Bence ilkler önemlidir. Evlilikten bahsetmiyorum. Gerçekten değer verdiğin, güvendiğin birisiyle olmalı. Henüz hayatıma böyle birisi girmedi, o yüzden bekliyorum.
@SalihC4n hahaha seninle bi kadın olmayınca, kendin yapamayınca cinsellikle ilgili konuşan kadınlar rsp olmakla suçluyorsun. Devam et karakterine yakışanda buymuş demek ki👍🏻😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gözüne kestirdiğin erkeği arzuladığın zaman anlaki vakit geldi 2 taraf yeşil ışır yakıyorsa yatağın sağlamlığını test ediyorsunuz
İstekli biriysen ve mastürbasyon yetmiyorsa, öyle misin
Kararınızı verinde yapalım ya :))
Daha vermiyorlar sen verince soyle
Evlenince akdkskd
En güzel yıllar gidiyor
Yok ya sevişmedin diye giden bi şey yok
Nasıl yok? Hormonlar gençlik enerjisi gidiyor 35 yaşından itibaren çocuk sahibi olmak bile riskleri çok kötü artıyor
Ya bence yok 35 ten sonra evlenilmesin bi zahmet😅 hayatta sevişmekten daha önemli şeyler var, evlenene kadar sevişmedim bir tarafım da eksilmedi😅
Helal olsun keske herkes sen gibi olsa
Sevişmekten önemli şeyler var yok meselesi değil ki bu.
Karar vermedim henüz
Yaşın kaç?
23 senin
22. Evlenmeyi beklemek zaman kaybı geliyor. En güzel yıllar çöp oluyor
Bence ilkler önemlidir. Evlilikten bahsetmiyorum. Gerçekten değer verdiğin, güvendiğin birisiyle olmalı. Henüz hayatıma böyle birisi girmedi, o yüzden bekliyorum.
Sakin verme hemen birine
@SalihC4n sizi ne ilgilendiriyor?
E git ver o zaman sen bilirsin
@SalihC4n veririz vermeyiz bizi ilgilendirir. Ayrıca vermek ne saçma bir kelime sanki sadece erkeğe özgü bir şeymiş gibi
@SalihC4n ben okurken sen mi para gönderiyorsun? Ya da zor günümde sen mi yanımdasın da verirken sana soracaktık
Bırak ya kendileri her istediğini yapar. Sonra kadınlar yerine karar vermeye çalışırlar.
Git ver para karşılığı ahah
@SalihC4n sen veriyorsun heralde para karşılığı. Kişi kendinden biliyor işi😃
Yok o kadar düşmedim , sen vermeye devam et kendi kızlığıni
@SalihC4n hahaha seninle bi kadın olmayınca, kendin yapamayınca cinsellikle ilgili konuşan kadınlar rsp olmakla suçluyorsun. Devam et karakterine yakışanda buymuş demek ki👍🏻😀
Azdığımda
Ne zaman oluyor
Her zaman
Her zaman hazırım diyorsun
Olgunlastıkca
Azınca
Ben ilk okul 3 de ama diğer türlü
Azgınken