Cinsel Yaşam Sabah yapılan seks mi, akşam yapılan seks mi daha tatmin edicidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Akşam yapıp rahat uyumak mı, sabah yapıp mutlu, enerjik olmak mı daha güzel olur? Seksin her türlüsü mübahtır ❤️🔥 Sabah yapılan seks mi, akşam yapılan seks mi daha tatmin edicidir? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akşam geç saatlerde en güzeli 4 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ikisi de tatmin eder tabi ki de 0 0 Yorumla
NatürelMösyö Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Matematik formülümü bu sabit formüllü olsun Değişkendir insanlar kendisini daha tanıyamıyor Enteresan 0 0 Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ayrımı sevmem kısıtlanmayı da sevmem sabah akşam hatta öğren günde 3 öğün yapılır 😅 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen nerelerdesin Yorumla DominantBeyefendi 1 yıl Karakola düştüm Yorumla Soran 1 yıl Tamda beklenilen hareket nasıl oldu Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Görsel alt yazına katılıyorum! 😅Sabah akşam gece gündüz yer mekan ve zaman fark etmez! 😅 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hem sabah hem akşam yapsak en güzeli öylesidir. :> 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sabahki acele olur, akşamının keyfi başka olur 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sabah biraz sıkıntı. Oluyor ama sabahın verdiği ağız kokusu falan biraz sıkıntı. 0 0 Yorumla
Kartallgiibii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 yıl Akşamın ayrı sabahın ayrı güzellikleri hissiyatları var 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hem gece hem sabah isterim. Yüksek libidoya sahibim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sabah ya da gündüz gece çok zor günün en yorgun saati uykunuz geliyor yorgunluk çöküyor. Saat geç oluyor bunun düşü var ooooo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sabah yapinca enerjini kullanmis olmuyormusun ordaki o enerjinin yarisi gider seksten sonra sdkfj 0 0 Yorumla
tahirkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Akşam yapıldıktan sonra sabahta oral seks ile başlayıp yapılan seks kadar güzeli yok ikisi de güzel ben ayırt etmem bulduğum vakitte yerde yaparım 0 0 Yorumla
mimarsalt Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Ben gece bir bırde sabah uyandığımda şirkete öyle gecerım 0 0 Yorumla
QuantumIst Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Sabah seksle açılışı yapıp akşam seksle kapanışı yapmak 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hangisinde ruh hali daha iyiyse 1 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. sabahki daha iyi 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gün boyu yapılan seks iyidir 0 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bu benim özelim olur o ana göre değişir 0 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Vakti olmaz. Misal şimdi güzel olurdu 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sabahın tadı bir başka 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Sabahı ayrı akşamı ayrı güzel bence 😂 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sabah idrar baskısı ile kalkan penis inmiyor 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. ikisinin yeri ayrı ama sabahki enerji daha yogun 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bilemiyorum daha denemedim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zamana takılmamak gerekli bence 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her ikisininde yeri ayrıdır 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence akşam 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sabahın tadı bi başka 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sabah tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sabahhhhhh😋 3 5 Yorumla _Butlerr_ 1 yıl Uyandirabilsek sabahta uyandiramiyoruz malesef….. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ashhhaahhhhh😆😆 Yorumla _Butlerr_ 1 yıl Mecbur geceyi bekliyoruz kukuman kusu gibi 😂 sizin yasiniz kac bu arada? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 40 Yorumla _Butlerr_ 1 yıl 1 yas var aramizda :) evli misiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hem sabah hem akşam yapmak daha iyi fikir gibi 3 1 Yorumla KayıpSandıkBekçisi 1 yıl Akşam yaptıktan sonra sabah yapılan daha zevkli Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cevabı siz soyleyin 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Sence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Akşam geç saatlerde en güzeli
ikisi de tatmin eder tabi ki de
Matematik formülümü bu sabit formüllü olsun
Değişkendir insanlar kendisini daha tanıyamıyor
Enteresan
Ayrımı sevmem kısıtlanmayı da sevmem sabah akşam hatta öğren günde 3 öğün yapılır 😅
Sen nerelerdesin
Karakola düştüm
Tamda beklenilen hareket nasıl oldu
Merhaba,
Görsel alt yazına katılıyorum! 😅
Sabah akşam gece gündüz yer mekan ve zaman fark etmez! 😅
Hem sabah hem akşam yapsak en güzeli öylesidir. :>
Sabahki acele olur, akşamının keyfi başka olur
Sabah biraz sıkıntı. Oluyor ama sabahın verdiği ağız kokusu falan biraz sıkıntı.
Akşamın ayrı sabahın ayrı güzellikleri hissiyatları var
Hem gece hem sabah isterim. Yüksek libidoya sahibim
Sabah ya da gündüz gece çok zor günün en yorgun saati uykunuz geliyor yorgunluk çöküyor. Saat geç oluyor bunun düşü var ooooo
Sabah yapinca enerjini kullanmis olmuyormusun ordaki o enerjinin yarisi gider seksten sonra sdkfj
Akşam yapıldıktan sonra sabahta oral seks ile başlayıp yapılan seks kadar güzeli yok ikisi de güzel ben ayırt etmem bulduğum vakitte yerde yaparım
Ben gece bir bırde sabah uyandığımda şirkete öyle gecerım
Sabah seksle açılışı yapıp akşam seksle kapanışı yapmak
Aksam tatmin edicidir
Hangisinde ruh hali daha iyiyse
Akşam 3 postadan sonra sabah 1 posta
Sekse göre değişir
sabahki daha iyi
Gün boyu yapılan seks iyidir
Bu benim özelim olur o ana göre değişir
Akşam gece ve karanlık en güzeli
Vakti olmaz. Misal şimdi güzel olurdu
Sabahın tadı bir başka
Sabahı ayrı akşamı ayrı güzel bence 😂
Sabah idrar baskısı ile kalkan penis inmiyor
ikisinin yeri ayrı ama sabahki enerji daha yogun
Bilemiyorum daha denemedim
Zamana takılmamak gerekli bence
Ramazandan ötürü sabah olmaz gece
Her ikisininde yeri ayrıdır
İkisi de iyidir ya
Kesinlikle
Kalktığı an
Bence akşam
Sabah
Sabahın tadı bi başka
İkiside tadı ayrı
Akşam daha iyi gibi
Sabah
Sanki akşam
Het ikisi de
Sabah tabiki
Sabahhhhhh😋
Uyandirabilsek sabahta uyandiramiyoruz malesef…..
Ashhhaahhhhh😆😆
Mecbur geceyi bekliyoruz kukuman kusu gibi 😂 sizin yasiniz kac bu arada?
40
1 yas var aramizda :) evli misiniz
Hem sabah hem akşam yapmak daha iyi fikir gibi
Akşam yaptıktan sonra sabah yapılan daha zevkli
Akşam
Hem sabah hem akşam
Canın çekince
Cevabı siz soyleyin
Sence
Bence gece
Sabah
gece tabi ki