bütün erkekler neden hep aklı fikri cinsellikte bu için ilişkim bitti resmen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bütün erkekler öyle değil, çoğunluk öyle diyelim. Hatta sadece erkekler de değil aynı durumda olan kadınlar da var nadir olsa da.
Bunun da sebebi hormonal yapı. Erkek her gün üreme ve çiftleşmeye hazır duruma geliyor yani döl üretiliyor. Sizin ise döngünüz malum yumurta üretimi her gün değil. Aradaki farkın temelde sebebi bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler ne varsa dışında yaşıyor ondan hep erkekler seks düşünüyor oluyor. Siz kadınlar içinizden gecirdiklerinizi bi dışınıza vursaniz erkekler gibi o zaman görürdük kim daha çok cinsellik düşünüyor.
00 Yorumla
Ne yapsın adamcağız ülke gündemi dahil neye kafaya taksa tepe taklak gidiyor. Bir tek zevk alabildiği alan o kaldı ne yapalım onu da mı elinden alalım şimdi 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü adamlar buna aç çocukluktan itibaren kendilerini bastıra bastıra büyüyorlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben düşünmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. öyle dalsız budaksız ortalıkta dolaşmak lazım nötür elektron gibi, Eski dilde Pazvant kelimesi vardır. yetikisi alınmış anlamına gelir. yani vardır da aksesuar olarak öyle işemek için kullanılır. butun erkekler pazvant olmalı :)
00 Yorumla
1 yılSadece erkekler değil kadınlar da düşünüyor 😀 şu cinselliği erkeklere yıkmaktan vazgecin artık
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılBir kadın ayda dört yumurta üretir. Bunun için bir hafta hazırlanır. Bir hafta kahırlanır. Bir hafta önlem alır. Erkek günde yüz elli milyon sperm üretir. Ne yapsın...
00 Yorumla
1 yılArtık hepsi öyle. Hepsi m. al çünkü. O yüzden yakında lezbiyen olcam🤣🙄cinsellik istemediğini söyle senden kaçarak uzaklasirlar
15 Yorumla- 1 yıl
Bizde senden kurtulmuş oluruz 😄
- 1 yıl
@Paşazade02 🙄🙄🙄🙄
- 1 yıl
Haklıyım değil mi? 😏
- 1 yıl
@Paşazade02 boş muhabbet
- 1 yıl
Onu diyorum boş muhabbet etmenin lüzumu yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bütün erkekler böyle değil bunu anlamak mı istemiyorsunuz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler daha rahat konuşuyor kadınlar namus yapıp içinden geçiriyor konuşmuyorlar o yüzden hep akli fikri ora gibi düşünülüyor
00 Yorumla
1 yılErkeklerde kızlarda aynı aslında biri çok belli eder diğeri daha az biz birbirimiz için varız bu hep böyleydi zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yıliyiya sende aklı baska yerde olanla görüs sonra aklını aşagı ındırmesı gerektrıgı zaman hıc gelmeyıncede mırın kırın etme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılCunki sürekli aklı orada olduğundan organa tahrik olup duruyor hâliyle aklı orada oluyor hep
10 Yorumla Allah aşkına herkesi aynı kefeye koymayın lütfen.
10 YorumlaNeden düşünmesin? Sanki kadınlar düşünmüyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılHerkes aynı değil. Sürekli cinsellik düşünen de erkek değil o. Cdur
00 Yorumla Çünkü doğamız böyle yaradılış olarak yemek yemek su içmek kadar normal
00 Yorumla
1 yılYooo kim demiş onu?
Alakası bile yok
Kendimden biliyorum 😑00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bütün erkler değil genelemeye giriyor öyle değil bazı erkekler
00 Yorumla
1 yılboş ver ya en iyisini yaptın uygun bir çıktığında evlenirse boş insanlarla uğraşma değmez
00 Yorumla
1 yılNormal abi,. tabii iki elleyecez, öpecez. Daha güzel ne var hayatımızda?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılHala hayvanlarla ilk deneyimini yaşayan bir toplumdan ne bekliyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. O da olmazsa olmaz ama abartmamak şartıyla tabıkı
00 Yorumla
1 yılKadında erkekte düşünüyor da bokunu çıkarırsa başka konu bulamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü günlük hayatımızda bi kızla bu konuları pek konuşamıyoruz birikiyo hormonlarda çok yüksek
00 Yorumla
1 yılHiç cinsellik konuşmadan tanışmak ister misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Herkes aynı değildir, böyle düşünmemek gerekir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Ben mi dedim abla bitir diye neden genelleme yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHemen hemen hepsi öyle iyi yaptın rahatsızlığını belirt sınırını koy
21 Yorumla- 1 yıl
Libidomuz yüksek napalimm
1 yılNapsın anasını evlenince bi kaç ay çakıcak hevesini alınca biticek ne bu anasını yom erkek böyle yok şöyle bu türk karıları böyle boş yaptığı için 30 40 kadar bekar kalıyolar almanyaya gittim millet mis gibi ilşki yapıyo erkekler rahat kızlar rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHormonlardan kaynaklı bir şey testosteron çok yüksek olunca öyle oluyor
00 Yorumla
1 yılNe yapalım yani ne düşünelim bizim de ihtiyacımız var. Sen çok alışveriş yaparsın ruhunu dinlendirirsin biz de seks yaparız olay bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangi erkek olursa olsun cinsellik düşünür, sen dusunmeyen birini ariyorsan hayal kırıklığına ugrarsin. Gayler bile cinsellik düşünüyor yani
00 Yorumla
1 yılYuzde doksaninin oyle zaten
21 Yorumla
Soran1 yılnapıcaz
Bütün erkekler in canı cehenneme hepsi hadım edilmeli
00 YorumlaErkeklerin taaaa ebesini seveyim
11 Yorumla
Soran1 yılaynen
1 yılErkek arkadaşın adına sevindim
01 Yorumla
Soran1 yılneden
1 yılne bekliyordun ki asker arkadaşı mı
00 Yorumla
1 yılHayatta en keyif veren şey s*KS çünkü
00 Yorumla
1 yılÇünkü sapıklar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Bunu düşünen sadece erkekler değil
00 Yorumla
1 yılFabrika ayarları öyle
00 YorumlaAyı balı ne yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılrahatlamak istemiş çocuk
00 Yorumla
1 yılNapcaz kardeş mi olcaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılister istemez hormonlar düşündürtür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende kadınına göre.. kaşınanı kaşırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden dusunmuyelim bi turlu ulasamiyoruz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYoo değil aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNe düşünelim bi kadınla?
00 YorumlaSen irkek olsan ne yapardın
00 Yorumla
1 yılGenetik
00 Yorumla
1 yılKendini yetiştirememiş kididir
00 Yorumla
1 yılUlaşamadıkları için
00 Yorumla
1 yılNe bekiyordun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCidden yaaaa