uzak dursun diye. Gidiyor ellerim titriyor. Sonra baktım aklımdan çıkmıyor hiç. Otoparka bakıyorum gelmiş mi falan arabası vardı. Merak ediyorum. Nerde kimle diye. Darmadağın oldum ya. Özgüven sıfır. Sonra benim ona layık olmadığımı düşündüm. Kız hoşlanıyodu benden aslında. Arkadaşlara falan hep anlatmış ondan biz baş başa kalmışız zırt bırt. Sonra pikniğe gittik bir gün. Ben artık saklayamıyorum hislerimi. Sen uğraşma odun kırmayla diyorum. Elinden keseri aldım elini tuttum baktım falan. Millete hizmet ediyor rahatsız oluyorum. Millete azar çekmeye başladım hadi lan diyorum sizde şunu yapın bunu yapın falan. Sonra biz yine başbaşa kaldık. Dedim ki seninle önemli bir şey konuşmam gerekiyor. Sesim titriyor ama zor konuşuyorum yani. Elini tuttum kalbime götürdüm. Ben bunu nasıl söyliycem bilmiyorum dedim. Seni her gördüğümde göğsüm patlayacakmış gibi atıyor. Aklımdan çıkmıyorsun. Sürekli seni merak ediyorum. Okula geldin mi diye otoparka bakıyorum. Nerdesin kimlesin... Sonra sarıldı bana. Yanağımdan öptü. O kadar ferahladım ki yerimden sıçrayacaktım neredeyse. Sonra çok güzel iki ay geçirdik. Her günüm cennet gibiydi. Bir gün bir haber geldi kano devrilmiş suya düşmüş. Can yeleği de yokmuş akıntıya kapılmış. Ölüm haberi geldi. Yazarken gözlerim doluyor. Mahfoldum. İçtim dağıttım insanlarla görüşmedim. Sonra bir kız buldum. Kızı sevmek için çok uğraştım yalan yok denedim. Kız yara bandı oldu yani. Ondan da ayrıldıktan sonra duygusuzlaştım. Canım kimseyle olmak istemedi.
Soran1 yılAy inanamıyorum.. hikayenin sonuna gelene kadar mutlu mutlu okuyordum. Ne desem bilemedim gerçekten. O kadar üzüldüm ki inanin benimde gözlerim doldu. Erkeğin aşkı bambaşka bir şey gerçekten de. En kötü adamı bile bir kadına duydugu aşk değiştirebiliyor ve bu inanilmaz. Eğer özel olmayacaksa o çok çok değerli kişiye karşı cinsel isteğiniz nasıldı peki? O konuda değişiminiz oldu mu onu merak ettim. Onun dışında ne desem bilemedim sizin için nasil bir dilekte bulunsam..
O kişinin yeri her zaman ayrı olacaktır elbet, ama yüreğinize dokunabilen birini bulursunuz umarım bir gün yeniden :'')- 1 yıl
Cİnsellik konusunu o isterse olur dedim pek girmedim oralara aslında. Yanımda olması yetiyodu bana zaten. Yaşadığımı hissediyodum. Her şey keyifliydi.
- 1 yıl
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak
Meyvalar sabırla olgunlaşırmış
Bir gün gözlerimin taa içine bak
Anlarsın ölüler ne için yaşarmış
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak..
Soran1 yılAğlattınız beni :,)
- 1 yıl
Sezai Karakoç - Mona Roza güzeldir :) Asıl sen beni ağlattın :D
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılSevdiğin insana dokunmaya kıyamazsın gülüşü, dokunuşu, kokusu bir başka gelir insana. Şimdilik bu kadar yeter destan yazmaya gerek yok gerisini sen tamamla artık 😃
12 Yorumla
Soran1 yılGuzel anlattınız yine de sagolunnn dhsbjdhdjshdjdf
- 1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğim olmadı maalesef.
01 Yorumla
Soran1 yılVay be
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılİnsan sevdiğiyle bir arada beraber gezer dolaşır
Sohbet eder vakit geçirir10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSevdiğim ve 2 yıllık ilişkim de ko kişinin evli 3 çocuk annesi olduğunu öğrendiğim günden beri hayatıma kimseyi almıyorum 😔😔
02 Yorumla
Soran1 yılBüyük travma gerçekten.. çok çoook geçmiş olsun
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim sağol 💐💐💐
2021de otobüste gördüm sırf beni görmesin onunla aynı yerde durmamak için ineceğim yere gelmeden indim 40dakika otobüs bekledim
Gizli Üye(36-45)1 yılEve atar bir posta yapıştırır yollarım genelde neyini anlatayım
01 Yorumla
Soran1 yılRuhsuzlar gelmesin soruma yaw
Gizli Üye(30-35)1 yılYok anlatmam sahip olamadım kiza...
17 Yorumla
Soran1 yılPlatonik miydi yani
Cevap sahibi1 yıl6 yıl ara ara konuştuğum biriydi son zamanlarda samimi olduk beni ne olarak görüyorsun dedi bende seni seviyorum dedim sevgilim var 2 yıldır dedi su an konuşmuyor ama engellemiyorda arafta gibiyim deli oluyorum ama elimdende hiçbir şey gelmiyor
Soran1 yılHmm kıza olan hisleriniz nasıldı peki. Ne hissettiriyor ne düşünüyordu size. Veya cinsellik açısından da istiyor muydunuz
Cevap sahibi1 yılBu kızla buluştuğum anı anlatcam sana aşk bambaşka bir şey
Cevap sahibi1 yılŞöyle ki karşıdan gelirken göğsümde ateş vardı ben şiir yazan resim çizen biriyim sanatsal ama kız yanıma oturunca dilim tutulma mal mal konuştum hep çoğu zamanda bakakalıyordum ne oldu diyordu 😅 çok muhteşem hissediyordum , cinsellik hiç umrumda değildi sadece onun beni sevmesini istiyordum ama olmuyor , şu da var birlikte mükemmel uyum içindeyiz herşeyde tek sorun sevgilisi olmasi ve bende ayrılacağını düşünmüyorum
Soran1 yılAh ne tatlı ya :') umarım kavusursunuz sevdiğinize. Aşk çok güzel bir şey
Cevap sahibi1 yılOda anlıyor farkında ama işte birbirimizi konuşurken demişti benim gibisin bende takıntılı sadık biriyim senin gibi demişti ah şu kiz sevgilisinden ayrılıp bana gelsin başka bir şey istemiyorum
Hiç kavusamadik Romanyalı idi
09 Yorumla
Soran1 yılUnutamadığınız biri oldu yani o kisi
Soran1 yılAh ahh hic değmez oysaki bunlar gercekten sevdigin kişiyi kaybetmeye.
Soran1 yılİnsan bazen kaldıramıyor bazı şeyleri olabilir. Ama sonradan pişman ediyor iste. Bazen cesur olmak, yok sayabilmek, göze almak, denemek gerek hayatta..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAyrıldık cinsellik istemedi
04 Yorumla
Soran1 yılCinsellik için mi vazgeçtiniz yani
Soran1 yılkuvvetli hislerinizi olduğuna emin misiniz
- 1 yıl
Yok uzak mesafe birazda
- 1 yıl
Benden olmaz dedi
1 yılErkeğin aşkı başkadır
02 Yorumla
Soran1 yılEvet bende böyle düşünüyorum. Bir erkeğin bir kadına olan sevgisi çok başka bir şey bence.
- 1 yıl
Anlatılmaz yaşanır bxhxh
1 yılGel yaşayalım bütün KS konuşsun
02 Yorumla
Soran1 yılOoo ahagahsgahgsha
- 1 yıl
Nerden?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılMasumiyet
02 Yorumla
Soran1 yılMasumiyetten kasıt nedir mesela açabilir misiniz azcık?
- 1 yıl
Sadakat varsa orada huzur vardir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEngel atıyor KS
02 Yorumla
Soran1 yılDerken
- 1 yıl
Burada yazamam yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılMeme
01 Yorumla
Soran1 yılAyıp yaa shdbxkjdkdbxkc
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılBurdan mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar