Akşamları seks yapmak oldukça heyecan verici haz dolu olsa da sabah uyandığımız da enerji depolamış. sekse hazır bir beden ile seks yapmakta oldukça zevk verici olucaktır. peki sizin tercihiniz hangisi olurdu Sabah seksi mi akşam seksi mi?#sevimlii🖤
Sabah yapılan seks mi, akşam yapılan seks mi daha tatmin edici?
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Henüz bakireyim cinsellik anlamında hicbirsey yaşamadım ama sezgileri icguduleri ve mantık yürütme kapasiteme dayanarak düşüncemi soyliyim : hafta sonu çalışılmayan günün gecesi cumaya kadar insanlar çalışır cuma gecesine kadar yorgun olunur cuma gecesi dinlenip cumartesi akşamı güzelce seks yapılır gece yatılır sabah erken kalkılır duş alınır ve kalvalti edilir ise güne zinde ve enerjik hem rahatlamış olarak devam edilir. Haftada bir olmasındaki tercihim bence gün hafta içi çalışıp yorulan beden verimli seks yapamaz ayrıca süre uzar ise istek ve arzular daha çok artar diye düşünüyorum
3
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Şunu da ekliyim romantik ve yavaşça artan uyumlu bir seks olmalı bunun için partner medeni görgülü ve tecrübeli aynı zamanda aşık ilgili olmalı
İnan o kadar doğru ve haklısın ki. Karı görünce yalakalık yapma peşinde olanlar gibi görünmek istemem ama aynen dediğin gibi. Haftada bir ve en güzel şekilde olmalı yarının tatil olduğun bilmek ve onun verdiği rahatlıkla en haz verici bir şekilde zevk alınır ve haftada bir olduğu için kafa da daha çok fantezi birikmiş olur harcamış olmazsın herşeyi hergün yaparak..
Sabah yapılan seks her zaman daha tatmin edicidir geceden beri sen uyudu da beden uyumamış ve östrojen testesteron ya da adrenalin hormonu salgılamıştır. Sabah uyandığında sulu bir vajina ya da erekte bir penis ile karşılaşabilirsin. Adrenalin salgılandığı için daha sert ve hızlı bir seks yapılabilir. Günün güzel geçmesini sağlar. Gece yapılan seks ise sadece günün yorgunluğunu atmak içindir. Sabah seksi daha iyi.
Bence akşamları daha iyi. Nedeni ise rahatsız edilmemek. Yoksa kişi de herhangi bir farklılık göstermez. Ki zaten seks istiyen kişide sabahı akşamı olmaz. Bu tamamen kişilerin ne zaman müsait olduğuna göre değişir. Akşam uzun uzun yapılan seksin ardından sabah aynı yatakta kalkıp, dinlenmiş bedenlerin tekrar birleşmesi daha güzel olur. Yeter ki ertesi gün iş falan olmasın 😅Öptüm çiçeğim 😘
Sabah bence en ideali.. çünkü vücut dinlenmiş uyumuş dinç kalkıyor ve enerjik ama akşam bütün günün yorgunluğu üzerinde olan vücut bazı durumlarda zorlanabilir
Mesele senden sıkılması değil gün içinde 4 5 kere seks yapmak belki daha fazla yani bir anlam ifade etmez bir süre sonra aynı gün içinde ayni seyi yaşamak sıkılma hissi verir sıkılmadan kastım kadının vajina iç yanakları oldukça hassastır. gun içinde aldığı süreklilik gir çık sürtünmeleri belli bir süre sonra tahriş eder ve kadın zevk alamaz olur. Kararında ve tadını kaçırmadan yapılan seks tercihimdir
Yaşanmamışlığı atmak için söylemiştim onu ben 😂. Yoksa tabii ki sürekli yapılmaz insanın vücudu kaldırmaz o kadarını 😅. Seks meks vajina filan ben kaçar 🏃♂️🏃♂️🏃♂️
Sabah erken horozu kaldırıp öttüreceksin akşam yatarken de aslan gibi yatacaksın :Dd Kısacası gündüz kalkışı da gece yatışı da harika olmalıdır. İkisini de severim
Her ikiside iyi bence ama gece tercihim sabah uykulu pek tat alınmıyor birinden biri uykulu oluyor. Hemen iş aceleye geliyor. Gece ki uzun ön sevişme ile başladığı için güzel.
Bence en guzel seks sabahin ilk isiklarinda yapilan sekstir çünkü bütün vucut bastan sona dinlemis oluyor ve erkek icin ereksiyonun en kaliteli zamani😋😋
Ben evli olsam her gece yaparım zaten Duramam yani Ama ara sıra sabah yaparsak da o daha hoş olur Sabahları penis hiçbir şey olmadan havaya kalkar Ben hala yataktatayım şu an öyle mesela