- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılBazen bastırmak bazen yaşamak gerek
31 Yorumla
Soran1 yılKarar verirken nelere dikkat ediyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyaşarım evet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnsan her istediğine sahip olamaz, her istediğimize sahip olamadığımız gibi her arzu ettiğimizde de cinselliğe ulaşamayız. Bazen bastırmak durumunda kalır, bazen de yaşarız.
00 Yorumla
1 yılBastırmak gerekir bazen
219 Yorumla
Soran1 yılTabi, bir çok konu var yaşamak için. Güven de bunlardan biri
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılEvliyken bile kızıp bastiranlar olabiliyor
- 1 yıl
Onu da evlilere sormak lazım 😂
Soran1 yılHahaha doğru. Ben evliyim, sanıyorum ülkemiz standartlarının çok disindayiz. Eşim birini arzulayip beraber oldu 12 sene sonra, bana da anlattı, anlayışla karşıladım
- 1 yıl
Yuh güzel kardeşim da level
Soran1 yılYüksek derecede empati kurdum, kendisini anladım. Ben de kadın olsam, yıllarca aynı kişi ile birlikte olsam, flört, evlilik vs. sonra da bir kere birinden hoslansam, denemek isterdim. Eşim de insan, normal karşıladım
- 1 yıl
Yanlış yoldasın ama banane neyse hayat sizin
Soran1 yılYanlış doğru kişiye göre değişir. Aradan 3 sene geçti, bir sorun yaşamadık. Hatta arada esprisini de yapıyoruz
- 1 yıl
O zaman mutluluklar
Soran1 yılTeşekkürler. Aslında insanların her konuya bakış açısı farklıdır. Mesela birisi için çalışmak sadece para kazanmaktır, başkası için keyif almak + kazanmak, diğeri için yeni şeyler öğrenmektir. Cinsellik de bazı insanlar için sadece üremektir, başkası için duygu birlesimidir, başkası için keyif ve eğlencedir. Benim için de heyecan, gizem, zevk, adrenalin, hayatın keyif alanlarından biridir. Mesela tek tatile gidersiniz, sadece eşinizle gidersiniz ya da 2-3 çift arkadaş grubu ile gidersiniz. Hepsinin keyfi farklıdır. Cinsellikte de hepsinin zevki ayrı.
- 1 yıl
Bu böyle oluyorsa ona evlilik sevgi denmez evlilik payasamamaktir sevgi aşk kimseyle düşünememektir kılıf uydurmamak lazım beni de ilgilendirmez ama ters bir düşünce bana göre
Soran1 yılAslında bu konu çok detaylı bir felsefik yaklaşım ve felsefede de düşünceler çok farklıdır. Bazıları toplumsal normlardan etkilenir düşüncelerini şekillendirirken, bazıları da etkilenmez. Bu sebeple doğru, yanlış gibi kavramlar yerine ben daha çok yargılamadan iki kişinin anlaşmış olması, kimsenin kimseye baskı ve zorlama yapmadan ortak kararları savunurum. Mesela siz evlenince eşiniz sizden başka biri ile beraber olmamalı, siz de olmamalisiniz. Çünkü isteğiniz ve kararınız bu yönde. Fakat ben de eşimi zorlamam ve sadece keyif alacaksa, mutlu olacaksa müsaade ederim. Ona olan sevgim ile yaşayacağı ilişki birbirinden bağımsız benim için. İkisi birbirinden farklı kavramlar ama bu benim için böyle.
- 1 yıl
Istediğini söyle fikrim degismez kendim için kendime olan saygım için başkası toplum ve değerler tabi ki çok önemli tabi ki olmalı ortak değerler ama en çok kendime olan saygım inandığım değerler için uzatmasak mi size de saygı duydum iyi günler
Soran1 yılFikir değiştirmeye çalışmadım zaten. Herkesin herkesi yargilamadanz seninki yanlış, benimki doğru demeyeceği, farklı fikirleri anlayabileceginiz şekilde yazdım. Siz öyle düşünüyorsunuz, ben sizi anlıyorum. Bu sekilde de devam etmeniz gerekir. Benim de fikrim farklı, ben de böyle mutluyum. Doğru yanlış kavramları rasyonel değil, bu kavramlar kişiden kişiye değişir. Ama matematik, fen, mühendislik alanında iseniz bir formüle bağlı kalmak zorunda hissediyor olabilirsiniz ama sosyal yaşam böyle degil
- 1 yıl
Bana göre yanlış dedim zaten sana bir şeyi dayatmadım 😂😂😂
Soran1 yılİşte bana göre senin düşüncen yanlış değil. Burada yanlış, doğru yok.
Soran1 yılTercih var
- 1 yıl
Yanlış işte alla alla hoca taktı bana
Ben basiramiyorum anında yaşıyorum yoksa depo doluyor strese girerim😋😋
00 YorumlaCinselliğin ilk planda olduğuı hiçbir ilişkiden hayır gelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılMastürbasyon yapmıyorum. Bir kadınla birlikte olunacak imkan varsa da değerlendirmemek ayıp olur :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşarım ya bastırmak ne
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBastırırım
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne