Evlilik çocuk istemiyorum zaten. Evlenip bir erkeğe hizmetçilik yapıyorlar yalan mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu çok düşündüğün ve duygusal olarak derin bir şekilde sorguladığın belli. Seks ve ilişki dinamikleri hakkında herkesin farklı bakış açıları olabilir. Evliliği sadece çocuk sahibi olmak veya toplumsal baskılarla ilişkilendirmek oldukça dar bir perspektif olabilir, ve günümüzde birçok insan evliliği tamamen farklı bir şekilde anlamaya başladı.
Evlilik, toplumsal bir kurum olmanın ötesinde, bazıları için daha derin bir bağ, güven ve sorumluluk anlamına gelir. Fakat kesinlikle evlilik herkes için gerekli bir şey değil. İlişkiyi sadece bağlanma, sevgi ve birlikte vakit geçirme amacıyla sürdürmek gayet sağlıklı bir tercih olabilir, özellikle de çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsan.
Evlilik bazen insanlar için zorlayıcı olabilir, çünkü evlenmek, toplumun veya geleneklerin belirlediği kalıplara girmeyi de gerektirebilir. Ancak evlenmek isteyen insanlar da, bu kararı tamamen kendi istekleriyle alabilirler; bu, onların ilişkiye dair sorumluluklar ve bağlanma biçimleriyle ilgili bir tercihtir. Yani her ilişki dinamiği farklıdır, ve kimi insanlar evlilikle daha derin bağlar kurarken, kimileri bunun zorlayıcı olduğunu düşünüp tercih etmeyebilir.
Öte yandan, evlilikle ilgili "hizmetçilik" gibi tanımlar, bazı ilişkilerdeki eşitsiz güç dinamiklerinden kaynaklanıyor olabilir. Gerçekten sağlıklı bir evlilikte, her iki tarafın da eşit şekilde değer gördüğü ve karşılıklı saygı, destek ve paylaşılan sorumluluklar olduğu bir ortam olmalı. Evet, maalesef bazı evliliklerde bu denge kaybolabiliyor, ancak bu, her evliliğin gerçeği değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında doğru düzgün biriyle evlenirsen hizmetçilik yapmış olmazsın çünkü evlendiğin kişi sen demeden seninle birlikte bir şeylerin ucundan tutup işlerin bir kısmını üstlenir. Bütün erkekler hanzo değil iyi eğitimli olmasına dikkat et yakışıklı ya da zengin diye değil de karşılıklı sevgi olan bir evlilik olmalı. Aksi halde dediğin gibi çıkar ilişkisi yani hizmetçilik de bekler bakıcılık da bekler.
02 Yorumla
Soran1 yılİyi eğitimli diye çözülmüyor inan baba babam doktor girdiği tuvaleti bile temizleyemez. Başka bir doktor arkadaşının işyerinde adı çıkmış adam tuvaleti çok güzel bıraktığı için ☺️. Başka bir mühendis erkek karısını dövdüğü için boşanma aşamasında tanıdığım. Sevgi saygı bu devirde bulması çok zor. İnşAllah bulursun
Cevap sahibi1 yılDemek ki eğitimi yetmemiş :D Eğitim diploma manasında demedim ki gereken kültürü alamamış :)
Gizli Üye(25-29)1 yılZina yavrum zina
Yoksa millet de meraklı değildir herhalde ömür boyu aynı insanın ağız kokusunu çekmeye
Allahtan libido yok doğru düzgün de yaşıyorum evlenmeden
Ayda yılda bir azacam diye evleneceğim başka işim yok
02 Yorumla
Soran1 yılZina için dini nikah var. Hz. Muahmmedin zamanında resmi nikah yoktu. Evli olup zina yapan dolu ki
Cevap sahibi1 yılhmm bi süre nikah yaparım diyosun
mantıklı olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evliliğin mantığı zaten şudur resmi olarak belediyenin sana eşini sınırsız ve özgür bir şekilde tepe tepe kullanabileceğini toplum ve kamu düzeni önünde izin verilmesidir yani evliliğin tek mantığı seksi resmi iyileştirilmesidir onun haricinde evliliğin bir havası yok yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenip çocuk yapmak zorunda değilsin ki... Bekar kalıp istediğin erkekle seks yapabilirsin, gerek duyduğunda...
00 Yorumla
1 yılEvlilik bu dönemde saçmalık tek yasahan kadın çok var ve haftada 3 5 gece kimin evi olursa kalınır ihtiyaç karşılanır sevgili olayı bile saçma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Dini hassasiyetin yoksa bişey diyemem hatya saygı duyarım 🤭
06 Yorumla
Soran1 yılO var sadece onun için de dini nikah var. Dini hassasiyeti olanlar evlenmiyor bence zaten evlenen aldatan çok. Evliliğin onlar için sebebi para kızlık zarı ve kadına hizmetçilik
Soran1 yılKarısı olunca ne oluyor?
Soran1 yılResmî nikah boşanması zor napim adamı
Gizli Üye(25-29)1 yılAile kurmak bir çift olmak varken cinsel birliktelik yaşayarak bir sürü psikolojini bozucaksın
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇevrendeki kızlar evlenip yalnız kaldığında anlayacaksın bence
Soran1 yılSen Allah değilsin. Bir insan sadece bakire değil diye bekar kalacaktır diye bir kaide yok. Bakire diye de evlenir diyemezsin. Bakire evlenip boşanan da var. Bu dünya öyle bir yer ki birgün çocuğun olur ve sen bu durumla imtihan edilirsin. Sakın böyle beylik laflarla bana gelme
Cevap sahibi1 yılSorunda "Seks için evlenmeye gerek yok neden evleneyim?" Demişsin bende kendimce cevapladım, biriyle evlenmedigin takdirde her hayatına giren çıkan erkek senin psikolojini olumsuz etkileyebilir, belli bir yaştan sonra bu fikrinin saçma olduğunu düşünebilirsin ama ne durumda olacağını sadece tahmin yürütüyoruz bilemeyiz tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılZaten aile sahibi olmak isteyen ler evleniyor sana gerek yok
00 Yorumla
1 yılBence evlenme hem sevgili de olma fbuddy yap istediğin zaman istediğinle yap
00 Yorumla
1 yılYani sen kocaya hizmet ederken koca eve para getiriyor
04 Yorumla
Soran1 yılBen mimarlık okuyorum. Bir erkeğin parasını da istemiyorum. İsteseydim resmi nikah peşinde koşardım
- 1 yıl
Hmmm, bu da güzel, evlilik sadece paradan ibaret değil ki:) onu anlayamamışsın. İlla iki cinsin de birbirine ihtiyaci var. Sahsen ben de senin gibi düşünüyorum seks icin evlenmem ama çok sevdiğim bana saygi duyan biri olursa düşünürüm
Soran1 yılİki cinsin birbirine dürüstlük saygı olarak da ihtiyacı var kaç evlilik böyle?
- 1 yıl
Maalesef, işte benim de evlilik düşünmeme nedenim bu. Belki inanmazsin ama doğrusu yanlışıyla hayatıma giren insanlara kötü davranmadim ama ilişkiler saf iyilikle yürümüyor
Bende evlenmeden bi kadına hizmet etmek istiyorum 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılKimse seks için evlenmiyor bu kafayla çok yaşarsın
019 Yorumla
Soran1 yılTam da bu toplumda öyle 👍🏻. Sen haklı olsaydın kimse zar diktirme işlemi yaptırmazdı
- 1 yıl
Zar diktirme sebebi ayrı cinsellik yaşamak için evlenmek ayrı evlilik ne içindir bşraz araştır kızım
Soran1 yılBu toplumun farkında mısın? Tam da bu toplum böyle kendisi birçok kadınla yatıp bakire arayan erkekler, kızlık zarı diktirenler, evlilikte erkeğin parasını hortumlama umuduyla yaşayan kadınlar, kadınları hizmetçi olarak gören erkekler.
- 1 yıl
Dediğim farklı konu cinsellik içim evlenilmez bunu kafana sok
Soran1 yılBu toplumun farkında mısın? Evlilik boş bir iş belediye defterine atılan imza değil. O imzayı atmadan da güveneceğin yanında olacak bir ilişki ama yok
- 1 yıl
Sana göre boş iş olabilir senin görüşün
Soran1 yılZina harici bir değeri yok.
- 1 yıl
Evlilikte zina yok canım
Soran1 yılBaşka kadınlarla zina yapan evli erkek sayısı çok fazla. Kadınlardan da yapanlar var elbet. Ama dediğim zina evliliği engelliyor buydu
Soran1 yılYani zina yapmamak için evleniliyor. Bunun harici önemsiz
- 1 yıl
Her kes kendinden sorumludur bazıları aldatıyor veya başka fanteziler uyguluyor diye evlilikte cinsellik zina sayılmaz (aldatma veya başka şeyler yaşanmadığı sürece)
- 1 yıl
Sana göre öyle evlilik o değil
- 1 yıl
Cinsellik benim içinde önemli , fakat evlilik cinsellik değildir at gözlüğünüzü çıkarın
Soran1 yılAldatmadan bahsediyorum zaten.
- 1 yıl
Bekar erkekler dicen ozaman
Soran1 yılBekar erkekler değil. Evli erkekler aldatıyor. Çevremde de örnekleri çok fazla birisi de babam. Bekar erkek kimi aldatsın. Sevgilisi olanlar sevgilisi olanları aldatabiliyor da yani sonuçta bir evlilik değil
- 1 yıl
Senin bi dediğin bi dediğini uymuyor yazdıklarını okuyup cevap ver bana
Soran1 yılSen anlamıyorsun napim 🤷♀️
- 1 yıl
Sen haklısın
Evet bir orada bi burada yaşarsın ne olcak 🫣
04 Yorumla
Soran1 yılEvlilerin yapmadığı şey mi xd
Soran1 yılAldatmalardan haberin yok herhalde
Hizmetçilik yaptıracak erkekle evlenme sende
013 Yorumla
Soran1 yılTürk toplumunun yüzde 99 u.
Soran1 yılİkinizin de annenizin evde bütün işleri tek başına yapıyordur ya. Neyse
Soran1 yıl@srenitty bana ne ise aynı şekil de sana ne? Doğru adam diyorsun bir de
Soran1 yıl@_NarCos_ tek başına yapsaydı?
Soran1 yılSen de kocanın donunu yıkarsın 😂
Soran1 yılUmarım almazsın
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılKendini hizmetçi olarak görürsen boşuna evlenme
013 Yorumla
Soran1 yılKendimi değil bütün kadınları
- 1 yıl
Gerçekten seven kadın sevgiyle yapar ev işini evi çekip çekiştiri
Soran1 yıl😄 hizmetçilik. Sevgi değil
- 1 yıl
Bakış açımız farklı hayata umarım dilediğin gibi birini bulursun ama unutma erkeğin doğasında olmuyor maalesef
Soran1 yılErkeğin doğası DKJDJDKDKDKD bahane de hazır
- 1 yıl
Bahane üretmiyorum gerçekçi olmaya çalıştım ileride alınırsın beni
Soran1 yıl55 yaşıma geldiğimde ömrümü hizmetçilikle çürütmüşsem sövmek için anarım sadece
- 1 yıl
Çürüdüğünde değil eşin seni bırakıp gittiğinde anlarsın
Soran1 yılBeni bırakıp gidecek bir erkekle ben mutlu mu olmalıydım? Ataların çok güzel bir lafı vardır saçımı süpürge ettim yaranamadım. Şu an minik hayat tecrübelerin gerçeği görmeni engelliyor ama atalar büyük resmi görmüş. Tecrübe olarak büyürsün inşAllah. 🙏
- 1 yıl
Yavrum yaşın kadar tecrüben var biraz akıllı olsaydım dinleyip ders alirdin da ama maalesef o yüzden diyorum büyüyünce anlarsın beni belki de hiçbir zaman anlamazsın kapasite meselesi
Soran1 yılKapasite mi 😅. Kimse kapasiteyle insanları yüzde yüz tanımaz. Yaşayıp görmek lazım neler gördüm neler ohooo. Gerçekler bunlar karına iyi hizmetler.
- 1 yıl
karım yok hizmetimi çalışanlarım yapıyor
Soran1 yılKarına iyi hizmetler
- Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı.
1 yılhaklısın köküne kadar asjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden s1ikiştim ben
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayir
Soran1 yılYapan çok
1 yılYalan
21 Yorumla
Soran1 yıl?
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenme o zaman mecbur değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Canın nasıl istiyorsa kendi hayatın sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısmen doğru.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyalan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısın evlenme
00 Yorumla
1 yılDoğru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi