Ayrıldığıniz için mi pişmansin yoksa başka bir neden mi çünkü çoğu sevgililer yapıyorlar böyle şeyler ve onlarda ayriliyorlar engel olunabilecek bişey olmuyor sehvet sonuçta
hayır zaten yetersızdı asırı, sadece onu memnun edıyordum dıyebılırım 1 dk bıle surmuyordu sen dusun. Ayrıldıktan bi kaçzaman sonra yeni sevgilime ona sevısemızle ılgılı yazdıgım mesajları ssleyıp manıtama atmıstı tam bı serefsızdı yabi
bencede, zaten 20 yasından once yasanınca pismanlık bence. ya erkeklerin zihniyet farklı olabilir onlar kendilerini rahatlatmak istiyor ama olan kadınlara kızlara oluyor diyebilirim ilerideki pişmanlık insanı mahvediyor
Öbür yaptığıda şerefsizlik en ayar olduğum şeyler bazı şeyler özel kalmalı gizli kalmalı hayvan ya sizde hep böyle insanları buluyorsunuz bende böyle bakir kalıyorum 🤦🏼♂️😆
Evet bencede gizli kalmalıydı sagolsun söylemediği kısı kalmamıştır. Kuzenime bile söyledi (kuzenımle arkadastı). butun arkdaslarına da söylemiştir. Bazı erkeklerde gizli şeyleri söyleme çabası ne anlamıyorum hani söyledinde noldu adam mı oldun serefsız
Aklın sıra hava aticak ben bu kizla yattim birde bilseler 1 dakikada geldiğini 🤣 çok yadirgamiyim yinede bu erken gelme durumunuda çünkü benim ne olacağım da belli değil hahahaha
evet buyuk konuşma hdhadpsmdpw ilk birlikteliğiniz olunca erkekler masta alıştığı için afallıyor hemen geliyor (deneylimli değilim yanlış anlaşılmasn bilgi sadece) o yüzden şş
hic güzel değil dıyebılırım alıştığın şehirden buraya gelince mınecraft koylu yerıne gelmıs gibi hissediceksin, çocukken antalyaya gelmistim tatil için okadar güzeldi ki hic dönmek istemsdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
20 den sonra yaşanmalı
Sen yaşadin mi peki?
18 yasımda.. pismanlikti
Neden kiii
eximdi 1.5 senedır bırlıkteydık ayrıldık sonrası zaten pismanlık keske hic birlikte olmasaydık diyorum
Ayrıldığıniz için mi pişmansin yoksa başka bir neden mi çünkü çoğu sevgililer yapıyorlar böyle şeyler ve onlarda ayriliyorlar engel olunabilecek bişey olmuyor sehvet sonuçta
hayır zaten yetersızdı asırı, sadece onu memnun edıyordum dıyebılırım 1 dk bıle surmuyordu sen dusun. Ayrıldıktan bi kaçzaman sonra yeni sevgilime ona sevısemızle ılgılı yazdıgım mesajları ssleyıp manıtama atmıstı tam bı serefsızdı yabi
Heh işte böyle şeye uyuz oluyorum ya bak yetersizsen erken geliyorsan başka yollarla rahatlat karşındakini yatakta bencilliğe karşıyım ya
bencede, zaten 20 yasından once yasanınca pismanlık bence. ya erkeklerin zihniyet farklı olabilir onlar kendilerini rahatlatmak istiyor ama olan kadınlara kızlara oluyor diyebilirim ilerideki pişmanlık insanı mahvediyor
Öbür yaptığıda şerefsizlik en ayar olduğum şeyler bazı şeyler özel kalmalı gizli kalmalı hayvan ya sizde hep böyle insanları buluyorsunuz bende böyle bakir kalıyorum 🤦🏼♂️😆
Doğru en az 20 olmalı ya da olgun düşünebilen bir erkek olmalı kısaca
Evet bencede gizli kalmalıydı sagolsun söylemediği kısı kalmamıştır. Kuzenime bile söyledi (kuzenımle arkadastı). butun arkdaslarına da söylemiştir. Bazı erkeklerde gizli şeyleri söyleme çabası ne anlamıyorum hani söyledinde noldu adam mı oldun serefsız
aynen öyle o yüzden 20 yaşını geçmeyen bi kizla düsünme sende aynı sekilde 20 yasss cok onemlı
Aklın sıra hava aticak ben bu kizla yattim birde bilseler 1 dakikada geldiğini 🤣 çok yadirgamiyim yinede bu erken gelme durumunuda çünkü benim ne olacağım da belli değil hahahaha
Kaç yaşındasın bu arada
evet buyuk konuşma hdhadpsmdpw ilk birlikteliğiniz olunca erkekler masta alıştığı için afallıyor hemen geliyor (deneylimli değilim yanlış anlaşılmasn bilgi sadece) o yüzden şş
Yaş çok önemli değil bence olgunluk önemli tabi her zaman değil insan sevgilisinin yanında cocuklasadabilmeli ama olgun düşünmeyide bilmeli
21 yasına giricem sen
Deneyimli değil misin ee 18de yaşadım dedin ya
Bende 21 e girecem ekimde
bi cok kez birlikteliğim olmadı anlamında dedim
bide aynı sehirde cıkalım nerelerdensın?
Heee şimdi anladım
Antalya ya sen
uzakmıs kocaelı ben
Biraz uzak orada mi dogdun büyüdün yoksa orada mi okuyorsun
burada buyudun
Merak ettiğim yerler arasında hee
hic güzel değil dıyebılırım alıştığın şehirden buraya gelince mınecraft koylu yerıne gelmıs gibi hissediceksin, çocukken antalyaya gelmistim tatil için okadar güzeldi ki hic dönmek istemsdim
Ee bir daha gel hshshsjsbsjss
some katı aile problembssss
Seni ekleme şansım var mı iki dk gizliligini kapatsan ekleyince geri acsan olur mu
Biliyor musun bende aynı 20 yasinda erkek olmama rağmen 🤦🏽♂️
yanlış bi düsüncem yok şeninde olmayacaksa olabilir söyleyeyim de sevgilim var
Tamam tamam
He sevgilin varsa uygun olmaz
boş ver
evet boş ver o yüzden
Konuşmak isterdim ama seninle nasip artık
teşekkür ederim en azından dürüstsün ahajdpamfslfmf sağol sohbet için iyi geceler dilerim sağlıkla kall
Ne demek her zaman sevgilinden ayrilirsin filan ben buradayım HAHSHSHADHSSHS
Dikkat et kendine 🫡
ya deli NADLEĞFMWMFSPFM sende kendine dikkat et 🫡🫡
❤️❤️
Hâlâ sevgilin var mı? 🤣
Oldu baya uzun zaman önce
14 yaşında
@m
Got sïktim
Yaşamadım
yıllar yıllar önce
Yakışırrr