Cinsel Yaşam İlişkide cinsellik ne zaman başladı sizin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Birbirinizi ne kadar tanıdıktan sonra İlişkide cinsellik ne zaman başladı sizin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
herseyicinben Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. ilişki cinsellikle de başlayabilir, ilişki başladıktan aylar sonra da olabilir, kişiye göre değişir ya bana çok fark etmiyor 2 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl İlk komşu kızıyla seks yaptım 5 6 yaşlarında o zamandan beride sürekli yapıyorum deli gibi 0 0 Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Ilk günden başlaması en iyisi tutkulu ve yogun cekimli olduğunu gösteriyor bence 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben beklemeye pek gerek görmüyorum, 2. gün başlayanlar oldu, canın istiyorsa yaparsın 0 0 Yorumla
GizliZevkler15 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinselligi tabu olarak gormedigim icin farketmiyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aile yapın nasıl Yorumla GizliZevkler15 +1 yıl Yitik Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. en az 6 ay sonra oda güven olursa yok cinsellik için yapıyorsan fark etmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seksle başlayan ilişkilerim en uzun yaşadıklarımdı. Sence? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Kız kardeşin için de geçerli olsa kızar misn Cevap sahibi +1 yıl Herkes kendi hayatından sorumlu. Kimsenin hayatına karışma haddim yok Soran +1 yıl Yok sanırım kardeşinz:) Cevap sahibi +1 yıl Var, ablam da kızkardeşim de Soran +1 yıl Onlar da aynı görüşteyse ne güzel seninle Cevap sahibi +1 yıl Sence ne zaman olmalı? Soran +1 yıl İlk gün:) Cevap sahibi +1 yıl Aynı fikirdeyiz yani? Soran +1 yıl Sanırm Cevap sahibi +1 yıl Yaşadın mı böyle bir ilişki? Soran +1 yıl Bir kaç kez Cevap sahibi +1 yıl Şu an kimse var mı hayatında? Soran +1 yıl Yok bu aralar Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman yaşadın? İstersen özelden konulalım? Soran +1 yıl Gizlisin Cevap sahibi +1 yıl Değilim
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. İlk buluşmada oluyor genelde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşimle tanıştıktan 3bay sonra başladı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı cevap geldi sonunda.. ikinizn de İlk miydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uluorta anlatmayım yazacaktım da gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Burdan Yaz Yorumla
cerenderik Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Cinsellikle başlayan ilişkilerimde oldu. 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeri zamanı önemli mi Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl İki gün sonra 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ailen ne der Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Ailem bir şey demez çünkü bilmez 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kız kardeşin varsa anlar Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl O nasıl anlayacak 🤣🤣 Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Cidden merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar anlar Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Zaten anlıyor da bana diyecek o konular çok özel konular Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İlk gün başladı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hala devam mi Yorumla DengeSiz_mişim +1 yıl Evet devam Yorumla Soran +1 yıl Çocuk var mi Yorumla DengeSiz_mişim +1 yıl Yok evli değiliz Yorumla Soran +1 yıl Aile yapın nasıl rahat mi Yorumla DengeSiz_mişim +1 yıl Ben yalnız yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Diğer kardeşlerin peki Yorumla DengeSiz_mişim +1 yıl Yok. Yalnızım ben Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. kız ne zaman kabul ederse o zaman başlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
ilişki cinsellikle de başlayabilir, ilişki başladıktan aylar sonra da olabilir, kişiye göre değişir ya bana çok fark etmiyor
İlk komşu kızıyla seks yaptım 5 6 yaşlarında o zamandan beride sürekli yapıyorum deli gibi
Ilk günden başlaması en iyisi tutkulu ve yogun cekimli olduğunu gösteriyor bence
Ben beklemeye pek gerek görmüyorum, 2. gün başlayanlar oldu, canın istiyorsa yaparsın
Cinselligi tabu olarak gormedigim icin farketmiyo
Aile yapın nasıl
Yitik
en az 6 ay sonra oda güven olursa yok cinsellik için yapıyorsan fark etmez
Seksle başlayan ilişkilerim en uzun yaşadıklarımdı. Sence?
Kız kardeşin için de geçerli olsa kızar misn
Herkes kendi hayatından sorumlu. Kimsenin hayatına karışma haddim yok
Yok sanırım kardeşinz:)
Var, ablam da kızkardeşim de
Onlar da aynı görüşteyse ne güzel seninle
Sence ne zaman olmalı?
İlk gün:)
Aynı fikirdeyiz yani?
Sanırm
Yaşadın mı böyle bir ilişki?
Bir kaç kez
Şu an kimse var mı hayatında?
Yok bu aralar
En son ne zaman yaşadın? İstersen özelden konulalım?
Gizlisin
Değilim
İlk buluşmada oluyor genelde
Eşimle tanıştıktan 3bay sonra başladı
Mantıklı cevap geldi sonunda.. ikinizn de İlk miydi
Uluorta anlatmayım yazacaktım da gizlisin
Burdan Yaz
Cinsellikle başlayan ilişkilerimde oldu.
Yeri zamanı önemli mi
erkeğin s*ki kalktığı zaman :D :D
İki gün sonra
Ailen ne der
Ailem bir şey demez çünkü bilmez 🤣🤣
Kız kardeşin varsa anlar
O nasıl anlayacak 🤣🤣
Cidden merak ettim
Kadınlar anlar
Zaten anlıyor da bana diyecek o konular çok özel konular
İlk gün başladı
Hala devam mi